Televizoare

Review televizor Samsung 55JS9000 SUHD curbat Smart 3D, 138 cm, 4K Ultra HD

Daca doriti sa aveti experiente de neuitat atunci cand urmariti un film, cu siguranta produsul de care aveti nevoie este un televizor SUHD Curbat Smart 3D Samsung, 138 cm, 55JS9000, 4K Ultra HD. Acesta va va transpune intr-un nou univers vizual, redefinind tot ceea ce stiati pana acum despre tehnologia de redare a imaginilor, multumita tehnologiei revolutionare a nanocristalelor.

Fiind unul dintre cele mai populare televizoare curbate de pe piata in randul publicului, SUHD se bucura de o atentie deosebita din partea criticilor de tehnologie, fiind, adeseori, numit „accesoriu al viitorului”.

Culori vii si rezolutie UHD

Imediat cum veti aprinde televizorul SUHD Curbat Smart 3D Samsung, veti observa o diferenta uriasa intre experientele pe care le-ati mai avut pana acum si aceasta. Imaginile vor parea aproape vii, multumita gamei mai largi de culori, intense si stralucitoare, si tehnologiei Ultra HD integrate. Totusi, designerii acestuia nu au vrut doar sa creeze un produs care sa depaseasca barierele tehnologice si, de aceea, naturaletea imaginilor este una demna de remarcat inca de la primele contacte cu acest televizor.

Retroiluminarea ecranului, prin nanocristale, asigura fidelitatea culorilor, redand o gama impresionanta de culori, unde negrul este extraordinar de intens, iar albul va parea smuls din povesti. Chiar si cele mai mici detalii vor fi puse in evidenta multumita rezolutiei televizorului curbat, aceasta fiind de 4 ori mai mare decat in cazul altor produse de acest tip, care au integrata tehnologia Full HD. Claritatea are si ea de castigat, intregul produs fiind optimizat pentru a indeplini cele mai inalte standarde ale acestui criteriu.

Forma curbata si imbunatatire automata a profunzimii

Avand o forma curbata, televizorul SUHD Curbat Smart 3D Samsung, 138 cm, 55JS9000, 4K Ultra HD va face din experienta vizionarii unui film una extrem de captivanta si memorabila, transpunandu-va in mijlocul actiunii acestuia.

Unghiul de curbare este reglat optim pentru a viziona imaginile in incaperi, intr-un mod echilibrat si uniform. Profunzimea este asigurata, de asemeni, prin prezenta nanocristalelor, aceasta dand un sentiment de realism. De asemeni, pentru a putea regla acest aspect dupa preferintele dumneavoastra si incaperea in care evti aseza acest televizor, aveti la dispozitie functia Auto Depth Enhancer, specifica produselor companiei Samsung, care va permite sa reglati nivelul de contrast pe mai multe intensitati pentru diferite zone ale ecranului sau chiar si obiecte de pe acesta. Astfel, o imagine panoramica capata, multumita ei, un efect cum pana acum nu era posibil.

Design minimalist si elegant

Televizorul 55JS9000 SUHD a fost construit avand in minte un design cat mai minimalist si elegant, astfel incat sa se poata potrivi in orice decor, fara a iesi foarte mult in evidenta, asa cum se intampla in cazul altor produse.

In partea posterioara, acesta are aplicat un material metalic, avand un model unic, iar suportul pe care acesta este asezat are o forma de Y, pastrand un echilibru aerodinamic si fluent, caracterizat de subtilitate. Acesta este conceput astfel incat sa nu distraga atentia de la ecran atunci cand urmariti un film, concentrarea fiind canalizata spre partea importanta a produsului, din orice punct ar fi privit acesta.

Criticii au caracterizat designul televizorului SUHD Curbat Smart 3D Samsung, 138 cm, 55JS9000, 4K Ultra HD  ca fiind unul gratios, ce redefineste aspectul modern al televizoarelor, creand noi standarde la acest capitol.

Sincronizare perfecta cu toate dispozitivele mobile din casa

Integrarea functiei Easy Sharing, de asemeni specifica produselor companiei Samsung, permite o sincronizare instanta intre acest model de televizor curbat Ultra HD si alte dispozitive mobile, precum laptop, telefon sau tableta. Comutarea de pe ecranul unuia dintre acestea spre ecranul TV-ului sau invers se face in cateva secunde si fara efort, putand viziona instant un videoclip sau o emisiune oriunde doriti.

