Casa si gradina

Review coasa electrica Skil F0150731AA 1000 W – pareri si pret

Cuprins

Skil este un brand renumit in domeniul coaselor electrice si motocoaselor, in Romania dobandindu-se deja un nume important in acest segment comercial. Produsul Skil F0150731AA este cu atat mai interesant cu cat el apare ca un raspuns la noile lansari ale celorlaltor branduri competitoare, intreaga tehnologie Skil fiind inglobata intr-un produs inovativ prin intermediul careia se doreste acapararea unui bun procent al pietei.

Dincolo de renumele Skil din domeniul coaselor electrice, ar trebui ca achizitia unui astfel de produs sa se faca si in functie de necesitati sau de principalele facilitati oferite de producator. La capitolul functionalitati si optiuni, modelul Skil F0150731AA este mai mult decat bine echipat, tehnologia avansata garantandu-va un consum scazut, performante de invidiat si o fiabilitate de care nu multe astfel de produse dau dovada in momentul in care sunt utilizate.

Design elegant completat de performante avansate

Designul, desi nu este un aspect tocmai luat in calcul de catre cumparatori, trebuie privit ca un criteriu definitoriu inainte de o potentiala achizitie. Nu face referire la paletele de culori alese de producator, ne ducem cu gandul la forma sau la materialele de fabricatie alaturi de care utilizatorul coasei electrice intra in contact. Avand un cadru realizat dintr-un compozit metalic rezistent, exista finisaje din plastic pe care noi le consideram de caitate, tocmai din acest motiv incadram coasa electrica Skil F0150731AA in randul unor potentiale achizitii de calitate.

Skil F0150731AA 2Daca ar fi sa aprofundam in ceea ce priveste designul general, ar trebui sa punem pret pe tehologia Skil Easy Storage, o noua forma oferita manerului care ajuta la o depozitare mult mai buna. In acest sens, Skil F0150731AA este o coasa electrica ce permite economisirea spatiului de depozitare datorita sistemului de pliere.

Un detaliu important ce poate fi incadrat atat in segmentul designului cat si in cel al utilitatii se raporteaza la pozitia motorului. In ceea ce priveste constructiei noii coase electrice Skil F0150731AA, motorul este dispus in imediata apropiere a manerului permitand o echilibrare ideala in timpul utilizarii.

Performantele avansate nu pot fi sustinute decat in baza unui motor puternic, probabil cea mai importanta componenta a oricarei coase electrice. Skil a lucrat pentru un timp indelungat la pregatirea unui motor optim, totul pentru a garanta cele mai bune performante de taiere a plantelor. Astfel, avem in fata noastra o coasa electrica echipata cu motor de 1000 W, un adevarat maestru in tuns iarba si finisarea gazonului natural.

Tehnologii marca Skil pentru un plus de confort

Va doriti un control mult mai avansat asupra sistemului de taiere al ierbii? Nimic mai simplu, Skil F0150731AA este coasa electrica dotata cu un reglaj telescopic pe inaltime ce va ajuta destul de mult in momentul activitatii propriu-zise. Ce inseamna reglajul telescopic al inaltimii? Este un sistem ce va ajuta sa taiati la diverse dimeniuni fara a va schimba pozitia de lucru, un adevarat standard de confort pus la dispozitie de cei de la Skil.

Skil F0150731AA 3In momentul in care tundeti iarba, de preferat ar fi ca modelul de coasa electrica pe care o folositi sa fie echipat cu un maner cat mai confortabil. Este de apreciat confortul si absolut necesar daca suprafetele vizate sunt de mari dimensiuni, Skil garantand prin intermediul noului sistem de prindere. Pe langa manerul principal mai exista si un al doilea maner care poate fi ajustabil in vederea obtinerii unei prize curate, echilibrate si confortabile.

