Storcatoare

Storcator de fructe si legume BOSCH VitaJuice MES4000

Cuprins

Storcatorul BOSCH VitaJuice MES4000 este un storcator de fructe si legume foarte puternic!
Acesta este un storcator dotat cu disc de razuire ceramic. Puterea sa mare, tubul de alimentare foarte larg si capacitatea mare a recipientului pentru suc fac din storcatorul de fructe si legume BOSCH MES4000 unul ideal pentru familiile numeroase.

Design si dimensiuni

Despre design ne dam seama inca de la o prima vedere ca este unul trainic si rezistent, aparatul fiind facut pentru a avea o durata de viata cat mai lunga.
In acest sens a fost folosit aluminiu drept material de constructie. Acest asigura o rezistenta buna si mentine totodata la un minim greutatea storcatorului. Sita electropolisata din inox si toate celelalte componente au fost deasemenea realizate in asa fel incat sa ofere o rezistenta cat mai mare in timp.
Culorile alese sunt negru mat si inox, ambele fiind distribuite in mod egal pe suprafata aparatului.
Partea superioara ce precede tubul de alimentare este din plastic transparent, in timp ce tubul este de culoare neagra.
Dimensiunile tubului de alimentare sunt mari, acesta avand un diametru de 84 mm. Tubul de alimentare extra larg permiterea introducerea de fructe intregi fara a necesita o curatare sau taiere in prealabil.
Butonul de pornire este de tip rotativ, asezat la vedere. Langa acesta sta imprimat ”BOSCH”, numele producatorului.
In partea de jos, storcatorul a fost dotat cu picioruse de cauciuc pentru a i se asigura o stabilitate buna si pentru a impiedica alunecarea acestuia pe durata functionarii.
Dimensiunile aparatului in latime, adancime si inaltime sunt 400 x 300 x 300 mm iar greutatea sa atinge 5.48 kg.
In privinta cablului de alimentare nu vor exista inconveniente. Desi masoara nu mai putin de 1.5 m, acesta nu va incomoda deloc in bucatarie datorita sistemului de stocare a cablului existent.

Functionalitate

Cei de la BOSCH au pust accent mare pe siguranta in folosire atunci cand au realizat storcatorul VitaJuice MES4000. Acesta dispune de protectie impotriva pornirii accidentale. Acesta va porni doar in cazul in care toate componentele sale sunt corect montate, iar daca pe timpul functionarii vre-un element se misca de la locul lui, aparatul se opreste instantaneu.
Exista si o functie impotriva picurarii denumita “DripStop”. Functia DripStop mentine curatenia in bucatarie prin preventia picurarii sucului in urma stoarcerii, un detaliu important pentru o gospodina care nu isi poate face mereu timp sa revina si sa stearga blatul.
Butonul de comanda unic face ca aparatul sa aiba o simplitate foarte mare in utilizare.

Specificatii tehnice

Puterea storcatorului de fructe si legume BOSCH VitaJuice este foarte mare: 1000 W, reglabila in 2 trepte de intensitate. Acesta este unul cu disc de razuire, disc ce are ceramica ca materiale de constructie, unul din cele mai calitative.
Desi are o putere foarte mare fiind capabil sa stoarca rapid un volum mare de fructe sau legume, veti fi surprinsi de silentiozitatea aparatului. Nivelul de zgomot al acestuia este foarte redus.
Aparatul dispune de un recipient interior pentru reziduri cu un volum de 3 litri. Volumul mare face ca nevoia de golire a acestuia sa apara destul de rar.
Din pacate aparatul nu este compatibil cu masinile de spalat vase, insa discul ceramic si sita din inox se pot curata usor sub jetul de apa de la chiuveta.

Accesorii incluse

Ca si accesorii veti primi un recipient pentru suc cu separator de spuma cu o capacitate maxima de 1.5 litri, deajuns chiar si pentru o familie cu 4-5 membri.

Concluzie si pret

Daca va doriti calitate, anduranta in timp si capacitatea de a stoarce cantitati mari in perioade scurte la un pret minim, atunci storcatorul de fructe si legume BOSCH VitaJuice MES4000 este pentru dumneavoastra!
Acesta poat fi achizitionat de AICI.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button