Roboti de bucatarie

Robot de bucatarie Philips Avance Collection HR7778/00 – review si pret

Cuprins

Robotul de bucatarie Philips Avance Collection HR7778/00 este poate cel mai complet robot de bucatarie prezentat pana acum. Acesta este un robot de bucatarie foarte puternic, cu functii multe la un pret extrem de avantajos!

Design si dimensiuni

Desi cu capacitate mare si functii multiple, Philips Avance Collection HR7778/00 nu va ocupa foarte mult loc pe blatul de bucatarie.
In nota in care suntem obisnuiti de catre cei de la Philips pe partea de design, Avance Collection HR7778/00 a fost proiectat pentru a fi placut ochiului si usor de integrat in orice bucatarie.
Baza aparatului are aspect inox in timp ce accesoriile interschimbabile ce se plaseaza in partea superioara (vasul pentru blender, bolul si accesoriul pentru stors) sunt din plastic transparent cu insertii de negru.
In partea frontala este situate panoul de control cu un buton cromat rotativ mare de reglare a puterii si alte trei butoane automate de mici dimensiuni.
Aparatul are o greutate de 2.6 kg si este dotat cu sistem de stocare a cablului de alimentare ce masoara 1.2 metri.

Accesorii

Fiind foarte multe, accesoriile din pachetul Philips Avance Collection HR7778/00 au primit o cutie din plastic speciala pentru depozitare.
Accesorii Philips Avance Collection HR7778/00Pe langa vasul pentru blender, bolul si accesoriul gradate pentru stoarcere cu tub de alimentare XL+, odata cu robotul de bucatarie Avance Collection veti mai primi un accesoriu pentru framantat, o spatula, un disc pentru feliere, un disc pentru maruntire, un disc pentru radere, un tel, un cutit universal si un accesoriu pentru impingere.
Tubul de alimentare XL+ al dispozitivului pentru stoarcere permite introducerea fructelor de mari dimensiuni fara nevoia de a mai fi taiate in prealabil. Acesta foloseste o stoarcere centrifugala si stoarce cu pana la 200% mai mult datorita unui filtru mare cu sita, inovativ, patentat de catre cei de la Philips.
Telul este total diferit fata de ce am vazut pana acum. Este dublu iar producatorul il lauda prin faptul ca ofera o crestere a volumului cu pana la 600% in cazul albusului si pana la 200% pentru frisca.
Discul de radere este reversibil si se poate folosi pentru a rade mare sau marunt orice tip de leguma.
Discul de granulare este utilizat pentru cartofi si branza iar cel de feliere va va ajuta sa taiati feliute subtiri din legume.
Toate discurile sunt din otel inoxidabil.

[offer_product]

Specificatii tehnice

La capitolul specificatiilor tehnice este de notat in primul rand puterea de 1300 W a aparatului.
Capacitatea acestuia este de 2.4 litri pentru bol, 1.5 litri capacitatea blenderului si 1000 grame atunci cand vorbim de capacitatea maxima de framantare.

Functii si sarcini

Robotul de bucatarie Philips Avance Collection HR7778/00 numara nu mai putin de 34 functii!
Acesta va stoarce fara probleme orice fel de fructe sau legume, fie ca vorbim de cele cu textura tare folosindu-se de sistemul centrifugal si filtrul inovativ pentru a scoate maximum.
Spirala pentru aluat va framanta mai rapid ca niciodata folosindu-se de toata puterea aparatului reglabila in 12 trepte de viteza! In plus, storcatorul dispune si de functie Puls.
In functie de operatiunea dorita, este de ajuns sa apasati unul din cele 3 butoane de pe panoul de control iar robotul va face automat setarile optime pentru ceea ce va doriti.

Concluzie si pret

Robotul de bucatarie Philips Avance Collection HR7778/00 este o achizitie pe care o recomand cu incredere fara doar si poate, nereusind sa-i gasesc vreun minus.
Daca v-ati convins puteti achizitiona produsul de AICI.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button