Plite incorporabile

Plita incorporabila Whirlpool ACM 816 BA review

Cuprins

Plita incorporabila cu inductie Whirlpool ACM 816 BA ofera 4 zone de gatit, touch control si specificatii interesante.

Plitele cu inductie se incalzesc instantaneu si ofera reglaje fine. Caldura se propaga doar la baza vasului de gatit si nu pe toata suprafata plitei, fapt ce duce la o siguranta sporita.
Tehnologia cu inductie necesita doar 3 minute pentru ca apa sa ajunga de la temperatura de 20 grade la cea de 90, in timp ce folosind clasica tehnologia cu gaz vor fi necesare 7 minute pentru a atinge aceeasi temperatura, mai mult decat dublu!

Design si dimensiuni

Partea de design a plitei Whirlpool ACM 816 BA este cel putin la fel de interesanta ca si caracteristicile.
Inginerii de design Whirlpool au ales un design total asimetric cu marcaje destul de ciudate.
Zonele de gatit sunt delimitate de o linie punctata. Cele doua arzatoare din partea stanga a plitei au marcajele in forma circulara, unul mai mare in partea superioara, si unul mai mic in josul plitei.
In partea dreapta in schimb, un dreptunghi cu coturi rotunjite delimiteaza zona de gatire de restul plitei, cele doua arzatoare fiind separate doar de doua linii punctate plasate in centrul dreptunghiului.
Controalele plitei sunt asezate central in partea frontala a plitei. Panoul de control este simplu si usor de folosit. Central se situeaza doua butoane plus si minus pentru a regla puterea inductiei, iar de o parte si de alta a acestora sunt plasate comenzile pentru alegerea zonei sau zonelor de inductie.
Culoarea plitei este negru lucios, iar pe margini se remarca o usoara tenta de gri foarte inchis.
Dimensiunile plitei sunt 5.6 x 58 x 51 in inaltime, latime si adancime, fiind exprimate in cm, iar greutatea sa ajunge pana la 12 kg si jumatate.

[offer_product]

Functii si dotari

La capitolul dotari ale plitei Whirlpool ACM 816 BA notam panoul de control ce foloseste tehnologia touch, iar la capitolul functii de amintit sunt timerul, indicatorul de caldura reziduala, functia de protectie pentru copii, functia FlexiCook si functia Booster.
Functia Booster nu trebuie sa lipseasca de pe o plita de calitate. Atunci cand este activata aceasta ajuta la o gatire cu 50% mai rapida decat in mod normal.

Specificatii tehnice

Plita cu inductie Whirlpool ACM 816 BA isi imparte zona de gatit la cele 4 arzatoare. Acesta au 3 dimensiuni diferite astfel: 1 arzator mic, 1 arzator mare si 2 arzatoare medii, avand o putere de 1 KW, 2.2 KW si respectiv 1.8 KW.

Concluzie si pret

Plita incorporabila cu inductie ACM 816 BA de la Whirlpool este o plita incorporabila de calitate, cu cea mai noua tehnologie si pret excelent. Daca planuiti sa va renovati bucataria sau sa schimbati vechiile electrocasnice cu unele ce folosesc cele mai noi tehnologii, Whirlpool ACM 816 BA trebuie pusa in capul listei de prioritati.

Pentru mai multe detalii vizitati pagina de achizitie a plitei AICI.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button