Ingrijire personala

Cum alegi un termometru non-contact de calitate

Cum alegi cel mai bun termometru fara atingere pentru acasa? Ce functii si caracteristici trebuie sa aiba termometrul non-contact potrivit pentru tine? Citeste ghidul nostru si gaseste produsul perfect.

Cum alegi un tensiometru de calitate

Cum alegi cel mai bun tensiometru pentru acasa? Ce caracteristici si functii trebuie sa aiba un tensiometru digital de calitate? Citeste ghidul nostru si alege informat.

Cantar inteligent Fitbit Aria – Review complet

Cantarul inteligent Fitbit Aria iti permite monitorizarea cu exactitate a greutatii, a tesutului adipos din organism si a indicelui masei corporale (BMI), pentru a oferi o imagine completa a tendintelor tale privind greutatea.

Cum alegi cel mai bun glucometru pentru acasa

Cum alegi un glucometru de calitate? Ce functii si caracteristici trebuie sa aiba aparatul pentru masurarea glicemiei potrivit nevoilor tale? Citeste ghidul nostru si alege informat.

Cum alegi cel mai bun nebulizator pentru acasa

Un nebulizator sau un aparat pentru aerosoli permite administrarea de tratamente medicamentoase intr-un mod eficient si rapid, fiind potrivite petru toate varstele. Ghidul nostru te ajuta sa alegi cel mai bun nebulizator pentru nevoile tale.

Cum alegi cel mai bun aparat de masaj pentru picioare

Cum alegi cel mai bun aparat pentru masat picioarele? Care sunt caracteristicile si functiile necesare unui aparat eficient? Citeste ghidul nostru ai alege aparatul de masaj potrivit tie.

Review Termometru smart wireless Withings Thermo

Termometru smart wireless Withings Thermo este cel mai avansat aparat pentru uz casnic. Nu numai ca masoara temperatura fara atingere pentru toti membrii familiei, dar aplicatia de mobil completeaza tehnologia avansata cu rapoarte complete ale ...

Cantar inteligent Withings Body Cardio cu Ritm Cardiac – review complet

Withings Body Cardio cu Ritm Cardiac este un cantar inteligent care masoara greutatea corporala, procentul de grasime, masa musculara, masa osoasa si nivelul de hidratare. In plus, poti descoperi sanatatea arteriala.

Cel mai bun cantar inteligent 2017

Care este cel mai bun cantar inteligent al momentului. Ce functii si caracteristici trebuie sa aiba un cantar smart de calitate? Cum poti slabi usor si repede cu ajutorul cantarelor inteligente? Citeste articolul si vei afla.

Cum alegi o bratara fitness de calitate

Cum alegi o bratara fitness de calitate? Ce trebuie sa cauti si ce functii trebuie sa ofere bratara fitness ideala pentru tine? Citeste ghidul nostru de cumparaturi pentru a putea alege informat.