Masini de tocat

Review masina de tocat Moulinex ME510H

Cuprins

Astazi am ales sa va prezint masina de tocat carne ME510H de la Moulinex, o masina de tocat puternica, robusta, multifunctionala si destul de compacta in acelasi timp.
Chiar daca brandul Moulinex poate ca nu va spune multe, trebuie spus ca este un producator de aparatura electrocasnica mica cu notorietate destul de mare in alte tari europene. Cat despre masina de tocat ME510H, garantez personal calitatea si buna functionare a acestuia in urma testelor facute.

Design si dimensiuni

Dupa cum spuneam in introducere, modelul ME510H este unul destul de compact tinand cont de ce stie sa faca.
Culoarea masinii de tocat Moulinex ME510H este argintiu cu insertii de negru iar accesoriile au aspect inox.
Tava de tocare este facuta din cristal, si chiar daca acest lucru poate oferi un aspect mai placut aparatului, exista riscul ca aceasta sa se sparga usor.

Specificatii tehnice

Masina de tocat carne Moulinex ME510H are o putere totala de 1500 W si o putere nominala de 500 W.
Masina de tocat dispune de functia de inversare pentru a scoate alimentele pe partea de sus in caz de blocaj.
Randamentul masinii de tocat la putere de functionare maxima este de 1.7 kg pe minut folosind cutitul cu auto ascutire montat pe masina.
Siguranta a fost pusa la loc de cinste de catre cei de la Moulinex care au avut grija ca utilizatorul sa fie protejat de lamele de inalta calitate ale masinii de tocat printr-un sistem de siguranta.

Accesorii incluse

Nici la capitolul accesorii Moulinex ME510H nu stau rau deloc.

Cel mai important accesoriu este un tocator cu capacitate de 600 ml ce poate fi folosit pentru maruntirea legumelor, verdeturilor sau a altor alimente. Acesta se monteaza intr-un mod interesant, fiind necesara rasturnarea aparatului pentru utilizarea lui. Acesta beneficiaza de un sistem de siguranta si lame de inalta calitate.
Sunt disponibile doua site, una pentru maruntire fina si una pentru maruntire grosiera. Sitele au marimea orificiilor de 4.7 mm si respectiv 7.5 mm in timp ce ambele masoara 54 mm in diametru si 3 mm in grosime.
Palnia pentru a face carnati de casa si accesoriu pentru Kebbe nu puteau nici ele lipsi din pachet.
Toate accesoriile se pot depozita usor intr-un spatiu special creat in partea dorsala a masinii de tocat.

Tocator Moulinex ME510H

Concluzie si pret

Concluzionez prin a spune ca pretul masinii de tocat Moulinex ME510H este in perfecta conformitate cu ceea ce poate oferi masina de tocat. Aceasta reuseste usor sa intampine nevoile unei familii normale din punctul meu de vedere.
Un pasionat de gatit ar putea avea anumite nemultumiri, insa masina de tocat carne Moulinex ME510H este destinata uzului casnic si nu industrial.

Specificatiile tehnice complete ale masinii de tocat Moulinex ME510H precum si pretul acestei, pot fi vazute AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button