Roboti de bucatarie

Review robot de bucatarie Tefal MasterChef Gourmet QB404HSC

Cuprins

Tefal MasterChef Gourmet QB404HSC este un robot de bucatarie cu pret decent si accesorii multe ce nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie!

Cu bol de mari dimensiuni, blender si putere de 900 W, Tefal MasterChef Gourmet QB404HSC va fi un real ajutor in bucatarie pentru orice familie medie simplificand mult munca in ale gatitului.

Design si dimensiuni

Producatorul Tefal obisnuieste sa ofere produselor sale electrocasnice un design robust punand accentul mai mult pe calitate si durata de viata decat pe estetica. Este si cazul robotului de bucatarie Tefal MasterChef Gourmet QB404HSC.
Colorat in argintiu si negru, MasterChef Gourmet fiind privit din fata are in partea superioara dreapta logo-ul Tefal, numele produsului si cateva specificatii de oridin tehnic inscriptionate pentru o utilizare corecta. Tot in partea dreapta ceva mai jos sunt situate butoanele de control.
In partea opusa, aparatul prezinta cablul de alimentare cu sistem de stocare pentru a nu ocupa inutil din spatiul blatului de lucru.

Accesorii

La capitolul accesorii notam un blender, un bol, tel, accesoriu pentru framantat, carlig pentru aluat, disc pentru feliere si disc pentru radere.

Toate accesoriile sunt compatibile cu masina de spalat vase, nefiind astfel nevoie sa se depuna nici un efort pentru curatarea lor.

Specificatii tehnice

Dupa cum spuneam in introducere, puterea aparatului este de 900 W, suficienta pentru o bucatarie non profesionala. Bolul este din inox si are un volum de 4 litri in timp ce vasul blenderului are 1.5 litri capacitate fiind deasemenea destul de mare.

[offer_product]

Functii si sarcini

In comparatie cu alte modele de roboti de bucatarie, MasterChef Gourmet QB404HSC se evidentiaza prin miscarea sa planetara. Aceasta asigura o omogenizare mult mai buna a alimentelor mixate.
Folosind accesoriile incluse se pot pregati zarzavaturi, se poate toca varza sau rosiile.
Carlige framantare robot TefalCu ajutorul blenderului legumele se paseaza mai usor ca niciodata iar sucurile de legume sau fructe sunt floare la ureche.
Robotul MasterChef Gourmet QB404HSC are disponibile 5 trepte de viteza plus functia Puls.

Concluzie si pret

Daca va doriti un robot de bucatarie care sa reziste peste ani, sa incorporeze functiile principale si totodata sa aiba un pret decent, cu siguranta Tefal MasterChef Gourmet QB404HSC este o optiune de luat in calcul.
Pagina de achizitie a acestuia poate fi vizitata AICI.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button