Multicooker

Multicooker Philips HD3037/70 – Review si pareri

Cuprins

Esti in cautarea unui aparat multicooker ieftin si de calitate? Iti prezint Philips HD3037/70 un multicooker cu capacitate de 5 litri si 8 programe de gatit la un pret foarte bun!
Aparatul de gatit multicooker Philips HD3037/70 este foarte usor de utilizat. Desi ai la dispozitie o varietate mare de optiuni, aparatul are un meniu simplu care aproape ca-ti citeste gandurile.

Design

Multicooker-ul Philips HD3037/70 are un design placut usor de integrat in orice bucatarie.
Aparatul este alb in partea superioara si inferioara in timp ce restul carcasei este din otel inoxidabil avand aspect inox. Otelul inoxidabil asigura o buna izolare termica si este totodata foarte usor de curatat.
Panoul de control cu butoane mari afisaj digital si leduri de control este asezat in partea superioara a aparatului pe un fond argintiu.
La interior exista o oala detasabila foarte groasa. Grosimea acesteia este de 2 mm, fapt ce o face sa aiba o izolare termica buna si totodata sa conduca caldura uniform pe toata suprafata pentru feluri de mancare extraordinar de gustoase. Oala interioara poate fi spalata usor fiind compatibila cu masinile de spalat vase.
Cei de la Philips s-au gandit si la transportul aparatului montand in acest sens un maner rotativ. Acesta face posibila servirea mancarii direct din aparat.
Alt aspect de mentionat este lungimea cablului de alimentare ce atinge 1.2 metri.

Programe si functii

Buna functionare si prepararea usoara a felurilor de mancare sunt asigurare de un procesor integrat.
Functiile prezente pe modelul HD3037/70 de la Philips sunt functia de incalzire 3D, cronometrul si functia de pastrare cald.
Programe gatire Multicooker PhilipsFunctia inovativa de incalzire 3D duce gatitul la un alt nivel. Aceasta asigura o temperatura uniforma a oalei pentru ca mancarea sa se prepare in mod uniforma. Diferenta de gust si savoare in urma gatirii cu functia de incalzire 3D se va sesiza imediat!
Cronometrul este usor de presetat pana la maximum 24 de ore astfel incat sa fii intotdeauna sigur ca mancarea va fi gata la timp.
Functia de pastrare cald este poate cea pe care o vei folosi cel mai des. Aceasta mentine interiorul aparatului si totodata mancarea la o temperatura ridica o anumita perioada de timp astfel incat aceasta sa fie calda in momentul in care doresti sa servesti masa. Exista deasemenea un buton ”REHEAT” care permite reincalzirea mancarii. Apesi butonul, selectezi timpul de incalzire si servesti o masa delicioasa!
Dupa cum spuneam in introducere, aparatul dispune de 8 programe de gatit. Cu o simpla apasare de buton poti gati o multitudine de retete. Ai la dispozitie programe pentru iaurt, fierbere, prajire, fierbere inabusita, gatire la aburi si coacere.

[offer_product]

Specificatii tehnice

Aparatul multicooker Philips HD3037/70 are o capacitate de 5 litri si o putere foarte mare de 980 W.
Desi puternic, aparatul multicooker HD3037/70 se bucura de un consum redus de energie, astfel nu trebuie sa te temi ca vei plati facturi astronomice la curent in urma folosirii sale.

Accesorii incluse

Producatorul a inclus in pachetul Philips Multicooker HD3037/70 un pahar pentru masurare, o spatula si un polonic drept accesorii.
Vei primi deasemenea o carte de retete speciale pentru aparatul proaspat achizitionat.

Concluzie si pret

Per total consider Multicooker-ul Philips HD3037/70 o achizitie buna la un pret avantajos pentru client.
Pentru mai multe specificatii tehnice si pret viziteaza pagina produsului AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button