Plite incorporabile

Plita incorporabila Electrolux EHL8550FOK

Cuprins

Va prezint modelul EHL8550FOK o plita incorporabila cu inductie produsa de un brand de top in ceea ce priveste electrocasnicele si anume Electrolux.
Plita are 5 zone de gatit si foloseste o tehnologie noua de inductie numita Infinite despre ca voi detalia mai tarziu.
Avand 5 zone disponibile pentru gatire, veti putea gati multe feluri de mancare simultan, asemeni profesionistilor in ale gatitului. Flexibilitatea este maxima!
Comenzile intuitive prin atingere si glisare impreuna cu panoul de control usor de folosit sunt alte atuuri pe care Electrolux EHL8550FOK le prezinta.

Design si dimensiuni

Plita cu inductie EHL8550FOK iese in evidenta inca de la prima vedere datorita designului sau atipic.
Zic atipic pentru ca cele 5 zone de gatit nu sunt delimitate cum se intampla la alte modele. Singurele marcaje sunt niste linii subtire ce formeaza ceva asemanator unei tinte, tinte pe care trebuiesc asezate vasele de gatit.
Cele 5 marcaje ale arzatoarelor sunt asezate in felul urmator: unul in partea centrala si cate alte doua de o parte si de alta a acestuia.
In partea superioara a plitei sta asezat logo-ul Electrolux si numele tehnologiei ”Induction”. In partea frontala, central, sta asezat panoul de control care nu face rabat si este deasemenea atipic. De tip touch, majoritatea controalelor se actioneaza usor prin glisare si sunt prezente pe plita prin forma unor linii intrerupte notate cu cifre pentru a urmari mai usor treptele de putere.
Plita este de culoare neagra, aspect lucios, iar forma sa este dreptunghiulara avand 780 mm in latime si 520 mm in adancime.
Dimensiunile de incastrare sunt 750 x 490 mm.

Functii si dotari

Fiind un produs de top, plita incorporabila Electrolux EHL8550FOK integreaza cele mai noi tehnologii si cele mai utile functii.
Dintre acestea pot enumera functia de detectare vase, functia de crestere a puterii, control iluminare, incalzire rapida automata, functie de oprire si pornire pentru intreruperi scurte, ceas cu functii si functie CleverHeat.
Functia CleverHeat este o functie de incalzire reziduala in 3 trepte foarte utila.
EcoTimer este o functie ce economiseste energie electrica oprind plita si folosind caldura reziduala atunci cand acest lucru este posibil.
[offer_product] Functia CountUp permite setarea unei limite anume de timp atunci cand gatiti oferind o utilizare usoara in gatiere si evitand situatile in care mancarea se poate arde.
Cand sunteti grabiti, puteti utiliza functia de crestere a puterii numita booster, astfel incat gatirea se va face in cel mai scurt timp. Functia ofera un plus de energie ce duce la o incalzire rapida a plitei, atingand cele mai inalte temperaturi.
Alte functii pe care le regasim sunt cele de siguranta cum ar fi functia de protectie pentru copii si functia de siguranta cu oprire automata.
Puteti sta linistiti cand este activata blocarea pentru copii, acestia nu vor putea aprinde plita cu nici un chip.
Tehnologia cu inductie Infinite se refera la faptul ca nu mai exista o zona anume de gatit unde trebuie asezat vasul. Acesta trebuie doar sa acopere cele 4 puncte marcate pentru a se incalzi, indiferent de dimensiunea sau forma sa.

Specificatii tehnice

Consumul plitei Electrolux EHL8550FOK este de 7400 W. Aceasta are 5 arzatoare, 3 arzatoare mari si 2 arzatoare mici. Arzatoarele mici dezvolta o putere de 1.4 la 2.5 kW iar cele mari de la 2.3 la 3.2 kW.
Lungimea cablului de alimentare este 1 metru si jumatate.

Concluzie si pret

Daca va doriti o plita cu inductie completa cu cele mai noi si performante tehnologii, pentru o gatire facuta in mod profesionist, atunci Electrolux EHL8550FOK este modelul spre care trebuie sa va indreptati atentia.
Plita cu inductie Electrolux EHL8550FOK este excelenta si pentru familiile numeroase datorita flexibilitatii mare pe care o ofera si celor 5 spatii de gatit disponibile ce pot fi folosite simultan.

Vizitati pagina de achizitie a plitei Electrolux EHL8550FOK AICI.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button