Laptop si PC

Cum alegi un router wireless performant

Cum alegi un router wireless performant? Ce trebuie sa stii inainte de achizitie? Citeste articolul nostru si alege informat.

Cum alegi o pereche de boxe pc performante

Cum alegi o pereche de boxe calculator de calitate? Ce tip de sistem de sunet e cel mai potrivit pentru tine? Ai nevoie de un sistem 5.1 sau o pereche de boxe pc 2.1 sunt suficiente? Citeste ghidul nostru pentru a afla ce trebuie sa cauti atunci ...

Review router wireless ASUS RT-AC87U Dual-band AC2400 Gigabit

Router-ul wireless ASUS RT-AC87U face parte din categoria premium, are un raport calitate pret foarte bun si iti ofera viteze incredibile la transferul de date. Citeste review-ul complet pentru parerile noastre si pretul dispozitivului.

Imprimanta multifunctionala HP Laserjet Pro M125nw MFP – Review complet

Imprimanta multifunctionala HP Laserjet Pro M125nw MFP este silentioasa si printeaza rapid. In plus, functiile complete de imprimare, copiere si scanare, combinate cu conectivitatea wireless o recomanda ca un companion perfect pentru biroul de acasa ...

Review Router wireless TP-LINK Archer C5 AC1200 Wireless Dual Band Gigabit

TP-LINK Archer C5 este un router wireless bun care ofera viteze de transfer decente pe cele doua benzi Wireless disponibile. Ofera un raport performante/calitate/pret excelent.

Cum alegi un adaptor wireless bun

Indiferent daca doresti un adaptor wirelwss usb sau pci-express, pentru pc, laptop sau televizor, trebuie sa stii cum sa alegi un produs de calitate. Ghidul nostru iti prezinta toate informatiile de care ai nevoie pentru a face alegerea potrivita.

Cum alegi un mouse de gaming performant

Cum alegi un mouse da gaming potrivit stilului tau? Ce caracteristici si functii trebuie sa ofere un mouse de gaming performant? Citeste ghidul nostru si desccpera produsul potrivit nevoilor tale.

Cum alegi o imprimanta laser performanta

Cum alegi o imprimanta laser performanta? Ce face diferenta intre o imprimanta laser buna si un model mai putin reusit? Citeste articolul nostru si alege informat.

Review laptop ASUS X540SA-XX018D Pentium Quad Core N3700 1.60GHz, 15.6″, 4GB, 500GB

Laptopul ASUS X540SA-XX018D Pentium Quad Core N3700 1.60GHz, 15.6″, 4GB, 500GB ofera cea mai buna performanta din gama sa de pret. Un laptop cu specificatii puternice la un pret fara concurenta.

Review laptop Lenovo IdeaPad 300-15 Intel Core I7-6500U 2.50GHz Skylake, 15.6″, 4GB, 1TB

Laptopul Lenovo IdeaPad 300-15 cu procesor Intel Core I7-6500U 2.50GHz Skylake este un produs performant oferit la un pret prietenos. Citeste review-ul nostru pentru pareri si pret.