Storcatoare

Review storcator de fructe Tefal Infiny Press Revolution ZC5008SC

Cuprins

Storcatorul Tefal Infiny Press Revolution ZC5008SC iti ofera intotdeauna posibilitatea de a obtine un suc natural din orice tip de fruct sau leguma.

Tefal ZC5008SC este un storcator de fructe puternic si performant cu recipiente generoase atat pentru suc cat si pentru pulpa.
Acesta foloseste un sistem cu melc si este compatibil cu masina de spalat vase, un detaliu important!

Design si dimensiuni

Daca majoritatea storcatoarelor de fructe nu impresioneaza cu absolut nimic pe partea de design, nu este si cazul storcatorului Tefal ZC5008SC.
Acesta are un design modern fiind colorat in negru mat, inox si rosu. Baza aparatului este sustinuta de niste picioare placute la vedere, cu aspect inox, in timp de corpul este negru mat.
Partea superioara, unde se introduc fructele si legumele pentru stoarcere este transparenta, aratand rosul aprins de la interiorul aparatului, combinatia de culori fiind una de efect.
Storcatorul are doua picuratoare din inox situate la semi-inaltime, una pentru suc si alta pentru pulpa.
Spatiul din bucatarie nu va fi afectat de prezenta storcatorului Infiny Press Revolution deoarece acesta este construit pe verticala si are dimensiuni reduse.

Functionalitate

Functionalitatea aparatului Tefal Infiny Press Revolution ZC5008SC este una de top datorita celor 3 tuburi de alimentare.
Alimentarea se face prin partea superioara, iar cele doua picuratoare vor separa sucul de pulpa cat ai zice peste, ambele fiind colectate separat in recipiente externe ce sunt incluse in pachet.
Eficienta storcator Tefal Infiny Press Revolution ZC5008SCProducatorul lauda modelul Infiny Press Revolution ZC5008SC pentru performantele sale maxime de extragere a vitaminelor si antioxidantilor din alimente. Am fost placut surprins sa constat ca intradevar este mult mai eficient fata de alte storcatoare, diferenta se observa usor din densitatea si gustul sucului. 35% mai mult suc, 30% mai multe vitamine si pana 75% mai multi antioxidanti, asta ofera Tefal ZC5008SC in plus fata de alte modele.

Specificatii tehnice

Cei de la Tefal au reusit sa ofere modelului ZC5008SC o putere de 300 W. Aparatul este demontabil in totalitate si toate componentele ce necesita clatirea pot fi spalate fara probleme in masina de spalat vase.
Si la capitolul silentiozitate Infiny Press Revolution sta foarte bine. Nivelul de zgomot poate ajunge la un maxim de doar 70.2 decibeli pe timpul functionarii.

[offer_product]

Accesorii incluse

Pachetul Tefal Infiny Press Revolution ZC5008SC contine diverse accesorii.
Doua filtre, unul pentru suc si unul pentru sos coulis, un separator de spuma si alte doua recipiente de 1 litru, unul pentru suc si altul in care se colecteaza pulpa.
Pentru operatiunile de taiere sau maruntire a fructelor inainte de introducerea lor in aparat puteti folosi cutitul din ceramica prezent si el in pachet.
In plus, vei primi si o carte de retete din care sa te inspiri pentru a-ti prepara cele mai delicioase si savuroase sucuri naturale!

Concluzie si pret

Storcatorul este unul din gama de top, si acest lucru se reflecta putin si in pretul sau. Garantez insa ca merita pana la ultimul banut!
Singurul minus al storcatorului, despre care ma simt obligat sa amintesc, este ca nu dispune de functie revers.
Specificatiile sale tehnice complete si pretul pot fi vizualizate AICI.

Articole asemănătoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button