Masini de spalat vase

Review masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LFT11M121

Cuprins

Va prezint masina de spalat vase LFT11M121 produsa de Hotpoint. Desi numele producatorului poate nu va spune multe, Hotpoint este un producator de aparatura electrocasnica fondat in 1911, destul de cunoscut peste hotarele Romaniei. Garantia de 5 ani este deasemenea un semn al calitatii brandului.
Aceasta masina de spalat vase este una cu capacitate mare, 14 seturi, si o multitudine de functii si programe integrate.

Design si dimensiuni

Masina de spalat vase Hotpoint LFT11M121 este una total incorporabila cu dimensiuni de 82 x 59.5 x 57 cm in inaltime, latime si adancime. Desi dimensiunile sunt asemanatoare unei masini de spalat vase conventionale, LFT11M121 are o capacitate mare de 14 seturi.
Designul acesteia este unul modern, cu panou de control pe muchia usii cu deschidere spre exterior. Panoul de control este usor de folosit, cu cateva butoane si afisajul de tip LCD in partea dreapta, iar in partea stanga ledurile de control corespunzatoare programelor de functionare.

Functii, programe si optiuni

Hotpoint LFT11M121 are control electronic si incorporeaza tehnologii moderne si functii foarte utile. Dintre ele amintesc Flexi Power, Zone Wash, Flexi Load, Active Oxygen, Duo Wash, Autocuratare si Extra Dry.
Flexi Power este o tehnologie ce alterneaza presiunea apei si viteza de lucru in functie de cat de murdare sunt vasele introduse spre spalare.
Functia Zone Wash permite selectarea cosului numarul 1 sau 2 inainte de inceperea spalarii, astfel incat aparatul sa se concentreze e cosul ales pentru o spalare localizata ce inlatura orice tip de murdarie.
Active Oxygen este o tehnologie brevetata de Hotpoint prin care molecule de oxigen activ sunt eliberate in interiorul masinii in timpul spalarii la intervale regulate pentru a oxigena vesela reinprospatand-o si eliminand eventualele mirosuri neplacute.
Functia Duo Wash permite o spalare pe nivele. Puteti astfel alege o spalare intensa pentru sertarul de sus si una usoara pentru cel de sus sau invers.
Autocuratarea este o alta optiune utile de care aparatul dispune. Astfel scapa propietarul de sarcina neplacuta de curatare a aparatului sau filtrului acestuia.
Protectia impotriva inundarii si functia de programare intarziata nu puteau sa lipseasca de pe modelul LFT11M121. Astfel puteti sta linistiti chiar si atunci cand programati masina pentru a efectua programul de spalare atunci cand nu sunteti acasa.
Masina de spalat vase dispune de program rapid, intensiv sau automat, reusind sa satisfaca toate necesitatile.

Click aici pentru specificatii tehnice complete si pret

Specificatii tehnice

Masina de spalat vase Hotpoint LFT11M121 beneficiaza de un consum redus de energie avand eticheta energetica A++. Aceasta are un consum de 9 litri de apa per ciclu de spalare.
Motorul montat de Hotpoint pe modelul LFT11M121 este unul foarte performant, de ultima generatie, avand posibilitatea de alternare a vitezei de lucru, fapt ce duce la eficienta maxim cu consum redus.

Accesorii incluse

Accesoriile ce insotesc pachetul LFT11M121 constau in cosurile pentru asezarea vaselor in masina si sistemul de instalare fast fix.
Veti primi astfel un cos superior reglabil Lift-Up, un cos inferior cu insertii rabatabile si un cos glisant pentru tacamuri.

Concluzie

Masina de spalat vase LFT11M121 de la Hotpoint mie personal imi place foarte si mi se pare un electrocasnic de top. Singurul lucru care face ca vanzarile modelului sa nu fie foarte mari este brandul de productie putin popular la noi in tara, insa va recomand sa treceti peste acest lucru!
Despre zgomotul produse trebuie sa spun ca este la un nivel scazut, electrocasnicul fiind foarte silentios. Electrocasnicul este unul foarte avansat din toate punctele de vedere si merita cumparat!
Pagina sa de achizitie poate fi accesata AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button