Storcatoare

Storcator de fructe Zelmer Slow Juicer JP1600

Cuprins

Iti doresti un storcator de fructe care sa stoarca maximum de vitamine din fructe, sa se curete usor si sa-ti ocupe cat mai putin spatiu in bucatarie?
Alege storcatorul de fructe Zelmer Slow Juicer JP1600, un aparat compact si eficient!

Design si dimensiuni

Zelmer Slow Juicer JP1600 are un design simplu, fara prea multe artificii.
Este realizat din plastic negru lucios iar partea centrala a aparatului este transparenta. Culoarea neagra face aparatul mult mai putin pretentios la curatare, fiind usor de intretinut.
In partea de jos sta inscriptionat logo-ul producatorului, iar cativa cm mai sus a fost scrisa denumirea modelului.
Picuratoarele, doua la numar, sunt transparent, din plastic si sunt asezate in ”X”.

Functionalitate

Zelmer Slow Juicer JP1600 a fost dotat de producator cu un sistem inovativ de extragere a sucului din fructe sau legume numit SES, abreviere de la Smart Extraction System. Acest sistem extrage sucul la o viteza redusa pentru a pastra cat mai mult din elementele nutritive ale alimentelor. Pe langa faptul ca sucul va fi mai bogat in vitamine, acesta va avea si un gust delicios si o textura mai fina.
Pot fi introduse pentru stoarcere fructe si legume intregi, chiar si fara a fi decojite!
Alt detaliu important este functia revers de care aparatul dispune. Aceasta este folositoare pentru a putea scoate pe partea superioara fructele in momentul in care exista blocaje.
Normele de siguranta sunt si ele respectate prin montarea unui sistem care impiedica deschiderea accidentala a capacului de sus pe timpul functionarii, evitand astfel orice tip de eveniment neplacut.
Pentru spalare este de ajuns sa se toarne un pahar cu apa in timp ce aparatul functioneaza, resturile de fructe si legume se vor curata astfel foarte usor. Pentru o curatare mai riguroasa poate fi folosita peria speciala prezenta in pachet.

[offer_product]

Specificatii tehnice

Sistemul folosit de storcatorul Zelmer Slow Juicer JP1600 este unul cu melc iar puterea acestuia este de 150 W intr-o singura treapta de viteza.
Datorita sistemului de stoarcere la viteza redusa SES, zgomotul produs de aparat este aproape insesizabil.

Accesorii incluse

Impreuna cu storcatorul Zelmer Slow Juicer JP1600 veti primi drept accesorii cele doua recipiente pentru pulpa si suc cu volum de cate 1.5 litri fiecare, o perie pentru curatarea aparatului si accesoriu de impingere a alimentelor.

Concluzie si pret

In concluzie, pentru o familie normala nu foarte numeroasa, sau pentru cei ce locuiesc singuri si adora sa bea suc natural dimineata, storcatorul Slow Juicer Zelmer JP1600 este ideal datorita usurintei in folosire si curatare. Pretul sau este in conformitate cu caracteristicile, fiind un pret corect.

Daca doresti sa achizitionezi storcatorul de fructe Zelmer Slow Juicer JP1600 acceseaza pagina de AICI.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button