Televizoare

Televizor Sony Bravia 65X8509C Smart Android 3D LED, 164 cm, 4K Ultra HD – pareri si pret

Cuprins

Unul dintre cele mai bune televizoare 4K Ultra HD de pe piata este Smart Android 3D LED Sony Bravia, ce are o dimensiune de 164 cm, fiind suficient de mare pentru a satisface chiar si cele mai sofisticate gusturi.

Cu o calitate a imaginii deosebit de mare, televizorul Smart Android 3D LED Sony Bravia, 164 cm, 65X8509C, 4K Ultra HD se bucura de implementarea sistemului de operare Android TV ce permite o libertate mare utilizatorului si o rapiditate de executie a aplicatiilor suficient de mare incat sa nu creeze nici un impediment in crearea unei experiente placute. Marea majoritate a caracteristicelor tehnologice sunt astfel alese incat produsul sa integreze un spirit practic, intr-un design usor adaptabil si o tehnologie moderna, ceea ce justifica pe deplin pretul pe care il are.

4K Procesor X1 – culori, claritate si contrast mai bune

Televizorul Smart Android 3D LED Sony Bravia, 164 cm, 65X8509C, 4K Ultra HD are implementat un procesor de ultima generatie, denumit 4K Procesor X1, care ofera o organizare precisa a culorilor si imbunatateste cu mult contrastul. De altfel, acesta este si motivul pentru care, in ciuda pretului destul de piperat, exista o cerere destul de mare printre clientii magazinelor pentru acest model de televizor.

Contrastul imaginilor este optimizat in functie de latimea de banda, obtinandu-se nuante puternice de negru si un alb luminos si intens. Acest proces este realizat in timp real, obtinandu-se un control total al fiecarei culori in parte si o performanta maxima de afisare.

Compatibilitate 4K cu cele mai recente standarde, Android TV

Cu siguranta, acest model de televizor Ultra HD nu va fi necesar sa il schimbati prea curand cu un altul, deoarece este compatibil cu cele mai recente standarde 4K, incluzand HEVC, HDMI sau VP9. O simpla optiune din meniu – Cinema Pro – aflata sub Picture mode, va optimiza automat setarile de imagine pentru orice film sau show TV.

Daca nu va asteptati ca un Smart TV sa fie mai inteligent decat pana acum, atunci, trebuie sa va spunem ca va inselati. Televizorul Smart Android 3D LED Sony Bravia, 164 cm, 65X8509C, 4K Ultra HD suporta acum orice experienta specifica unui smartphone sau a unei tablete, multumita sistemului Android TV implementat. Multumita instalatiilor aplicate, precum cautare vocala, acest televizor va va schimba complet stilul de viata obisnuit. Divertismentul preferat poate fi accesat in doar cateva secunde multumita Barei de Continut, indiferent daca este vorba despre un videoclip pe internet sau o emisiune transmisa live.

[quick_offer]

Telecomanda One Flick, mai intuitiva ca oricand

Telecomanda One Flick Sony Bravia Smart TVCe este cu adevarat fascinant la acest televizor, insa, este ca, desi ofera atat de multe posibiitati de a fi folosit, acest lucru se face cu o telecomanda ce are doar cateva butoane, asezate intr-un mod intuitiv, astfel incat si cei neexperimentati sa o poata utiliza in cel mai usor mod cu putinta.

Comanda vocala este, de asemeni, integrata in telecomanda, astfel incat nu trebuie sa va aflati in imediata apropiere a televizorului pentru a folosi aceasta functie.

Un sunet cum nu a mai fost integrat intr-un televizor, pana acum

In timp ce majoritatea producatorilor de televizoare se concentreaza pe oferirea unei experiente vizuale deosebite, rezumandu-se doar la imbunatatirea acesteia, cei de la Sony nu au uitat ca sunetul este parte integranta a unui film si au pus un accent deosebit pe acest aspect.

Astfel, tehnologiile DSEE lucreaza impreuna pentru a oferi un sunet bogat in detalii, in timp ce S-Force Front Surround proceseaza frecventele audio, iar Clear Phase il curata de orice impuritati. Boxele ofera un sunet surround 360 °,  reproducand atat sunetele joase, cat si pe cele medii si pe cee inate, utiizatorul avand posibilitatea de a regla preferintele audio in orice secunda.

Specificatii tehnologice fine si suficiente

Sony Bravia 65X8509C Android 3D LED 164 cm 4K Ultra HDDesi ati putea spune ca o diagonala de 164 de centimetri nu este suficienta, adevarul este ca televizorul Smart Android 3D LED Sony Bravia, 164 cm, 65X8509C, 4K Ultra HD se integreaza perfect in orice living, convertind imaginile la o rezolutie de 3840 x 2160, in 2D sau in 3D. Tipul de display este Edge LED, oferind un aspect al imaginii de 16:9, care, in combinatie cu tehnologia Ultra HD/ 4K ofera una dintre cele mai bune imagini de pe piata la momentul actual.

In materie de conectivitate, Sony Bravia are atat wi-fi integrat, cat si slot CI+ si 2 RF In. De asemeni, are  intrari USB 2.0 si 4 porturi HDMI. Iesirea audio digitala este optica si dedicata pentru sistemul audio NICAM/A2, caracterizat, asa cum am spus mai sus, prin Clear Phase Speaker, S-Master si Dolby Digital.

Printre caracteristicile speciale ale televizorului Smart Android 3D LED Sony Bravia, 164 cm, 65X8509C, 4K Ultra HD, nu putem sa nu mentionam, in acest review, EPG, Controlul parental, Bravia Sync, posibilitatea de inregistrare pe hard-disk prin USB, posibilitatea de oglindire a ecranului si implementarea unui wi-fi direct. De asemeni, aveti si TV Side View, un numar foarte mare de aplicatii disponibie, browser web si HL 3.0

Concluzii

Privind aceasta lista de specificatii, nu este de mirare ca televizorul Smart Android 3D LED Sony Bravia, 164 cm, 65X8509C, 4K Ultra HD este o alegere foarte buna atat pentru prezent cat si pentru viitor. Avand o culoare neagra si o dimensiune de 1453 x 892 x 265 mm, cantarind doar 25.5 kilograme, acesta se integreaza perfect in absolut orice decor, fara a fi necesare modificari suplimentare aduse acestuia. Puteti, de asemeni, sa ii scoateti standul, daca acesta nu se potriveste locului unde doriti sa il asezati, iar puterea de consum este una foarte mica, in comparatie cu alte produse de pe piata, aceasta fiind de doar 149 W.

Cu siguranta, consideram ca televizorul Smart Android 3D LED Sony Bravia, 164 cm, 65X8509C, 4K Ultra HD merita intreaga investitie si primeste, din partea noastra, una dintre cele mai mari note in privinta raportului calitate – pret.

Puteti afla mai multe detalii si pretul acestui produs cu un click aici >>>

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button