Taiere perfecta in orice situatie

Skil nu a fost de acord cu mentiunea conform careia trebuie sa fii profesionist ca sa poti taia iarba aproape de perfectiune si asa a luat nastere noua coasa electrica Skil F0150731AA. Motorul puternic ofera stabilitate de lucru dar si o forta superioara prin intermediul careia este posibila o taiere in diametru ce se apropie cu succes de valoarea de 35 cm.

Spunem taiere perfecta si ne raportam la noua tehnologia impusa de Skil pentru a aduce la un standard cat mai inalt acest proces. Noul sistem bazat pe doua fire este de calitate superioara si aduce in prim plan doua caracteristici de interes: rapiditatea de executie si perfectiunea intregii proceduri.

Skil F0150731AA 1Insa nu doar sistemul de taiere cu ajutorul celor doua fire il consideram definitoriu in ceea ce priveste noua coasa electrica Skil. Modelul F0150731AA este prevazut cu o optiune de avansare a firului care se face automat, ruperea sau degradarea treptata nemaipunandu-va in situatia de a intrerupe activitatea de taiere pentru a regla standardele coasei electrice.

Ca o completare a intregului sistem de tundere pe baza de fir, Skil a lucrat si la stabilizarea acestuia in momentul actionarii motorului. Astfel, Skil F0150731AA dispune de un autoregulator al foarfecelor care adapteaza accesoriul la un unghi maxim de 180 de grade. Rezultatul? Veti ajunge cu o mai mare usurinta in zonele inaccesibile si veti taia chiar si marginile zonelor de gazon.

Securitate deplina

Protectorul este un punct forte al coasei electrice Skil F0150731AA iar acest detaliu este evidentiat de gradul de retractabilitate al acestuia. Fata de o coasa electrica normala, protectia oferita utilizatorului este una deplina si mai mult de atat, aceasta are capacitatea de a-si schimba pozitia astfel incat sa va ajute sa obtineti o taiere optima, la dimensiunea dorita de voi.

Fiind vorba despre o coasa cu motor electric, este important ca ansamblul sa fie protejat corespunzator, inclusiv cablul de alimentare. Pozitionarea superioara a motorului garanteaza absenta unui contact direct cu solul umed, in timp ce cablul poseda un sistem de retinere care garanteaza imposibilitatea avarierii mecanice si implicit potentiale scurtcircuite ale coasei electrice.

Caracteristici si specificatii tehnice

Skil F0150731AA 4Incadrata fara niciun fel de problema in randul celor mai eficiente coase electrice disponibile pe piata, Skil F0150731AA dispune de o alimentare electrica 220V, una clasica si extrem de permisiva de altfel. Asa cum aminteam anterior, motorul are o putere unitara de 1000 W prin intermediul careia reuseste sa ofere un numar de pana la 7000 rpm, o valoare avansata care garanteaza taierea cu usurinta a majoritatii tipurilor de gazon natural sau alte plante de mici dimensiuni.

Achizitionata online, coasa electrica Skil F0150731AA vine la pachet cu un set de 3 bobine precum si un modul de depozitare cu sina. In plus, vi se ofera si o rola de fir cu diametrul de 1.6 mm si o lungime totala de 9 m pentru a o utiliza in prima instanta. Ulterior, firul poate fi achizitionat fie la un diametru similar, fie la un diametru mai mic sau mai mare, in functie de necesitatile voastre.

Concluzie

Conform comparatiilor noastre, Skil F0150731AA este una dintre cele mai performante si mai fiabile coase electrice regasite in magazinele online din Romania. Este usoara, cantarind putin peste 3 kg, versatila si permite o utilizare chiar si de catre o persoana fara cunostinte in acest domeniu. Optiunile avansate si permisivitatea redata de design si proiectarea realizata de producator le consideram motive suficient de intemeiate pentru o utilizare cu succes in propria gospodarie.

Puteti afla mai multe detalii si pretul acestui produs cu un click aici >>>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button