Periferice

Imprimanta multifunctionala HP Laserjet Pro M125nw MFP – Review complet

Cuprins

Imprimanta este o necesitate in ziua de astazi mai ales daca este vorba despre munca la un birou. Intotdeauna se va gasi ceva de scos la imprimanta, vreun document de copiat sau scanat.

De aceea o imprimanta multifunctionala cum este HP Laserjet Pro M125nw MFP te poate salva de multe frustrari si alergaturi dupa un centru de printare sau scanare. Poti sa printezi, sa scanezi sau sa copiezi orice ai nevoie si nici nu ocupa un spatiu mare fiind potrivita pentru un birou mic.

Design dreptunghiular cu un feel modern

Design-ul este modern, imprimanta multifunctionala HP Laserjet Pro M125nw avand o forma de cutie cum este clasic pentru orice imprimanta insa culoarea ii da un aspect elegant chiar. Este dintr-un material rezistent. Pe partea din fata in dreapta prezinta ecranul si butoanele pentru functii. Pentru functia de copiere este un buton destul de mic dar cu un desen verde pentru a fi recunoscut usor.

Butonul de pornire si oprire este in dreapta ecranului in stil smartphone incadrandu-se in tendintele actuale ale tehnologiei. Ecranul are caractere de 16 insa nu este deloc luminat ceea ce poate face destul de dificila citirea scrisului uneori. Acesta este unul dintre minusuri la design. In coltul din stanga, asa cum era de asteptat, imprimanta multifunctionala HP Laserjet Pro M125nw are sigla companiei producatoare.

O alta bila neagra este tava in care pui hartia pentru imprimare unde incap 100 coli. Iese in afara cadrului imprimantei destul de mult si nu are un capac. Astfel ca hartia se poate murdari sau acumula praf ceea ce nu este deloc placut mai ales cand nu realizezi ca hartia s-a patat si ai de scos niste documente importante.

Viteza mare de printare si zgomot incredibil de mic

Panoul de control HP Laserjet Pro M125nw MFPAceasta imprimanta multifunctionala HP Laserjet Pro M125nw poate ajunge la o viteza de copiere si printare de pana la 20 de pagini pe minut. Aceasta specificatie tehnica mentionata de producatori este foarte aproape de testele pe care le-au raportat multi utilizatori. Viteza de copiere si printare depinde si de detaliile si gradul de incarcare al paginii de printat. Multi au raportat o viteza de 16-17 pagini pe minut ceea ce este destul de aproape de ceea ce fac reclama cei de la HP.

In ceea ce priveste viteza de printare a pozelor de pe calculator se mentioneaza undeva la 17 secunde pe poza iar de pe un smartphone undeva la 52 de secunde. Aceste rezultate sunt mult peste media imprimantelor din acelasi interval de pret. Ceea ce este impresionat este ca scoate prima pagina de printat in 9,5 secunde. Este o viteza foarte buna pentru imprimanta multifunctionala HP Laserjet Pro M125nw.

Zgomotul redus

Pe majoritatea oamenilor ii deranjeaza zgomotul pe care il face imprimanta cand doresc sa printeze ceva mai ales daca stau la birou (acelasi birou pe care se afla si imprimanta) si incearca sa lucreze. Imprimanta multifunctionala HP Laserjet Pro M125nw este foarte apreciata pentru ca face foarte putin zgomot. Este unul din plusurile cele mai mari cand utilizatorii recomanda aceasta imprimanta si cu siguranta vei observa diferenta dupa ce o vei folosi.

Calitatea imprimarii

Calitatea este foarte buna atat la paginile text cat si la fotografii. Este o imprimanta mono deci nu poate scoate hartii color insa scala de griuri este destul de larga incat sa redea diferentele dintr-o poza color pe calculator atunci cand o scoti la imprimanta multifunctionala HP Laserjet Pro M125nw alb negru. Calitatea textului scade insa in modul economic (pe care il activezi daca vrei sa mai faci economie la consumabile), apar puncte in text care desi este inca lizibil calitatea este foarte proasta, chiar mai proasta decat la imprimantele inkjet.

Viteza de imprimare

Aceasta imprimanta laser duce pana la 2000 de copii monocrom ceea ce ar insemna un pret pe pagina asemanator cu al altor imprimante multifunctionale din aceeasi clasa cu imprimanta multifunctionala HP Laserjet Pro M125nw. Are o rezolutie de printare de 600 x 600 dpi ceea ce este acceptabil.

Instalare fara CD

Imprimanta laser multifunctionala HP Laserjet Pro M125nw MFPAceasta imprimanta Multifunctionala HP Laserjet Pro M125nw este foarte usor de instalat mai ales ca nu ai nevoie de un CD de instalare. Aceasta imprimanta vine cu aplicatia HP Smart install care te va ghida sa o instalezi pe calculator. Se conecteaza la calculator prin intermediul unui cablu tip USB.

Conectivitate wireless sau port USB

Asa cum deja am mentionat se poate conecta la calculator sau laptop printr-un cablu USB. Ceea ce este de apreciat este ca se poate conecta si wireless la smartphone sau tableta avand optiune de ePrint. Astfel imprimanta multifunctionala HP Laserjet Pro M125nw se incadreaza in tendintele actuale de conectivitate wireless pentru a-ti face viata cat mai simpla si mai usoara.

Vei putea imprima documente sau fotografii direct de pe telefonul mobil utilizant imprimarea Wireless Direct sau de pe tableta prin imprimare Apple AirPrint. Portul USB este de tip 2.0 ceea ce iti confera o mare viteza. Dupa cum observi, viteza a fost cheia succesului atunci cand au creat cei de la HP aceasta imprimanta Multifunctionala HP Laserjet Pro M125nw.

Alte specificatii generale

Imprimanta este laser monocrom ducand pana la 2000 de copii. Are functie de imprimare, copiator si scaner iar ca medii de printare poate printa A4, A5, 76 x 127 mm – 216 x 356 mm sau plicuri (C5, B5, C6, DL ISO). Duplexul este de tip manual.

Interfata este de trei tipuri: retea, USB 2.0 sau Wireless. Zoom-ul la copiator este intre 25 si 400 % iar rezolutia 600 x 600 dpi. Poti selecta copiere multipla de la 1 singura pagina pana la 99 de pagini.

Rezolutia scanner-ului este de 1200 dpi optic fiind un scanner de tip flatbed. Dimensiunile de scanare sunt 216 x 297 mm. Scanarea poate fi catre e-mail, aplicatie, fisier iar formatele sunt PDF, TIF, BMP, PNG, JPG.

Dimensiunile imprimantei sunt de 420 x 438 x 254 mm iar greutatea de 8 kg. Puterea consumanta este de 465 W.

Daca doresti o imprimanta multifunctionala care face putin zgomot si are o viteza mare de printare atunci imprimanta multifunctionala HP Laserjet Pro M125nw poate fi produsul pe care il cauti.

Puteti afla mai multe detalii si pretul acestui produs cu un click aici >>>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button