Televizoare

Review Star-Light 32DM1000 Televizor LED 80 cm HD

Cuprins

Va prezint Star-Light 32DM1000, un televizor LED ultra subtire din gama 2015, cu diagonala de 80 cm si imagine HD!
Acesta se adreseaza in mod special celor ce sunt in cautarea unui TV simplu, usor de utilizat dar care sa asigure totodata cele mai moderne tehnologii si sa aiba un pret permisiv.
Cu capacitati deosebite de redare a imaginii si sunetului, Star-Light 32DM1000 poate fi solutia ideala daca cautati un televizor non smart.

Design si dimensiuni

Designul televizorului Star-Light 32DM1000 este simplu dar elegant. Dupa cum spuneam in introducere, acesta este un model ultra slim cu rama ingusta.
Ecranul are diagonalade 80 cm, suficient zic eu, pentru a ”umple” aproape orice incapere.
Standul aparatului este realizat din sticla, de culoare negru lucios in concordanta cu televizorul.
In spate, pe partea laterala dreapta, se regasesc butoanele comenzilor principale pentru a putea fi actionate fara telecomanda. Deasemenea, tot in partea din spate exista suporti pentru o prindere pe perete.
Dimensiunile aparatului fara stand ajung la 737 x 437.7 x 82, in latime, inaltime si adancime. Dimensiunile sunt exprimate in mm.

Specificatii tehnice

Nu pot spune despre televizorul LED Star-Light 32DM1000 ca aduce vreo mare inovatie tehnologica, insa specificatiile sale tehnice sunt bune atat pe partea video cat si pe cea audio.
Tehnologia tip LED, rezolutia HD 1366 x 768 pixeli, luminozitatea 250 cd/mp si contrastul nativ 3000:1 sunt menite sa ofere o imagine cat mai realistica, si reusesc sa o faca in mare masura.
Televizorul se bucura si de caracteristici superioare a imaginii precum Comb Filter 3D, De-Interlace si Digital Noise Reduction.
Aspectul imaginii este 16:9 iar timpul de raspuns 6.5 ms.
Sonorizarea este oferita de 2 difuzoare a cate 10 W, dar din pacate nu dispune de alte caracteristici superioare.
Tunerul de receptie este digital de tip DVB-T/C iar puterea consumata de aparat atinge nivelul de 65 W.

Functii, moduri si dotari

Nefiind un model de TV smart, Star-Light 32DM1000 nu exceleaza la capitolul functii si dotari, insa le incorporeaza pe cele de baza si chiar ceva in plus.
Exista un player multimedia integrat capabil sa redea fisiere multimedia de orice tip de pe suport USB. Astfel va veti putea bucura de filme, fotografii sau muzica fara a mai fi nevoie sa recurgeti la laptop.
Alte functii ce merita amintite ar fi sleep timer, teletext si functia EPG.
Daca sleep timer si teletext stim cu totii la ce folosesc, despre functia EPG trebuie spus ca permite programarea orelor de vizionare si devine un adevarat ghid TV mereu la indemana.

Conectivitate

Conectivitatea televizorului Star-Light 32DM1000 este una foarte buna. Acesta are nu mai putin de 3 porturi HDMI, slot pentru card CI+, o intrare VGA, un port USB 2.0, o intrare component si una scart.
Pentru partea de sonorizare se poate folosi mufa jack de 3.5 mm sau PC Audio in.

Concluzie si pret

Daca alegeti sa achizitionati modelul 32DM1000 de la Star-Light va veti bucura de un televizor din 2015 cu imagine excelenta la un pret mai mult decat rezonabil.
Pagina de achizitie a produsului poate fi vizitata AICI.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button