Televizoare

Review televizor LED Smart Panasonic TX-58DX700E – 146 cm – 4K Ultra HD

Cuprins

Televizorul LED Smart TX-58DX700E de la Panasonic cu o diagonala de 146 cm ofera imagini 4K Ultra HD ca niciun alt televizior existent pe piata.

Avand un design versatil, cu un piedestal reglabil si care poate fi pozitionat in diverse stiluri, acest televizor este potrivit pana si celui mai pretentios client in materie de aspect. Se potriveste la orice tip de mobila si aspectul poate fi personalizat prin asezarea dupa gustul tau a suportului sau.

Ce aduce nou acest televizor de la Panasonic

Mandria celor de la Panasonic cand vine vorba de acest smart TV este calitatea imaginilor. Niciun alt televizor pana acum nu a reusit sa creeze imagini tv cu o acuratete asa de mare si mai ales cu un contrast intre culori atat de apropiat fata de perceptia umana.

Paleta de culori este foarte larga, iar cu ajutorul a unui numar atat de mare de nuante poti avea impresia ca imaginile sunt reale, altfel spus ca privind un camp de lalele la televizorul LED Smart Panasonic TX-58DX700E chiar ai impresia ca te afli in Olanda si te bucuri de jocul culorilor acestor flori.

Calitatea imaginii

Imagine 4K televizor PanasonicEcranul are o rezolutie de 3840 x 2160 si ofera imagini 4K Ultra HD. Asta inseamna ca rezolutia acestora este de patru ori mai mare decat a oricarei alte imagini HD. De aici si calitatea superioare a imaginii. Astfel puteti observa cu o mare claritate chiar si cel mai mic detaliu.

Contrastul dintre partile luminoase si cele intunecate ale unei imagini este perceput in special de ochiul uman. Prin intermediul tehnologiei High Dynamic Range adica in traducere interval dinamic ridicat poate sa imite modul in care ochii nostrii vad. Acest lucru nu a mai fost obtinut de niciun alt televizor pana acum.

Tehnologia speciala Wide Colour Phosphor este cea care ii permite acestui televizor sa atinga standarde atat de inalte in ceea ce priveste calitatea imaginilor. Este televizorul cu cele mai multe tonalitati de culori si este foarte apreciat pentru experienta pe care o ofera. Te poti transpune instant in locurile pe care le privesti la acest televizor avand senzatia ca esti in carne si oase in respectiva destinatie.

Calitatea imaginilor se pastreaza si cand vorbim de peisaje sau scene cu o luminozitate scazuta. Nici in acest sens Panasonic nu deceptioneaza. Procesarea avansata a culorilor face ca atunci cand imaginile au o luminozitate scazuta sa modifice in asa fel tonurile de negru pentru a accentua contrastul si contururile incat la final sa nu se piarda niciul detaliu al imaginii. Acuratetea este un standard de aur pentru acest smart tv Panasonic.

Sistemul de operare Firefox OS

Sistemul de operare Firefox OS TVAcest televizor LED Smart Panasonic cu diagonala de 146 cm, seria TX-58DX700E, 4K Ultra HD foloseste ca sistem de operare Firefox OS. Are un meniu foarte usor de utilizat, iar pagina de Home Screen este una dintre cele mai facile de navigat. Intuitiv vei reusi sa modifici tot ceea ce iti doresti, fie ca vorbim de luminozitatea imaginii, de setarea unui timp de oprire automata sau de salvarea unor programe pe diverse canale. Tot ce ai nevoie e doar la cateva butoane distanta si indiferent daca ai mai lucrat cu un astfel de sistem de operare sau nu, Firefox va fi la indemana. Nu trebuie sa fii unul dintre cei mai experimentati utilizatori de device-uri cu sistem Firefox incat sa te bucuri de tot ceea ce ofera acest televizor.

Avand un player multimedia integrat la fel ca si wi-fi integrat puteti accesa internetul oricand doriti cu ajutorul Mozilla. Chiar daca sunteti obisnuiti cu Chrome pe calculator trebuie sa stiti ca Mozilla are o interfata asemanatoare si cu siguranta nu veti intampina dificultati. Puteti chiar sa vizionati videoclipuri de pe YouTube sau sa ascultati muzica. Fiind atat de versatil este greu sa gasesti ceva pe care acest televizor sa nu ti-l ofere.

Caracteristici generale

Pe langa conexiunea la retea RJ-45, acest televizor oferta si 3 intrari USB 2.0, 3 porturi HDMI, un minijack pentru casti, o iesire audio optica si conexiuni DLNA si slot Cl+.

Imaginea este 16:9 pe un ecran LED cu o diagonala de 146 cm. Contrastul dinamic la imaginile 4K Ultra HD este realizat cu ajutorul Brilliant Contrast. Caracteristicile superioare ale imaginii sunt redate prin intermediul High Dynamic Range ceea ce face din acest televizor un televizor de neegalat.

Dimensiunile fara stand sunt 1290 x 753 x 41 mm iar cele cu stand 1290 x 805 x 239 mm. Are o greutate de 24 kg si o culoare argintie. Aceasta culoare se asorteaza cu orice stil de mobilier si impreuna cu piedestalul personalizabil va completa deosebit camera in care se afla. Daca doriti insa sa il atasazi unui suport de perete VESA dimensiunile suportului ar trebui sa fie 400 x 200. Binenteles, televizorul vine acompaniat de o telecomanda.

Un procesor bun si o imagine de neegalat

Procesor Quad Core, Panasonic Media Center, Internet Apps si Brilliant Contrast sunt cateva dintre caracteristicile speciale ale televizorului LED Smart Panasonic cu diagonala de 146 cm, seria TX-58DX700E si imagine 4K Ultra HD.

Este un televizor versatil la un pret foarte accesibil pentru experienta imagistica pe care o ofera. O calitate asa de buna  a imaginilor cu siguranta nu veti mai gasi la niciun alt produs. Un astfel de televizor iti atrage privirea in magazin si dupa ce aflii despre toate caracteristicile sale vei intelege de ce este asa de special.

Puteti afla mai multe detalii si pretul acestui produs cu un click aici >>>

Articole asemănătoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button