Fiare si statii de calcat

Statie de calcat Tefal Effectis GV6720 – review complet

Cuprins

Astazi va supunem atentiei o noua statie de calcat Tefal Effectis GV6720, ale carei caracteristici cheie vor fi enumerate imediat: presiune abur 5 bar, capacitate rezervor de 1.5 litri, 100 g/min jet continuu de abur, 2 minute timp de incalzire, setare ECO, sistem stocare cablu, oprire automata si sistem anti-calcar.

Tefal Effectis GV6720 este o statie de calcat compacta, care, desi nu ofera cel mai puternic jet de abur din clasa sa, impresioneaza din punct de vedere al performantelor prin prisma dimensiunilor pe care le poseda. Un aparat electrocasnic minunat in situatiile in care spatiul existent nu va permite sa va bucurati de calitatea altor modele ceva mai avansate, dar si mai voluminoase.

Design si caracteristici

Primul lucru pe care il observam la aceasta statie de calcat sunt, cu siguranta, dimensiunile de care se bucura. Asadar, intalnim un design compact, in conditiile in care amprenta fierului de calcat este aproximativ egala cu cea a statiei. Dreptu urmare, este nevoie de un spatiu redus pentru depozitarea acestui electrocasnic. Cu toate acestea, reuseste ca prin minune sa fie prevazut cu un rezervor de apa de 1.5 litri.

Tefal Effectis GV6720 se bucura de un stil modern, dar mai ales practic. Furtunul de 1.8 metri este suficient de lung pentru a manevra cu usurinta fierul de calcat. Sistemul de stocare al cablului devine util in momentul cand dorim sa depozitam statia in diverse cotloane ale camerei. Alternativ, aveti posibilitatea de a deconecta cablul.

Urmele de calcar vor fi indepartate cu usurinta multumita sistemului anticalcar din dotare. Indicatorul statiei de calcat alerteaza utilizatorul atunci cand este nevoie de o curatare amanuntita.

In comparatie cu alte modele de statii de calcat, rezervorul de apa al lui Tefal Effectis GV6720 nu este detasabil. Operatiunea de umplere este usor de realizat, detalii in acest sens fiind disponibile pe larg in manualul de utilizare al statiei de calcat. Ne declaram o data in plus fermecati de faptul ca acest electrocasnic dispune de un rezervor consistent, luand in calcul dimensiunile sale.

Rezervorul de apa nu poate fi detasat pentru a fi umplut direct de la chiuveta. Este nevoie de un recipient (cana, spre exemplu) pentru a-l umple si in jur de 2 minute pentru ca apa sa ajunga la temperatura dorita.

Functii avansate

Statie de calcat Tefal Effectis GV6720 - privire lateralaDispune de functia inteligenta “any fabric” (orice material, in traducere motte en motte), caracteristica obligatorie, de altfel, ce trebuie bifata de catre orice model din aceasta gama. Aceasta ne ajuta foarte mult in situatiile cand nu stim ce setari sa folosim pentru anumite haine. Remarcam faptul ca functioneaza excelent, in masura in care modelul produs de Tefal a facut o treaba foarte buna pe tricourile si bluzele fabricate din materiale delicate. Bumbac, un exemplu care ne vine in minte acum.

Avantajul acestor statii de calcat consta, concret, in eficienta lor si rapiditatea pe care o presupune scutirea sortarii hainelor pe categorii in momentul calcarii. Nu va mai trebui, deci, sa cititi cu mare atentie etichetele atasate articolelor vestimentare recent spalate. De acest lucru se ocupa statia de calcat inteligenta Tefal Effectis GV6720 si functiile sale de ultima generatie!

Calcatul cu abur

Legat de jetul de abur generat in timpul calcarii, aflati ca acesta este initial destul de puternic, insa isi pierde pe parcurs din intensitate. Acest aspect devine din ce in ce mai vizibil atunci cand se utilizeaza jetul de abur vertical pentru mai mult de 4-5 secunde. Cu toate acestea, jetul de abur este destul de puternic pentru a-si duce la bun sfarsit treaba, iar fierul de calcat aluneca bine pe o varietate de tesaturi. Putem spune fara nicio problema ca performantele statiei de calcat produse de brandul Tefal sunt la cote inalte.

Concluzii

Fierul de calcat este foarte stabil in pozitie verticala, atunci cand doriti sa il lasati deoparte pentru a ajusta imbracamintea fara a-l mai aseza pe suport. In plus, fierul de calcat se opreste automat daca nu este utilizat timp de 8 minute.

Transportarea sa nu reprezinta o corvoada. Cablul electric ce inconjoara partea inferioara a statiei de calcat nu incurca mai deloc. De asemenea, desi nu este detasabil, rezervorul de apa poate fi golit deasupra chiuvetei. In final, sistemul de blocare functioneaza precis, ceea ce ne va permite sa ridicam fara emotii statia de calcat Tefal Effectis GV6720 cu ajutorul manerului fierului de calcat.

Puteti afla mai multe detalii si pretul acestui produs cu un click aici >>>

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button