Retelistica

Review router wireless Asus RT-N18U 2.4GHz 600Mbps Gigabit Ethernet

Cuprins

Prin achizitionarea unui router wireless Asus RT-N18U orice persoana va avea posibilitatea de a se bucura de o maximizare a preformantelor Wi-Fi. Acest lucru este foarte important mai ales in cazul in care activitatea noastra zilnica se desfasoara in cadrul unui birou si va trebui sa avem acces mereu la internet. Acest router poate fi cea mai potrivita optiune si veti vedea in randurile urmatoare de ce spunem acest lucru.

La baza acestui router se afla un procesor destul de puternic si foarte eficient energetic. Procesorul este ARM Cortex A9 si poate rula la o frecventa de 800 MHz. In aceste conditii performantele asigurate de un router de acest tip sunt rapide. Memoria flash este de 128 MB, iar memoria RAM de 256 MB, DDR3. Datorita acestor caracteristici, performantele multitasking vor fi mult imbunatatite ceea ce inseamna ca printr-un router de acest tip veti avea posibilitatea de a desfasura aplicatii multimedia cu streaming video HD, jocuri online sau transferuri de fisiere in cele mai bune condii. Acest router are incorporata tehnologia TurboQAM, ceea ce inseamna ca poate oferi un impuls de frecventa de la 450 Mbps la 600 Mbps, fiind cu 33% mai rapid.

Routerul wireless Asus RT-N18U este echipat de asemenea cu un hardware capabil NAT si Gigabit Ethernet, ceea ce inseamna ca poate oferi performante complete in ceea ce priveste internetul Gigabit. Astfel, tansferul de la WAN la LAN se va face de 2-5 mai rapid decat in cazul unor routere traditionale, fara aceasta tehnologie bazata pe un software Nat Gigabit.

Printr-un Router Wireless Asus RT-N18U veti avea posibilitatea de a extinde si de a imbunatati mereu conexiunea wireless. Acest lucru se intampla deoarece Asus iRadar poate imbunatati inteligent si eficient conectivitatea wireless utilizand un semnat amplificat directional precis de pana la 150 %. Astfel se va asigura o acoperire extinsa si se va mari foarte mult tansferul de date, imbunatatind si stabilitatea. Referitor la puterea de conectare, putem adauga ca poate varia in functie de mediu.

Totodata Routerul Wireless Asus RT-N18U foloseste trei antene externe de 5dBi si alte semnale puternice pentru a detecta in cel mai eficient mod locatia echipamentelor wireless si pentru a le optimiza in cel mai scurt timp pentru a le stabili.

Router Asus viteza si performantaUn Router Wireless Asus RT-N18U este acel router ce va poate ajuta foarte mult pentru a imbunatati performantele retelei de internet de acasa. Totodata, acest router are incluse doua porturi USB prin care veti avea posibilitatea de a va conecta la dispozitivile externe de stocare. Printre aceste echipamente si dispozitive, putem aminti imprimantele, scannerele si multe alte dispozitive ce se pot conecta prin USB. Astfel, aceste date se pot distribui pc-urilor din retea, bineinteles, in cazul in care veti dori sa faceti acest lucru.

Router-ul Asus RT-N18U ofera spatiu de stocare online

Prin utilizarea unui Router Wireless Asus RT-N18U veti avea posibilitatea de a va mentine contectat cu toate datele importante, indiferent de locatia in care va aflati. Pentru a avea acces la aceste date, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa utilizati un laptop, pc, tableta sau smartphone prin care sa va conectati la internet. Acest lucru se intampla prin aplicatiile mobile oferite de acest router, printre care putem aminti AiCloud, o metoda compatibila pentru extinderea eficienta a spatiului de stocare din mediul online. In aceste conditii, veti avea posibilitatea de a dispune de datele personale, indiferent de locatia in care va aflati.

Ce ofera un Router Asus RT-N18U?

Semnal puternic si conexiune stabilaIn continuare va vom spune mai pe scurt ce poate oferi de fapt un Router Asus RT-N18U si de ce este indicata achizitionarea sa. Astfel, router-ul poate oferi:

  • Un procesor cu un nivel ridicat de eficienta energetica si o tehnologie evoluata prin care se poate asigura un transfer wireless de pana la 600 Mbps. Din acest punct de vedere acest router poate asigura beneficii multiple in raport cu router-ele traditionale;
  • Router-ul ofera si cinci port-uri Gigabit Ethernet plus Turbo NAT, ceea ce inseamna ca perfomanta de navigare in mediul online va fi foarte mult imbunatatita;
  • AiRadar reprezinta o tehnologie universal beamforming ce poate optimiza oricand semnalul in orice directie si se asigura o acoperire de pana la 150 %;
  • Router-ul cuprinde de asemenea si port-uri USB 3.0 si USB 2.0 incorporate pentru viteze de transfer de pana la 10 ori mai mari catre dispozitivele de stocare conectate;
  • Acest router ofera si posibilitate de stocare in mediul online a datelor importante pentru dumneavoastra. Datele, le puteti oricand accesa, sincroniza, partaja, si transmite in reteaua personala;
  • Totodata, acest Router Asus RT-N18U este compatibil si cu aplicatiile de tip open-source.

