Cuptoare cu microunde

Cuptor cu microunde Gorenje MO-20 DB – review

Chiar daca Gorenje poate sa nu sune atat de bine ca si brand, trebuie sa stii ca produc cuptoare cu microunde de o buna bucata de vreme si la standarde inalte chiar!

Iti prezint cuptorul cu microunde Gorenje MO-20 DB, un cuptor cu 20 litri volum si 700 W putere. Panoul de control al cuptorului este de tip digital cu un afisaj LED.

Designul cuptorului Gorenje MO-20 DB este unul simplu dar elegant. Cuptorul este destul de compact pentru volumul de 20 l oferit. Culoarea este neagra lucru ce-l va face sa se integreze usor in estetica oricarei bucatarii. Afisajul de tip LED impreuna cu panoul de control sunt situate in partea dreapta, usa avand deschidere spre stanga. Panoul de control are si el un design simplu, cu doar sase butoane in partea superioara, afisajul LED in partea centrala si rotita pentru timer impreuna cu alte doua taste mici in partea de jos.

Dimensiunile cuptorului cu microunde sunt 452 x 262 x 335 mm (latime, adancime, inaltime) iar greutatea sa este de 10.5 kg la un volum de 20 l dupa  cum spuneam mai sus.

Afisajul de tip led prezinta automat timpii de gatire, puterea la care se gateste, indicatorii de comanda si timpul ramas. Cuptorul dispune si de o functie ceas care va fi afisat pe display in timpul de repaus al aparatului.

Programele cuptorului cu microunde Gorenje MO-20 DB sunt 9 la numar, indeajuns de multe incat sa fie satisfacatoare pentru orice ocazie se poate ivi, dupa parerea mea. In cazul in care nu doresti sau nu esti obisnuit sa folosesti functiile de programare ale cuptorului, poti seta puterea la care sa lucreze, numarul de minute si apoi sa apesi butonul start, cuptorul va lucra la fel de bine!

Programele ce merita mentionate sunt Easy Cook (gatire usoara), functia crusta si Multi Stage Cooking ce permite gatirea in 2 etape. Deasemenea decongelarea automata in functie de greutatea alimentelor si decongelarea in functie de timp sunt alte 2 programe interesante pe care cu siguranta le vei folosi in mod frecvent.

Functiile oferite de Gorenje MO-20 DB nu sunt multe, dar pot spune ca sunt strictul necesar, poate chiar putin mai mult fata de functiile standard: functia de quick start (pornire rapida), functia de pauza, functia de ceas si functia de presetare prin care poti seta un program de gatit la o ora specifica, functie ce ofera un mic plus aparatului.

Click aici pentru specificatii tehnice complete si pret

Ca si accesorii veti primi suportul rotund ce se aseaza in interiorul cuptorului. Suportul are dimensiunea de 24.5 cm in diametru.

Cuptor cu microunde MO-20 DB de la Gorenje este un produs simplu si de calitate la un pret decent care cu siguranta isi va gasi utilitate in bucataria ta. Per total este o achizitie pe care o recomand cu incredere.

Cuptor cu microunde Gorenje MO-20 DB poate fi achizitionat de AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button