Sincronizarea se poate face imediat cum va aflati suficient de aproape de acesta, actiunea desfasurandu-se cursiv si fara nici un fel de problema, daca video-ul este filmat la rezolutia otima pentru ecrane de astfel de dimensiuni.

Functii si caracteristici unice si practice

Una dintre functiile foarte apreciate ale acestui model de televizor curat Samsung este agenda personala, care va permite sa urmariti toate informatiile de care aveti nevoie atunci cand va incepeti ziua de lucru pe un singur ecran, la un loc cu stirile sau datele despre vreme. Puteti folosi functia de alarma pentru a il sincroniza cu smartphone-ul dumneavoastra, astfel incat sa porneasca automat in fiecare dimineata si sa va ofere datele de care aveti nevoie.

Televizorul SUHD Curbat Smart 3D Samsung, 138 cm, 55JS9000, 4K Ultra HD este, de asemeni, un produs intuitiv si usor de folosit, care nu necesita rasfoirea a zeci de pagini ale manualelor de utilizare. Procesorul inegrat este un Samsung Octa Core, acesta fiind recunoscut pentru puterea si rapiditatea sa, care, la un loc cu dispozitivul Smart Hub, face o echipa perfecta ce garanteaza o folosire usoara si practica. Puteti sa executati mai multe actiuni in acelasi timp, fara ca acesta sa va oblige sa nu mai vizionati emisiunea pe care o urmareati sau sa inchideti din procesele de pe fundal.

Concluzii

Cu siguranta, prin aparitia televizorului SUHD Curbat Smart 3D Samsung, 138 cm, 55JS9000, 4K Ultra HD, putem spune ca experienta Smart TV a evoluat extraordinar de mult, acest model impunand noi standarde in industria producatorilor. Aplicatiile inteligente integrate se potrivesc oricarui stil de viata si oricarei varste, posibilitatea conectarii altor gadget-uri facand experienta folosirii sale una deosebita si cu adevarat placuta.

Motorul grafic Ultra HD va va transpune intr-un alt univers, unde totul devine posibil si mintea este lasata sa zboare liber, fara sa se gandeasca la limitele realitatii. Televizorul SUHD Curbat Smart 3D Samsung, 138 cm, 55JS9000, 4K Ultra HD este o achizitie nu doar recomandata, ci una care va fi cu greu depasita de viitoarele upgrade-uri tehnologice de pe piata, in urmatorii ani, fiind considerat, in multe recenzii, o investitie de durata. Parca pentru a sprijini aceasta afirmatie, acest model are integrata tehnologia de ultima ora Samsung numita  Super Resolution Scaling in 4 etape, care imbunatateste foarte mult calitatea oricarei imagini.

Puteti afla mai multe detalii si pretul acestui produs cu un click aici >>>

Recent Posts

Cum alegi cel mai bun laminator pentru birou

Cum alegi un laminator de birou bun? Ce funcții și caracteristici trebuie să aibă laminatorul…

6 ani in urma

Cum alegi cel mai bun feliator electric pentru acasa

Cum alegi cel mai bun feliator electric pentru acasa? Ce functii si caracteristici trebuie sa…

6 ani in urma

Black Friday 2017 la Vonino: o tabletă Doodle 8” CADOU și reduceri de preț de până la 75%

Vonino oferă o tabletă Doodle 8” CADOU pentru produsele selecționate și reduceri de preț de…

6 ani in urma

Cum alegi cel mai bun aragaz mixt pentru acasa

Cum alegi cel mai bun aragaz mixt pentru acasa? Ce functii si caracteristici trebuie sa…

7 ani in urma

Aer conditionat Whirlpool SPIW 412L Inverter 12000 BTU – review complet

Whirlpool SPIW 412L Inverter 12000 BTU este un aer conditionat puternic (12000 BTU) care ofera…

7 ani in urma

Cum alegi un fierbator de apa de calitate

Cum alegi un fierbator de apa de calitate? Ce functii si caracteristici trebuie sa aiba…

7 ani in urma