Roboti de bucatarie

Robot de bucatarie Electrolux EKM4600 – review si pareri

Cuprins

Va prezint un robot de bucatarie de la Electrolux puternic si de incredere. Este vorba despre modelul EKM4600. Pe langa putere, acesta ofera adaptabilitate mare si o multitudine de accesorii care cresc mult posibilitatile aparatului.

Design si dimensiuni

Desi suntem obisnuiti ca robotii de bucatarie sa fie aparate relativ mari si cu design nu foarte placut, nu este si cazul Electrolux EKM4600. Acesta este un aparat compact cu un design placut in linii curbe.

Dimensiunile robotului de bucatarie Electrolux EKM4600 in latime, adancime si inaltime sunt 370 x 210 x 360 mm.

Materialele de constructie folosite sunt dintre cele mai bune pentru a asigura aparatului rezistenta si o durata cat mai lunga de viata. Electrolux EKM4600 este unul dintre putinele modele intalnite pana acum care este facut in intregime din metal.

Culoarea aleasa pentru Electrolux EKM4600 este griul cu mici insertii de inox pe alocuri. Griul, nefiind o culoare pretentioasa il face usor de integrat in orice spatiu de gatit si totodata usor de curatat.

Lungimea cablului de alimentare este de 1 metru.

Accesorii

La capitolul accesorii notam doua boluri de inox de dimensiuni diferite, un carlig pentru aluat, un accesoriu pentru framantat si un tel.

Carligul este in forma de spirala iar accesoriul de framantat plat va va ajuta sa framantati aluatul in cel mai practic mod dar si sa bateti spuma de ou, sa amestecati untul sau sa zdrobiti cartofi.

Specificatii tehnice

Avand nu mai putin de 1000 W, Electrolux EKM4600 este un robot de bucatarie foarte puternic.
Cele doua boluri din inox cu capacitate de 2.9 si respectiv 4.8 litri cresc mult adaptabilitatea aparatului facand posibila prepararea unei cantitati mai mici sau mai mari de mancare.

Fie ca aveti musafiri in vizita sau preparati mancare pentru o singura persoana, Electrolux EKM4600 este capabil sa prepare exact cantitatea dorita de dumneavoastra.

Functii si sarcini

Sarcinile pe care robotul de bucatarie Electrolux EKM4600 este capabil sa le duca la indeplinire sunt dintre cele mai diverse.
De la framantarea aluatului, mixarea cremelor, zdrobirea cartofilor pana la amestecarea albusului de ou pentru bezea sau amestecarea usoara a untului toate sunt sarcini indeplinite fara probleme de modelul EKM4600.

Cu viteza reglabila in 10 trepte este unul din cele mai versatile modele de pe piata permitand ca totul sa fie controlat in totalitate foarte usor.

Concluzie si pret

De notat la capitolul plusuri ale robotului de bucatarie Electrolux EKM4600 sunt cele doua boluri din inox de dimensiuni diferite, cele 10 trepte de viteza si materialele de constructie care ii lungesc mult viata.

In schimb, in dreptul minusurilor sunt nevoiti sa mentionam faptul ca vasul pentru blender lipseste.

Pagina de achizitie a produsului cu pret si specificatii tehnice complete poate fi vizitata AICI.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button