Masini de tocat

Review masina de tocat carne Philips HR2728/40

Cuprins

Multa lume traieste cu senzatia ca o masina de tocat carne isi arata utilitatea doar in perioada sarbatorilor, drept pentru care aleg sa nu investeasca prea mult si nu acorda mare atentie unui astfel de aparat electocasnic.
In realitate nu este deloc asa. O masina de tocat de calitate isi arata utilitatea pe tot parcursul anului, mai ales daca este o masina multifunctionala precum Philips HR2728/40, modelul pe care am ales sa vi-l prezint in acest articol.
Zarzavat se toaca pe tot parcursul unui an, chiftelute de asemenea se gatesc des, mai ales intr-o familie numeroasa, la fel si carnatii de casa.
Toate aceste lucruri pot fi facute cu masina de tocat carne HR2728/40 de la Philips, o masina multifunctionala puternica si de calitate.

Design si dimensiuni

Cand vorbim de designul unei masini de tocat carne, nu este importanta partea estetica cat o functionalitate si ergonomie cat mai mare precum si usurinta in depozitare. Ei bine, Philips HR2728/40 imbina perfect toate aceste aspecte.
Tava pentru carne este metalica iar filtrul si cutitul de taiere sunt din otel inoxidabil astfel ca HR2728/40 va avea o durata de viata lunga si o functionare ireprosabila.
Accesoriile sunt deasemenea rezistente majoritatea fiind din otel inoxidabil.

Specificatii tehnice

Masina de tocat carne Philips HR2728/40 exceleaza la capitolul specificatii tehnice. Puterea maxima si cea nominala au valori foarte bune de 1800 W si respectiv 600 W. Masina de tocat fiind astfel capabila sa toace 2.9 kg pe durata unui singur minut.
HR2728/40 dispune si de functie reverse, foarte utila atunci cand masina se blocheaza.

[offer_product]

Accesorii incluse

Pachetul Philips HR2728/40 include accesorii menite sa va faca viata mai usoara si sa creasca functionalitatea masinii.
Pentru carnati se pot folosi accesoriile de 12 si 22 mm din dotare iar pentru tocare sunt disponibile 2 discuri de 5 si 8 mm.
Celelalte accesorii inclus sunt accesoriul special pentru impingere, tava metalica de alimentare, accesoriu pentru tocat legume, accesoriu kebbe, tamburul pentru feliere, tamburul pentru taiere fina si tamburul pentru taiere cu forma.
In plus, veti primi si o cutie de plastic speciala pentru depozitarea tuturor accesoriilor.

Concluzie si pret

In concluzie pot spune ca Philips HR2728/40 bifeaza toate criteriile importante la o masina de tocat: putere mare (1800 W), multifunctionalitate (datorita multitudinii de accesorii) si functie reverse.

Pagina de achizitie a produsului poate fi vizitata AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button