Plite incorporabile

Plita incorporabila cu inductie Bosch PIA645B18E

Cuprins

Va prezint plita Bosch PIA645B18E, o plita incorporabila cu inductie.
Plitele incorporabile sunt cele mai cautate in ultimul timp, fiind usor de integrat in orice fel de design al bucatariei si foarte practice in acelasi timp.
Tehnologia cu inductie de care beneficiaza plita Bosch PIA645B18E este deasemenea la mare cautare in ultima vreme, fiind o tehnologie de top, performanta, eficienta si sigura!
Sa vedem ce specificatii interesante prezinta Bosch PIA645B18E.

Design si dimensiuni

Plita este construita din sticla vitroceramica neagra, are 4 zone de gatit, sensibil egale ca si dimensiuni.
Plita, desi pare patrata la o prima vedere are dimensiunile de 5.7 x 58.3 x 51.3 cm in inaltime, latime si adancime iar dimensiunile nisei sunt 5.4 x 56 x 49. Pentru a putea fi incorporata necesita o grosime a blatului de la mobila de minim 20 mm dupa recomandarile producatorului.
Dupa cum spuneam, suprafata plitei este de culoare negru lucios, iar de jur imprejur sta o margine cromata ce asigura un aspect modern si elegant.
In partea inferioara a plitei sta asezat panoul de control, central, cu doar cateva comenzi, in timp ce deasupra acestuia producatorul si-a imprimat numele brandului ”Bosch”.
Zonele de inductie propiu-zise sunt asezate asimetric si se remarca fiind incercuite de cate o dubla linie de culoare alba.

Functii si dotari

Plita cu inductie PIA645B18E de la Bosch este dotata cu tehnologie touch pentru control.
Aparatul dispune de sisteme si functii interesante precum sistem protectie pentru copii, indicator caldura reziduala, semnal sonor, functia timer, functia QuickStart, functia Power Management, functia Restart si functia PowerBoost pentru zonele de gatit frontale.
Cu ajutorul functiei PowerBoost se ridica nivelul puterii la maximum pentru a obtine o fierbere a apei cu 50% mai rapid decat in mod normal. Functia PowerBoost este disponibila doar pentru cele doua arzatoare frontale.
Functia QuickStart, dupa cum sugereaza si denumirea, ajuta la o incepere foarte rapida a gatirii. Astfel, plita va detecta vasul si va activa automat zona de gatit dorita pentru a duce timpii de gatire la minim prin acest start rapid.
Cu ajutorul timerului incorporat puteti programa functionarea anumitor zone de gatit ale plitei dupa bunul plac.

[offer_product]

Specificatii tehnice

Plita Bosch PIA645B18E are o putere de 4600 W si foloseste tehnologia cu inductie. Inductia ofera caldura instantaneee ce poate fi reglata la nivel foarte fin. Caldura este generata doar la nivelul vasului de gatit si a suprafetei acestuia.
Plita numara 4 arzatoare, 2 mici si 2 mari, avand o putere de 1.4 kW pentru un arzator mic si 1.8 kW pentru un arzator mare, putere reglabila in 17 trepte.
Lungimea cablului de alimentare montat pe modelul PIA645B18E este de 110 cm.

Concluzie si pret

Daca vrei rapiditate in gatire, consum reduse de resurse (energie in cazul nostru) si o intretinere foarte usoara, atunci plita incorporabila cu inductie Bosch PIA645B18E este solutia ideala. In plus, aceasta are si un pret foarte bun de vanzare.

Pentru a vedea pretul si specificatiile complete ale produsului viziteaza pagina de achizitie AICI.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button