Televizoare

Review televizor LED Samsung 48JU6440 Smart TV 121 cm Ultra HD

Cuprins

Brandul „Samsung” este recunoscut pentru calitatea exceptionala a produselor electronice si, in special, a televizoarelor. Unul dintre televizoarele care au primit cele mai multe feedback-uri pozitive de la consumatori, din momentul in care a fost lansat pe piata (in anul 2015), este televizorul LED Smart Samsung 48JU6440 de 121 cm Ultra HD.

Ecranul de dimensiuni generoase, avand o diagonala de 121 cm, satisface gusturile si pretentiile celor mai exigenti clienti, care pot obtine datorita acestui model de televizor o experienta deosebit de placuta in timp ce vizioneaza emisiunile preferate.

Dimensiuni si design

Designul televizorului LED Smart Samsung 48JU6440 este elegant si modern iar grosimea redusa a ramei si a ecranului asigura o economie considerabila de spatiu, indiferent daca este amplasat pe perete, cu ajutorul suportului de prindere sau este asezat pe suprafata mobilierului, prin intermediului standului montat in partea inferioara a ramei.

Datorita atentiei producatorului la detaliile estetice, televizorul are un aspect rafinat, adaptandu-se cu usurinta la orice stil (clasic, rustic, modern sau avangardist) al mobilierului si al accesoriilor lui.

Specificatii tehnice

Punctul forte al acestui model de televizor este rezolutia Ultra HD (UHD) de 3840*2160 pixeli care, dupa calculele specialistilor, este de cateva ori mai mare decat cea a televizoarelor cu rezolutie Full HD. Imaginea, avand coordonatele 16:9, este astfel mult imbunatatita, culorile fiind foarte clare si realiste.

In plus, datorita tehnologiei Resolution Scaling in patru pasi (4K), elaborate de tehnicienii specialisti de la Samsung, chiar si continuturile emisiunilor cu o rezolutie mica pot fi convertite pana la un nivel optim de claritate, sporind semnificativ experienta vizionarii emisiunilor preferate.

Caracteristicile superioare ale imaginii sunt date si de modulele: Mega Contrast, Ultra Clear Panel, UHD Upscaling, Auto Motion Plus, Micro Dimming Pro, Natural Mode support Pur Color si Film Mode. Datorita acestor caracteristici  tehnice superioare, experienta de vizionare este extraordinara, atat pentru imaginile in miscare, cat si pentru peisajele cu panorame care se intind mult pe adancime. Telespectatorii au o experienta de vizionare apropiata de cea 3D, cu senzatia ca se afla chiar in mijlocul imaginilor care se deruleaza pe monitorul televizorului.

Sonorul stereo al televizorului este mult imbunatatit in comparatie cu alte modele, caracteristicile superioare ale sunetului fiind date de optiunile: HD Audio, Multiroom LinkTV Sound Connect, DTS Studio Sound si Wallmount Sound Mode.

Tunerul acestui model TV este digital, avand urmatoaree coordonate: DVB-T, DVB-C, beneficiind si de un Player multimedia integrat. Datorita caracteristicilor tehnice vizuale si auditive superioare, experienta telespectatorilor este una completa si deosebit de placuta.

Functionalitati, moduri si dotari

Televizorul Samsung 48JU6440 este dotat cu o paleta larga de functii si aplicatii. Interfata televizorului este intuitiva, cu optiuni multiple de functionalitate, printre care se numara: capacitatea de a retine ultima vizionare si de a reveni la ea, abilitatea de a realiza o sinteza personalizata actualizata zilnic si de a face partitii de continut intre ecranul televizorului si dispozitivele mobile. Sistemul inovativ de operare Tizen, datorita platformei open-source pentru TV, invita telespectatorii sa se bucure de vizionarea emisiunilor preferate de divertisment.

Conectare wi-fi smart tv Samsung 2015Functia Micro Dimming Pro are capacitatea de a imparti imaginea de pe monitor intr-un numar mare de blocuri, imaginile fiind clare si foarte bine definite.

Functia de planificare a agendei este utila persoanelor care vor sa isi inceapa ziua fiind bine informate, televizorul putand fi programat sa se deschida automat in fiecare dimineata, in momentul in care suna alarma ceasului desteptator sau a telefonului mobil.

Conectivitate

Televizorul Ultra HD Samsung 48JU6440 se poate conecta foarte usor cu dispozitivele mobile externe, cu ajutorul unei singure comenzi, fiind partajat continutul de pe mobil, pe monitorul TV. El este dotat cu mai multe porturi diferite (HDMI, USB) si mufe (RJ-45, wi-fi), in functie de tipurile de conexiuni pe care telespectatorul doreste sa le realizeze.

Concluzie si pret

Televizorul LED Smart Samsung 48JU6440 de 121 cm Ultra HD este unul dintre cele mai performante televizoare care se comercializeaza in prezent pe piata. Datorita numeroaselor sale atuuri –  designul elegant si modern, monitorul de dimensiuni mari, imaginea de o calitate extraordinara datorita rezolutiei  UHD, versatilitatea referitoare la modul de amplasare in incaperi, multiplele functiuni si raportul optim calitate-pret – il recomandam cu succes ca fiind cea mai buna alegere pentru persoanele interesate.

Aflati specificatiile complete si pretul de achizitie cu un click aici >>>

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button