Masini de spalat vase

Masina de spalat vase complet incorporabila Bosch SMV69U80EU

Cuprins

Spalatul vaselor este una din cele mai neplacute sarcini din bucatarie, fapt ce m-a facut sa scriu un articol de prezentare pentru un produs care sa ne ajute in acest sens. Este vorba despre masina de spalat vase SMV69U80EU de la Bosch, o masina complet incorporabila!
Aceasta incorporeaza cele mai noi tehnologii, o multitudine de programe pentru spalare si are eticheta energetica A++++.

Design si dimensiuni

Dupa cum spuneam, masina de spalat vase este una complet incorporabila, deci doar partea sa frontala va ramane la vedere. Dimensiunile acesteia sunt 81.5 x 59.8 x 55 in inaltime, latime si adancime, fiind exprimate in cm.
In partea de jos, cele 44 de kg ale aparatului electrocasnic se sprijina pe 4 picioare reglabile in inaltime, fiind astfel foarte usor de integrat in orice corp al bucatariei. Acestea pot tine aparatul ridicat de la sol pana la 220 mm iar inaltimea minima este de 90 mm.
Deschiderea masinii bineinteles ca este frontala, de sus in jos, iar cand usa este deschisa, pe muchia acesteia se regasesc toti indicatorii si comenzile impreuna cu un mic afisaj analogic.
Capacitatea maxima de incarcare a masinii este de 13 seturi de vase, avand diferite sertare si accesorii care se pot schimba in functie de necesitati, vom vorbi despre asta mai pe larg la final.

Functii, programe si optiuni

Aparatul electrocasnic SMV69U80EU are o gama extrem de larga de functii, facand foarte dificila prezentarea fiecareia in parte. Dar voi incerca sa ma axeze pe cele mai folositoare si importante dintre ele.
HygienePlus este o optiune ce ofera o performanta maxima in curatare clatind vasele la temperaturi mari.
TimeLight este o optiune ce proiecteaza pe podea, in fata masinii de spalat, diferite informatii precum timpul de spalare ramas si stadiul programului. Proiectia este vizibila pe orice textura si culoare de podea, chiar si pe cea alba. Pe langa utilitate, optiunea TimeLight va da si un aer foarte tehnologizat bucatariei.
Masina de spalat vase Bosch SMV69U80EUFunctia Detergent Automation DosageAssist ajuta in dozarea optima a detergentului, facand astfel si economie de resurse.
Alta functie foarte utila din punctul meu de vedere este cea de programare intarziata dupa un orar prestabilit. Aceasta permite programarea masinii la orice orar. Se poate astfel face o programare pentru a spala in orele cand costul electricitatii este mai mic sau cand toata lumea este plecata de acasa pentru a gasi vasele proaspat spalate la intoarcere.
Bineinteles ca din functi nu putea lipsi cea de protectie impotriva inundatiei si de siguranta a copiilor.
Programele de spalare sunt 6 la numar, reglabile pe 6 nivele de temperatura. Se poate opta pentru program rapid de spalare, aceasta efectuandu-se la 45 grade, programul bio/eco la 50 de grade celsius sau program auto (65-75°C; 45-65°C; 35-45°C). Pe langa acestea mai este disponibil si un program pentru prespalare.

Specificatii tehnice

Controlul electronic si clasa energetica A++++ fac din masina de spalat vase Bosch SMV69U80EU un aparat electrocasnic de top, cel putin din punct de vedere al resurselor consumate.
Aceasta consuma in medie 0.67 Kw la un ciclu de spalare, iar cand vine vorba de apa, consumul mediu este de doar 7 litri pentru un ciclu de spalare.
Masina este una foarte silentioasa masurand un nivel al zgomotului de doar 44 decibeli in timpul functionarii.
Cele doua furtune ale masinii, de alimentare si evacuare, au o lungime de 1.65 si respectiv 1.9 metri, insa pot fi schimbate usor cu altele mai lungi daca este necesar.

Click aici pentru specificatii tehnice complete si pret

Masina de spalat vase Bosch SMV69U80EUAccesorii incluse

Dupa cum am promis la inceput, a venit vremea sa povestesc si despre accesoriile din dotarea masinii de spalat vase Bosch SMV69U80EU.
Accesoriile incluse in pachet sunt dupa cum urmeaza: sertar VarioPlus, cos superior reglabil pe inaltime cu sistem Rackmatic in 3 trepte, cos VarioFlexPlus, cosuri Silver XXL, 6 suporturi pliabile pentru farfurii in sertarul superior si suport pentru cesti.
Cosul cu sistem VarioFlexPlus si sertarul VarioPlus vor fi cele mai des folosite datorita flexibilitatii si spatiului mare de depozitare a vaselor pe care il ofera.
Numarul mare de accesorii reuseste sa intampine orice necesitati ati putea avea, cred eu.

Concluzie

Masina de spalat vase SMV69U80EU de la Bosch are un pret destul de ridicat, insa corect tinand cont de ceea ce poate face si optiunile oferite.
Aparatul poate fi folosit cu succes atat pentru uzul casnic cat si pentru cel industrial. Acesta poate face fata fara probleme intr-o pensiune sau restaurant de mici dimensiuni.
Daca considerati masina de spalat vase Bosch SMV69U80EU o optiune de luat in calcul puteti vedea pretul si specificatiile complete pe pagina sa de achizitie AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button