Masini de spalat vase

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WP 211

Cuprins

Cand vine vorba de treburile casnice, multi dintre noi nu suntem deloc priceputi sau nu avem indeajuns timp pentru a le face pe toate. Atunci ne sare in ajutor tehnologia moderna. La fel se intampla si in cazul masinii de spalat vase WP 211 de la Whirlpool. Aceasta este o masina de spalat vase dotata cu tehnologia al6-lea simt (6th Sense Power Clean) si alte tehnologii inovatoare.
Cel mai mare producator de electrocasnice, Whirlpool, nu se dezminte nici de aceasta data si ofera calitate superioara la un pret mai mult decat decent!

Design si dimensiuni

Masina de spalat vase Whirlpool WP 211 este una incorporabila iar designul ei este unul modern. Ca la majoritatea masinilor de spalat vase, deschiderea este frontala si panoul de control plasat pe muchia usii, unde in partea centrala sta asezat logo-ul producatorului. Cei de la Whirlpool au avut deasemenea grija sa-si aseze logo-ul si pe partea frontala a sertarelor interioare pentru vase.
De o parte si de alta a logo-ului de pe muchia usii sunt situate butoanele ce controleaza functiile si programele masinii.
Panoul de control este unul extrem de simplu, format doar din cateva butoane si putine leduri de control.
Dimensiunile masinii sunt 82 x 59.7 x 55.5 cm in inaltime, latime si adancime, avand o capacitate de 13 seturi de vase si o greutate de 41 kg.

Functii, programe si optiuni

Modelul WP 211 numara 10 programe si functii precum Power Clean, Flexi Space, Power Dry si al6-lea simt.
Functia Power Clean elimina nevoia de inmuiere a vaselor inainte de spalare. Aceasta, datorita presiunii ridicate a jeturilor de apa va spala vasele intr-un mode perfect fara a fi nevoie de clatire prealabila, economisnd astfel apa si energie. Diferenta fata de vechiile modele, este data ca la masina de spalata vase WP 211, atunci cand tehnologia al6-lea simt este pornita, functia Power Clean va fi activata automat atunci cand aparatul electrocasnic “simte” ca este nevoie de ea.
Functia de programare intarziata permite programarea masinii intr-un moment prestabilit din viitor. Aceasta este utila in mod deosebit celor ce au un plan energetic preferential in functie de orar.
Sa vorbim putin si despre cele mai importante programe.
Programul Eco este un program care spala incarcaturile zilnice de vase bazandu-se pe un consum minim de energie.
Fast Daily este un program ce spala incarcaturile zilnice intr-un timp de doar 90 de minute. Acesta este totusi intrecut ca timp de functionare de programul rapid care poate spala in doar 30 de minute, doar vase putin murdare insa.
Programul Glass este dedicat vaselor delicat precum paharele si spala la temperaturi scazute.
Hygiene este un program de spalare pentru vase murdare. Acesta urca mult temperatura apei in ultima faza a clatirii, indepartand astfel aproape toate bacteriile.
Cand depunerile de pe vesela sunt dificile, este necesara folosirea programului Steam care inlatura orice depunere oricat de dificila ar fi.
Programul Intensive se recomanda a fi folosit pentru vasele de mari dimensiuni cu murdarii dificil de indepartat.
Programul Dual Wash combina doua tipuri de spalare intr-un singur program. Functia duala a programului face ca pe sertarul de jos sa se efectueze o spalare intensiva iar in partea sertarului superior sa se faca o spalare pentru vase delicate.
O alta inovatie pe care masina de spalat vase Whirlpool WP 211 o prezinta este functia de stocare a apei. Aceasta stocheaza 3 litri de apa din ultima spalare pentru a fi folosita in urmatorul ciclu dupa ce a fost filtrata in prealabil. Aceasta apa stocata este folosita strict pentru faza de prespalare.

Specificatii tehnice

Masina de spalat vase Whirlpool WP 211 este inclusa in clasa de eficienta energetica A+++ avand un consum mediu anual de 234 kW.
Producatorul estimeaza pentru WP 211 un consum anual de apa de 2800 litri in timp ce un ciclu de spalare consuma 10 litri de apa.
Controlul masinii de spalat vase este de tip mecanic iar clasa de eficienta A o notam atat la spalare cat si la uscare.
Lungimea furtunului de alimentare este de 1.5 metri iar a celui de evacuare de 2 metri.
Masina de spalat vase Whirlpool WP 211 nu include alte accesorii.

Click aici pentru specificatii tehnice complete si pret

Concluzie

Tinand cont de raportul calitate pret foarte bun, cele 10 programe de functionare si clasa energetica A+++, Whirlpool WP 211 este o masina de spalat vase pe care o recomand cu toata increderea!
Accesati pagina de achizitie a produsului AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button