Aspiratoare

Robot de aspirare Dirt Devil Spider M607 – Review complet

Cuprins

Un robot care sa te ajute la curatenie si mai mult decat atat sa o si faca singur este o reala investitie. La ce preturi au aspiratoarele robot nu oricine si le permite, insa trebuie retinut ca exista si variante la preturi mai accesibile precum robotul de aspirare Dirt Devil Spider M607.

Chiar daca acest aspirator robot nu are toate functiile speciale pe care le-ar putea avea, este eficient si isi face treaba pentru care a fost creat. Te ajuta la curatenie si aspira singur automat fara ca sa fie nececar ca tu sa il manipulezi.

Aspirare uscata pentru orice tip de suprafata

Robotul de aspirare Dirt Devil Spider M607 este perfect pentru orice locuinta. El poate aspira orice tip de suprafata fie ea vorba de parchet, gresie sau mocheta. Un tip de suprafata pe care nu o poate curata, la fel ca multe dintre aspiratoarele robot, este carpeta cu fire mai lungi de 2 cm. In acest tip de covor robotul de aspirare Dirt Devil Spider M607 ramane blocat si nu se poate deplasa.

Pe covoarele cu fire scurte se descurca excelent aspirand chiar si parul de la animalele de companie. Nu va mai fi necesar sa stai in genunchi si sa te chinui sa perii covorul. Cu ajutorul robotului de aspirare Dirt Devil Spider M607 iti vei proteja spatele si sanatatea. Vei fi surprins de cat de relaxant este ca tu sa te odihnesti iar aspiratorul robot sa curete camera in locul tau. Tot ce iti mai ramane de facut este sa stergi praful.

Aspect futurist elegant

Aspect futurist Dirt Devil Spider M607Robotul de aspirare Dirt Devil Spider M607 are o forma de disc parand rupt din filmele SF. Avand in vedere si faptul ca e capabil sa aspire toata casa de unul singur si fara a necesita prezenta ta chiar reprezinta un aparat care pana nu demult era considerat SF.

Multe gospodine au visat la un ajutor la curatenie insa ceva care sa le suplineasca nu era chiar in taramul posibilitatilor. Ei bine, robotul de aspirare Dirt Devil Spider M607 implineste acest vis si il transforma intr-o realitate foarte comoda. Confortabilul este elementul cheie in achizitionarea robotului de aspirare Dirt Devil Spider M607.

Daca te intrebi cum poate reusi un disc sa aspire o camera dreptunghiulara iti voi dezvalui secretul. Acesta consta in periile laterale atasate robotului de aspirare Dirt Devil Spider M607. Ele au o miscare circulara aruncand praful de pe lateral in directia de mers a aspiratorului robot iar acesta trece peste mizerie aspirandu-o. O alta utiliare a periilor este pentru adunarea prafului care se strange de-a lungul peretilor si in colturile camerei.

Avand in vedere ca are o forma circulara capul de aspirare nu ajunge pana in colt insa cu ajutorul periilor ce se invart mizeria este adusa spre capul de aspirare. Un dezavantaj ar fi ca dintii acestor perii sunt din plastic si uneori raman prinse ghemotoace de par sau praf in ele.

Variantele mai scumpe de aspiratoare robot au periile din cauciuc pentru a preveni incalcirea parului acolo. Dar la robotul de aspirare Dirt Devil Spider M607 este necesara curatara acestor perii dupa fiecare utilizare pentru ca produsul sa functioneze la capacitate maxima de fiecare data.

Aspirare uscata timp de o ora

Incarcare la priza Dirt Devil Spider M607Avand in vedere ca este un produs inteligent, robotul de aspirare Dirt Devil Spider M607 este prevazut cu o baterie ce se poate incarca. Asadar va putea functiona fara a fi conectat la o priza. Asta il ajuta mult cand aspira mai multe camere iar tu nu va mai trebui sa stai sa cauti si sa-l muti de la o priza la alta pentru ca robotul sa ajuga in orice coltisor deoarece cablul de alimentare nu este suficient de lung.

Bateria lui are o autonomie de 60 minute. Este destul de putin avand in vedere ca alte aspiratoare robot pot ajunge pana la 2 ore de functionare per incarcare. Totusi daca ai apartamentul relativ mic sau doresti sa aspiri doar o singura camera o ora ii este suficient robotului de aspirare Dirt Devil Spider M607 pentru a-si face treaba.

Un alt dezavantaj reprezinta timpul lung de reincarcare al bateriei care este aproximativ 4 ore. Este destul de mult pentru ca sa iti intrerupi curatenia 4 ore conectand aparatul la o priza printr-un cablu de alimentare ca sa se incarce si apoi sa o reiei. Totusi acest aspect poate nu reprezenta un minus atat de mare daca nu ai o casa foarte mare.

In actiune

In clipul de mai jos il puteti vedea pe Dirt Devil Spider M607 in actiune.

Dezavantajele robotului de aspirare Dirt Devil Spider M607

Review robot de aspirare Dirt Devil Spider M607Printre minusurile deja mentionate ale aspiratorului robot mai exista si altele reclamate de utilizatori. Unul din ele este imposibilitatea programarii de pornire automata. Functia de a-ti programa curatenia pe zile sau pe saptamani nu este disponibila la acest produs. Va trebui sa il pornesti apasand pe un buton de fiecare data.

Nu are nici telecomanda prin care sa il ghidezi si sa il controlezi si nici functie de detectare a zonelor foarte murdare unde ar fi necesara un curatire mai temeinica. Un accesoriu care ii lipseste este statia de incarcare si functia de auto andocare, functie care activata va seta aparatul sa se duca sa isi incarce bateria de fiecare data cand i se termina iar mai apoi sa fie capabil sa isi reia treaba de unde a lasat-o.

Pentru gospodinele care credeau ca au scapat de tot efortul curateniei, din pacate am o veste proasta. Este necesara curatarea robotului de aspirare Dirt Devil Spider M607 dupa fiecare utilizare deoarece periile se incarca de praf iar rezorvorul unde se inmagazineaza praful are o capacitate destul de mica de numai 0,27 L.

Filtrul este lavabil si el. Totusi ai scapat de achizitionarea sacilor pentru aspirator avand in vedere ca recipientul de colectare nu necesita sac. Cel putin asta reprezinta o cheltuiala in minus.

Puterea sa de 17 W inseamna ca aspirarea uscata pe care o realizeaza nu este foarte mare. Deci in niciun caz nu poate inlocui aspiratorul clasic sau cel vertical deoarece nu aspira la fel de tare. Acest robot de aspirare Dirt Devil Spider M607 este foarte bun pentru mentinerea curateniei atunci cand camera este doar un pic murdara insa daca e nevoie de o curatenie temeinica mai bine apelezi la vechiul aspirator pentru a obtine rezultatul dorit.

Concluzie

Prin urmare, daca nu ai nevoie de multe functii speciale, robotul de aspirare Dirt Devil Spider M607 este un produs care sa isi indeplineasca functiile de baza cu succes si sa fie un ajutor la curatarea locuintei.

La un pret aproape de doua ori mai mic decat variantele cu mai multe functii, reprezinta un produs accesibil care aspira uscat fara a avea nevoie de manipulare sau vreun efort din partea ta.

Puteti afla mai multe detalii si pretul acestui produs cu un click aici >>>

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button