Blendere

Review blender Electrolux ESB7300S – calitate si eficienta

Cuprins

Fie ca vorbim despre o bucatarie ultramoderna sau modesta bucatarie a bunicii, blenderul este un aparat electrocasnic care trebuie sa fie nelipsit! Acest electrocasnic a fost in ultimii ani, si probabil va mai continua sa fie ceva vreme, poate cel mai utilizat aparat din bucatarie.
Am ales in acest sens, sa fac prezentarea produsului Electrolux ESB7300S, un blender modern si rezistent.
Bolul din sticla si lamele din titan sunt doar doua mari atuuri ale blenderului Electrolux ESB7300S.

Design si dimensiuni

Designul blenderului este elegant si modern. Cu baza din inox si bolul transparent gradat, Electrolux ESB7300S se integreaza foarte usor in estetica unei bucatarii moderne.
Inoxul este culoarea care domina fiind completata de putin negru mat pe marginile aparatului si in zona panoului de control.
Panoul de control este pozitionat central, format din 6 butoane cu o culoare usor mai inchisa.
Un alt aspect important la ESB7300S este bolul facut din sticla. Capacul acestuia este de culoare neagra oferind un contrast placut.
Lungimea cablului de alimentare a acestui aparat este de 120 cm, mai mult decat suficienta. Blenderul este dotat cu un mecanism de rulare si depozitare a cablului pentru a nu exista inconveniente din cauza lungimii acestuia. Cablul este rulat in partea inferioara a aparatului.

Functionalitate

Lamele din titan si puterea de 900 W de care aparatul dispune fac din blenderul ESB7300S un electrocasnic de top.
Lamele din titan ofera o rezistanta mare in timp, marind considerabil durata de viata a blenderului. Acestea mixate cu functiile turbo si pulse reusesc sa mixeze excelent orice, de la gheata (exista o functie speciala pentru maruntirea ghetii) pana la nuci sau fructe.
Bolul cu volum de 1.65 l permite mixarea alimentelor mari, iar rezistenta sa la temperaturi ridicate il face si mai util!

Concluzie si pret

Ca si concluzie pot spune ca daca doriti un blender modern, multifunctional si calitativ, Electrolux ESB7300S este raspunsul. Fabricat sub brandul Electrolux, calitatea acestuia nu poate fi pusa la indoiala, iar pretul este deasemenea excelent.

Pagina de achizitie a blenderului Electrolux ESB7300S poate fi vizitata AICI.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button