Multicooker

Multicooker cu Presiune Oursson MP5010PSD/GA – cel mai bun multicooker

Cuprins

Va prezint aparatul de gatit MP5010PSD/GA produs de Oursson. Desi brandul probabil nu spune nimic pentru multi dintre voi, Oursson MP5010PSD/GA este un multicooker cu presiune de mare putere calitatea intai!
Acesta are un design senzational si numara nu mai putin de 52 de programe automate de gatit!
In plus, veti primi si o carte de bucate cu 130 de retete pe care sa le puneti in practica cu aparatul Oursson MP5010PSD/GA.

Design si dimensiuni

Despre aparatul multicooker Oursson MP5010PSD/GA pot spune cu siguranta ca va fi pata de culoare in orice bucatarie. Colorat in negru si verde metalizat, cu insertii de inox si un maro deosebit, MP5010PSD/GA este facut sa ”ia ochii”.
Partea de sus, cea a capacului, este neagra. Tot acolo se afla si panoul de control cu multe butoane si afisaj mare. Display-ul este de tip LED, iluminat in timpul functionarii. Acesta a fost asezat pe un fond maroniu deschis si plasat intr-un cadru de inox.
Corpul este colorat intr-un galben metalizat deosebit si prezinta in partea frontala butonul mare cu aspect inox pentru deschiderea capacului.
Pentru transport, MP5010PSD/GA a fost dotat cu un maner rotativ de culoare neagra. Atunci cand nu doriti sa detasati vasul interior, puteti servi mancarea direct din aparat manipuland foarte usor. Depozitarea se va face deasemenea in mod simplu in caz ca nu doriti sa folositi aparatul des si sa ocupe loc pe blatul de bucatarie.
Aparatul este dotat cu picioruse de cauciuc in partea inferioara pentru stabilitate sporita pe orice fel de suprafata.
La interior este dotat cu un vas de gatit detasabil. Acesta este facut din teflon si are suprafata antiaderenta. Pentru o gatire si utilizare usoara a fost gradat in partea interioara.
Vasul are o manevrabilitate ridicata datorita manerelor din bachelita care fac posibila manipularea sa chiar si atunci cand este fierbinte. Astfel veti putea servi mancarea direct din vas. Volumul acestuia este de 5 litri, suficient chiar si pentru o familie numeroasa cu 4-5 membri.
Carcasa aparatului este termoizolanta pentru o functionare cat mai buna. Aceasta desi se poate incalzi usor pe timpul functionarii, nu prezinta risc de accident.
Ca si dimensiuni, aparatul masoara 320 mm in latime, si cate 310 mm in inaltime si adancime in timp ce greutatea sa ajunge pana la 6.1 kg.

Accesorii Multicooker cu Presiune Oursson MP5010PSD/GAPrograme si functionalitate

Oursson MP5010PSD/GA este un aparat multicooker foarte usor de folosit si programat chiar si pentru persoanele mai putin familiarizate cu tehnica precum cei mai varstnici. Panoul de control are tastele asezate in asa fel incat utilizarea sa se va face in mod intuitiv.
Aparatul este capabil sa gateasca o multitudine de feluri de mancare datorita multifunctionalitatii sale. Se poate folosi pentru gatit inabusit, gatit sub presiune, coacere, prajire, fierbere sau gatit la aburi.
Gatirea sub presiune se poate realiza cu 7 nivele de presiune diferite.
Reglarea in 7 trepe a presiunii coraborata cu cele 15 moduri de gatit disponibile fac ca nici o reteta sa nu fie imposibil de gatit cu Oursson MP5010PSD/GA.
La capitolul functii notam functia de programare intarziata (timer), functia de oprire automata, semnalele acustice si functia de mentinere cald.
Programarea intarziata ajuta la programarea aparatului in asa fel incat acesta sa gateasca dupa un orar prestabilit pentru ca masa sa fie intotdeauna gata la timp.
Functia de mentinere cald se va dovedi si ea foarte utila si garantez ca o veti folosi in mod frecvent. Aceasta mentine mancarea calda pentru o perioada de timp din momentul terminarii procesului de gatit. Astfel veti servi mancarea calda si proaspata chiar daca nu aveti apetit in momentul finalizarii procesului de gatire.
Marele plus al aparatului este dat de cele 52 de programe de gatit disponibile. Din experienta va spun ca va fi greu sa le utilizati pe toate. Cu timpul veti avea un numar de 8-10 programe preferate pe care le veti utiliza in mod frecvent, insa si restul de 42 vor fi disponibile la nevoie.

Specificatii tehnice

Puterea Multicooker-ului cu Presiune Oursson MP5010PSD/GA este de 1100 W si vine dotat cu un cablu de alimentare de 1 metru. Consumul aparatului este unul redus, fiind un multicooker din clasa economica de consum. Capacitatea maxima a acestuia este de 5l.
Puteti vizualiza online manualul de utilizare al aparatului AICI.

[offer_product]

Accesorii incluse

Ca si accesorii, pachetul Multicooker Oursson MP5010PSD/GA contine o sita pentru gatirea la aburi, o spatula de amestecat, o lingura pentru masura si un pahar gradat deasemenea pentru masura.
Partea cea mai interesanta insa este cartea cu 130 de retete pe care aparatul este capabil sa le gateasca.
Puteti consulta cartea de bucata si online in format PDF AICI.

Concluzie si pret

In concluzie, despre multicooker-ul Oursson MP5010PSD/GA pot spune ca desi nu are un pret mic, merita pana la ultimul banut fiind un produs de top atat estetic cat si tehnic. Va intampina fara probleme necesitatile unei familii numeroase datorita functionalitatii sale multiple.
Cititi specificatiile tehnice complete si vedeti pretul aparatului AICI.

Un comentariu

  1. Aparatul este super ok atat ca aspect cat si tehnic. Dar nu stiu de ce nu spune nimeni nicaieri ca in realitate vasul de gatit are doar 3 litri ci nu 5 litri asa cum este scris pe toate site-urile precum si pe cutia acestuia. Singurul loc unde apare capacitatea reala de 3 litri este in cartea tehnica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button