Aspiratoare

Cum alegi cel mai bun aspirator robot

Cel mai bun aspirator robot se ocupa de curatenie in locul tau. Insa nu toate modelele sunt la fel de performante. Citeste ghidul nostru si afla cum alegi cel mai bun robot de aspirare pentru tine.

Robot de aspirare iRobot Roomba 866 – review complet

iRobot Roomba 866 foloseste tehnologii inovatoare de aspirare si ghidaj pentru a face treaba de unul singur. Fata de versiunile anterioare ofera putere si eficienta crescute pentru o casa mai curata. Citeste in continuare review-ul nostru pentru o ...

Robot de aspirare Dirt Devil Spider M607 – Review complet

Robotul de aspirare Dirt Devil Spider M607 este un produs care isi indeplineste functiile de baza cu succes si este de ajutor la curatarea locuintei. Citeste review-ul complet pentru a afla parerea noastra si pretul mic al produsului.

Robot de aspirare Philips SmartPro Active FC8820/01 – review complet

Robotul de aspirare Philips SmartPro Active FC8820/01 aspira automat toata casa fara efort. Dotat cu 22 de senzori si sistem inteligent de curatare acest mic robotel face fta oricarei provocari. Citeste review-ul complet!

Aspirator robot Samsung Visionary Mapping System – Review complet

Aspiratorul robot Samsung Visionary Mapping System ofera o solutie facila si automata de pastrare a curateniei in locuinta dvs. Poti uita de grija curateniei podelelor si covoarelor din casa.

Review complet robot de aspirare iRobot Roomba 631 – Filtru din Microfibre, Navigare iAdapt

Robotul de aspirare iRobot Roomba 631, baterie XLife, perete virtual, capacitate cos 1 l, Filtru din Microfibre, Navigare iAdapt este o investitie ce va ia stresul curateniei saptamanale de pe cap, ajutandu-va sa economisiti foarte mult timp si ...

Cum alegi un aspirator performant pentru acasa

Cum alegi un aspirator performant care sa satisfaca nevoia de putere si sa iti ofere si eficienta energetica si usurinta in folosire? Citeste ghidul nostru pentru a afla.

Aspirator fara sac Samsung VCC44E0S3B – review complet

Samsung VCC44E0S3B este un aspirator fara sac cu un design clasic, principalele capitole la care se remarca fiind puterea de aspirare deosebita si noul filtru de tip HEPA.

Aspirator fara sac Beko BKS1360C – pareri si pret

Aspiratorul fara sac Beko BKS1360C este puternic, robust si usor de utilizat.

Aspirator cu filtrare prin apa Gorenje VCK1901WF – review complet

Aspiratorul cu filtrare prin apa Gorenje VCK1901WF este un produs performant, silentios si are avantajul unor dotari de baza ideale pentru orice tip de utilizare.