Televizoare

Review televizor LED Smart Samsung 40J5510, 101 cm, Full HD

Cuprins

Televizoarele produse sub marca Samsung sunt, in prezent, unele dintre cele mai apreciate modele TV, de catre consumatori. Considerat un televizor „inteligent”, televizorul LED Smart Samsung, 40J5510, 101 cm, Full HD, aparut pe piata de desfacere in anul 2015, se remarca in mod deosebit prin designul interfetei, care este conceputa astfel incat cu o simpla accesare a barei de meniu situate la baza monitorului, telespectatorul sa poata ajunge rapid la emisiunea pe care doreste sa o vada, materialele video urmarite in mod frecvent, fiind vizibile pe bara de meniu.

Dimensiuni si design

Televizorul LED Smart Samsung, 40J5510, 101 cm, Full HD are un design modern, fiind usor de amplasat in interiorul incaperii, fie suspendat, prins de perete sau de lambriuri din lemn, fie amplasat pe comode, cu ajutorul suportului care se monteaza in partea inferioara a ramei.

Acest model are un ecran cu o diagonala de 101 cm iar rezolutia de 1920*1080 pixeli, care asigura un aspect al imaginii de 16:9, transforma vizionarea fimelor, a emisiunilor de divertisment si a altor materiale video preferate, intr-o experienta placuta si reconfortanta.

Dimensiunile optime (907,6*529,7*66,9) si greutatea redusa (8,6 kg), recomanda acest model de televizor, ca fiind unul dintre cele mai practice si mai versatile, putand fi plasat in orice zona a camerei, deoarece nu ocupa mult spatiu.

Caracteristici tehnice

 Televizor LED Smart Samsung, 101 cm, 40J5510, Full HDModelul de televizor Samsung  40J5510 este dotat cu un sistem audio performant 2 CH (Down Firing & Base Reflex). Datorita caracteristicilor superioare ale sunetului, de tipul: DTS Premium Sound 5.1, HD Audio, DTS Studio Sound, Wallmount Sound Mode, TV Sound Connect, Multiroom Link, BT Headse Support, auditia in timpul vizionarii materialelor televizate este foarte buna.

Televizorul este prevazut si cu un player multimedia integrat in sistemul de operare, cu care se pot reda mai multe tipuri de fisiere, la o simpla conectare a unui stick sau hard extern de memorie, la unul dintre porturile USB ale televizorului.

Display-ul de tip LED, rezolutia Full HD a acestui model  de televizor si caracteristicile speciale de tipul: PQI 400, Mega Contrast, Wide Color Enhancer (Plus), HyperReal Engine, Micro Dimming Pro, Mega Contrast, Film Mode si Dolby Digital Plus, asigura o claritate deosebita a imaginii si a culorilor, fara zgomot de fond.

Datorita caracteristicii Mega Contrast a acestui model de televizor, se imbunatateste contrastul in diferite zone si pentru obiecte diverse care apar in cadrul imaginilor de pe ecran, elementele vizuale avand contururi clare si bine delimitate.

Functii si dotari

Modelul de televizor LED Smart Samsung 40J5510, 101 cm, Full HD este foarte cautat pe piata de profil, inregistrand in prezent o crestere semnificativa a vanzarilor, datorita functiei „smart” care il deosebeste de televizoarele „clasice”.

Denumirea de televizor „inteligent”, care ii este atribuita, se refera la rapiditatea cu care telespectatorul poate accesa documentele video pe care doreste sa le vizioneze, prin intermediul barei de meniu pozitionate in partea inferioara a monitorului. Aceasta functie este asigurata de procesorul cu patru nuclee, datorita caruia, viteza de reactie a interfetei este foarte mica. Alte functionalitati inteligente, ca de exemplu: Mirroring, DLNA, TV to Mobile, Wi-Fi Direct, permit conectarea pe cale wireless intre televizor si alte dispozitive mobile. In plus, materialele video  care ruleaza pe tableta sau pe smartphone, se pot „oglindi” (cu ajutorul functiunii „mirror”) , pe monitorul  televizorului, procesul fiind posibil si in sens invers.

Aplicatiile modelului de televizor Samsung Smart 40J5510 sunt numeroase si variate, accesul la acestea realizandu-se cu ajutorul unei simple glisari spre dreapta sau spre stanga, navigarea pe Internet fiind, de asemenea, foarte facila.

Conectivitate

Televizorul Smart Samsung 40J5510 se poate conecta usor la reteaua de Internet, fie prin utilizarea portului RJ-45 al televizorului, fie cu ajutorul modulului Wi-Fi Integrat. Pentru conectarea televizorului la un sistem de sunet sau la o consola de jocuri se pot utiliza porturi diverse, ca de exemplu: o iesire audio digitala optica, 2 porturi de intrare tip USB, trei porturi HDMI si o intrare SCART.

Concluzie

Acest model de televizor isi merita renumele de „smart”, datorita numeroaselor functiuni pe care le pune la dispozitia utilizatorilor. Caracteristicile sale tehnice superioare de imagine si de sunet, precum si posibilitatile multiple de conectare cu alte dispozitive, includ televizorul Samsung 40J5510 in categoria celor mai recomandate pentru a fi achizitionate.

Puteti afla mai multe detalii si pretul acestui produs cu un click aici >>>

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button