Categorii: Videoproiectoare

Videoproiector business Epson EB-S18 – raport calitate/pret ideal

Va prezint videoproiectorul Epson EB-S18, proiector din segmentul business ce vine cu cea mai noua tehnologie 3LCD oferind calitate excelenta a imaginii la un pret decent.

Design si dimensiuni

Designul videoproiectorului este unul simplu dar placut, culoarea aleasa fiind albul.
In partea frontala sta asezata lentila de proiectie si o gura de ventilare, in timp ce partea superioara include toate tastele si ledurile de control. In partea din spate se gasesc toti conectorii impreuna cu o alta gura de ventilatie o idee mai mica si alimentarea.
Proiectorul cantareste 2.4 kg in timp ce dimensiunile sale sunt de 297‎ x 234 x 77 in latime, adancime si inaltime, fiind exprimate in mm. Dimensiunile nu sunt foarte reduse, dar acest lucru este de inteles tinand cont de segementul din care face parte.

Specificatii tehnice

Dupa cum spuneam la inceput, videoproiectorul foloseste o tehnologie 3LCD. Acesta are un numar de 3000 lumeni, rezolutie nativa de 800 x 600 cu aspect al imaginii 4:3 si 10000:1 contrast. Imaginea poate fi proiectata la o distanta intre 1.77 si 2.4 metri pe o diagonala maxima de 8.89 metri, iar diagonala minima a imaginii este de 0.76 metri.
Consumul aparatului este de 270 W in timp ce nivelul de zgomot poate ajunge la un prag maxim de 37 decibeli.
Epson EB-S18 are incorporat un difuzor de 2 W, oferind insa si posibilitatea de a folosi alt sistem audio prin porturile audio in si HDMI.
Lampa proiectorului este de tip E-TORL cu o durata de viata de 5000 de ore care poate ajunge insa chiar pana la 6000 de ore beneficind de functia Eco care regleaza automat luminozitatea lampii astfel incat durata de viata sa creasca si consumul de curent sa fie minim.
EB-S18 dispune de cursor manual de corectie a trapezului si corectie automata pe vertiala, fapt ce il face foarte usor de utilizat, proiectia putand fi ”asezata” corect indiferent de unghiul in care este situat aparatul.

Functii ale videoproiectorului

Functiile modelului EB-S18 de la Epson ce merita amintite sunt Tabla virtuala, Sport, Teatru, Dinamic, Prezentare si sRGB.
Alta functie importanta ar fi si modul Clo care masoara capacitatea proiectorului de a furniza culoare. La fel ca la toate videoproiectoarele produse de Epson, si EB-S18 va avea o luminozitate pe culoare la fel de puternica ca si cea pe alb.
Functia Eco despre care va povesteam si mai sus este deasemenea importanta oferind o durata de viata prelungita a lampii si un consum redus.

Conectivitate

Marele plus al videoproiectorului EB-S18 Epson la capitolul conectivitate este wireless LAN-ul ce permite continutului de pe laptop sau alte dispozitive sa fie proiectat cu usurinta fara a fi nevoie de alti conectori.
Pe langa Wi-fi aparatul mai dispune de doi conectori USB (tip A si tip B), HDMI, composite in, intrare S-Video, intrare RGB, VGA si audio.

Accesorii

Accesoriile incluse in pachetul Epson EB-S18 sunt geanta pentru transport, cablu VGA, cablu USB, cablu de alimentare si bineinteles telecomanda.

Concluzie

Raportul calitate pret al videoproiectorului Epson EB-S18 este unul excelent. Aparatul proiecteaza imagini de calitate inalta cu rezultate foarte luminoase atat pe alb cat si pe culoare, fiind o alegere excelenta pentru prezentari cat si pentru uzul didactic.

Vedeti specificatii complete si pret de achizitie al aparatului Epson EB-S18 AICI.

Recent Posts

Cum alegi cel mai bun laminator pentru birou

Cum alegi un laminator de birou bun? Ce funcții și caracteristici trebuie să aibă laminatorul…

6 ani in urma

Cum alegi cel mai bun feliator electric pentru acasa

Cum alegi cel mai bun feliator electric pentru acasa? Ce functii si caracteristici trebuie sa…

6 ani in urma

Black Friday 2017 la Vonino: o tabletă Doodle 8” CADOU și reduceri de preț de până la 75%

Vonino oferă o tabletă Doodle 8” CADOU pentru produsele selecționate și reduceri de preț de…

7 ani in urma

Cum alegi cel mai bun aragaz mixt pentru acasa

Cum alegi cel mai bun aragaz mixt pentru acasa? Ce functii si caracteristici trebuie sa…

7 ani in urma

Aer conditionat Whirlpool SPIW 412L Inverter 12000 BTU – review complet

Whirlpool SPIW 412L Inverter 12000 BTU este un aer conditionat puternic (12000 BTU) care ofera…

7 ani in urma

Cum alegi un fierbator de apa de calitate

Cum alegi un fierbator de apa de calitate? Ce functii si caracteristici trebuie sa aiba…

7 ani in urma