Telefoane mobile si tablete

Black Friday 2017 la Vonino: o tabletă Doodle 8” CADOU și reduceri de preț de până la 75%

Vonino oferă o tabletă Doodle 8” CADOU pentru produsele selecționate și reduceri de preț de până la 75% prin intermediul partenerilor și al site-ului VONINO.ro.Începând cu anul 2014, tabletele și telefoanele Vonino s-au regăsit în fiecare an în ...

Review smartwatch Samsung Galaxy Gear S3

Samsung Galaxy gear S3 este cel mai bun ceas inteligent al momentului datorita functiilor avansate, ecranului generos, rezistentei la apa si praf, GPS-ului incorporat si duratei mare de viata a bateriei.

Drona DJI Phantom 3 – review complet

DJI Phantom 3 Standard este probabil cea mai performanta drona comerciala disponibila in acest moment, fie ca vorbim de controlul acesteia si performantele de zbor sau ca vorbim de capacitatile foto/video de o calitate ridicata.

Cum alegi o drona performanta

Cum alegi o drona performanta? Ce functii si caracteristici gasesti la o drona de calitate? Citeste ghidul nostru ai alege cea mai buna drona pentru tine.

Review Ceas Smartwatch Samsung Gear S2 Classic

Samsung Gear S2 Classic Negru este un ceas smartwatch de calitate care ofera functii avansate, durata mare de viata a bateriei, eleganta si performanta intr-un pachet elegant si rezistent.

Cum alegi un ceas smartwatch bun

Cum alegi un ceas smartwatch bun? Ce criterii sunt importante pentru a face alegerea potrivita pentru un smartwatch de calitate? Citeste ghidul nostru si alege informat.

Cum alegi un acumulator extern de calitate

Care este cel mai bun acumulator extern? Cum alegi o baterie externa de calitate pentru telefon sau tableta? Citeste ghidul nostru si afla ce caracteristici si functii trebuie sa aiba bateria externa ideala.

Review Telefon mobil ASUS ZenFone Max, Dual Sim, 4G

ASUS ZenFone Max este un smartphone cu o baterie uriasa care ofera performante acceptabile la un pret decent. Camera de 13 Mpx este excelenta pentru fotografii bune, iar procesorul Quad Core impreuna cu sistemul de operare Android fac fata cu brio ...

Review complet telefon mobil Lenovo Moto G4 Plus Dual Sim, 16GB, 4G

Telefonul mobil Lenovo Moto G4 plus Dual-Sim se remarca prin performante de top si un ecran escelent IPS FullHD la un pret mediu de piata. Raportul calitate/pret este excelent.

Telefon mobil Vonino Zun XO – review complet

Vonino Zun XO este un telefon mobil ieftin, rezistent si care permite instalarea a doua cartele GSM. Performante excelente si camere foto/video de top. Review-ul nostru detaliaza fiecare caracteristica.