TV – Audio -Video

Cum alegi o camera video auto performanta

Cum alegi o camera video auto performanta? Ce functii si caracteristici trebuie sa aiba camera auto DVR potrivita pentru tine? Citeste ghidul nostru si alege informat.

Review complet monitor Samsung LS24F350FH 24 inchi FullHD

Monitorul LED Samsung 24" LS24F350FH s-ar putea sa fie raspunsul la cautarile tale. Avand o diagonala de 24 inch cu un display PLS si o rezolutie Full HD are mai multe caracteristici care te-ar putea incanta indiferent de scopul achizitionarii lui.

Review complet Monitor LED IPS Dell UltraSharp U2515H

Monitorul LED IPS Dell UltraSharp U2515H ofera o imagine clara UltraSharp, o viteza excelenta, o rezolutie generoasa, un suport inteligent si un pret convingator. Este recomandat pentru cei care cauta un monitor excelent la un pret decent.

Review televizor LED Smart Panasonic TX-58DX700E – 146 cm – 4K Ultra HD

Panasonic TX-58DX700E este un televizor versatil la un pret foarte accesibil pentru experienta imagistica pe care o ofera. O calitate desavarsita a imaginii impletita cu un sistem de operare prietenos si versatil la un pret prietenos. Alegerea ...

Cum alegi un monitor de calitate

Cum alegi un monitor de calitate pentru PC? Ce functii si caracteristici trebuie sa cauti pentru un monitor de top? Ghidul nostru te invata cum sa alegi cel mai bun monitor pentru acasa sau la birou.

Review televizor LED Smart Samsung 40J5510, 101 cm, Full HD

Samsung 40J5510 este un televizor "inteligent" care ofera o dimensiune generoasa a ecranului, rezolutie FullHD si avantajele unui Smart Tv modern la un pret mai mult decat accesibil.

Review complet Media Center VIAROOM Spectacol, Full HD, WiFi/Cable, Buetooth, 3xUSB, HDMI, A/V

Media Center VIAROOM Spectacol este recomandat celor care au nevoie de noi activitati de petrecere a timpului liber, impreuna cu cei dragi, si care stiu sa aprecieze facilitatea navigarii prin diferite experiente cu ajutorul unei simple apasari de ...

Televizor Sony Bravia 65X8509C Smart Android 3D LED, 164 cm, 4K Ultra HD – pareri si pret

Televizorul Smart Sony Bravia 65X8509C Android 3D LED 164 cm 4K Ultra HD merita intreaga investitie si primeste, din partea noastra, una dintre cele mai mari note in privinta raportului calitate - pret.

Review televizor Samsung 55JS9000 SUHD curbat Smart 3D, 138 cm, 4K Ultra HD

Un televizor exceptional cu ecran curbat si rezolutie UltraHD 4K, Samsung 55JS9000 ofera imagini incredibile folosind ultimele tehnologii de la Samsung. Smart TV de ultima generatie care satisface chiar si cele mai exigente pretentii.

Cum alegem o pereche de casti audio de calitate

Cum alegi o pereche de casti audio de calitate superioara? Optiunele de achizitie sunt multiple, astfel incat am alcatuit un ghid complet de achizitie a perechii de casti ideale pentru necesitatile tale.