Astfel, acestea sunt principalele motive pentru care multe persoane iau in calcul achizitionarea unui Router Asus RT-N18U.

Router-ul Asus RT-N18U – cel mai bun router Wireless-N pentru jocuri si aplicatii multimedia

Router-ul Asus RT-N18U este un router ce dispune de o echipare hardware de top. Detine un procesor ce suporta o performanta superioara in ceea ce privesc conexiunile de tip USB, WAN si LAN. In plus, tehnologia acestui Router Asus RT-N18U este cea care poate asigura un plus de performanta, prin asigurarea unei benzi masive ce poate suporta pana la 300.000 de sesiuni de date in acelasi timp. In aceste conditii se va gasi  in acest model solutia ideala pentru jocuri si alte aplicatii ce necesita un transfer mare de date. Router-ul isi bazeaza functionarea pe un procesor cu o tehnologie foarte eficienta din punct de vedere al consumului de energie, ceea ce inseamna ca poate fi si economic.

Pe de alta parte un Router Asus RT-N18U este cel ce incorporeaza aplicatii software mult mai usor de utilizat si foarte intuitive. In aceste conditii, utilizand interfata ASUS-WRT veti avea posibilitatea de a seta foarte repede acest router in doar 30 de secunde. In plus, puteti opta pentru diferite moduri de functionare, oferite de catre acest router. In alta ordine de idei, veti avea posibilitatea de a optimiza viteza cu ajutorul functiei Smart QoS.

Un Router Asus RT-N18U este puternic, fiabil si rapid

Router ASUS true gigabit networkAcest model de router, este unul foarte puternic si de asemenea eficient in ceea ce priveste consumul de energie. Performanta unui Router Wireless Asus RT-N18U este recunoscuta, iar acesta este si motivul pentru care acest tip de router este foarte apreciat in acest domeniu. Un router de acest tip, ofera posibilitatea de a selecta cu usurinta modul de lucru, ceea ce inseamna ca nu veti mai intampina niciodata dificultati din acest punct de vedere.

Acest router este dotat cu un sistem EZ Switch ce ofera un nivel superior de flexibilitate prin usurinta accesarii unor moduri multiple de functionare.  Modul router este unul standard pentru functionare cu sau fara fir, in timp ce modul repetitor poate extinde foarte mult acoperirea Wi – Fi existenta. Modul punct de acces este cel se se va conecta la router pe fir si va oferi capabilitati wireless instantanee. Referitor la modul de functionare punte media, putem spune ca este cel ce poate oferi capabilitati instantanee in ceea ce privesc dispozitivele Ethernet. In aceste conditii modul de functionare ofera o versatilitate ridicata, fara intarzieri sau meniuri complicate si greu de utilizat.

Setarea unui Router Asus RT-N18U este foarte usoara, pe pc, laptop, tableta sau smartphone

Interfata de utilizare a routerului Asus RT-N18U este foarte simpla si permite setarea router-ului fara mare efort in doar 30 de secunde si in trei pasi simplu. Acesta este si motivul pentru care in cele ce urmeaza va vom prezenta acesti pasi pentru a sti cum trebuie sa setati un router de acest tip:

  • Pasul 1: Conectati toate cablurile routerului;
  • Pasul 2: Deschideti fereastra unde se regaseste navigatorul Internet pentru a activa interfata de instalare a acestui router;
  • Pasul 3: Completarea procesului de instalare.

Dupa ce veti trece de acesti pasi, veti avea posibilitatea de a naviga pe internet si nu trebuie sa va mai faceti probleme legate de cd-urile de instalare si manualele complicate pentru explicarea procesului de instalare. Totul este destul de simplu, deoarece procesul de setare este unul foarte usor, ceea ce inseamna ca veti avea posibilitatea de a va bucura imediat de conexiune la internet si de perfomante majore in ceea ce priveste utilizarea unui router.

Concluzie

Astfel, tinand cont de toate aceste date si informatii, putem spune ca routerul wireless Asus RT-N18U poate reprezenta solutia ideala pentru orice persoana ce isi doreste performante majore referitor la functionarea conexiunii la Internet. Pe langa aceasta conexiune eficienta la internet, routerul wireless Asus RT-N18U poate oferi si alte beneficii dupa cum ati putut vedea in randurile de mai sus. Asadar, datorita acestor caracteristici, un router de acest tip se transforma de multe ori in cea mai potrivita optiune de achizitionare oferind solutii eficiente si performante. Acesta este si motivul pentru care multe persoane iau in calcul achizitionare unui router de acest tip.

Puteti afla mai multe detalii si pretul acestui produs cu un click aici >>>

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button