Masini de spalat rufe

Masina de spalat rufe Whirlpool AWIC 10914 6th Sense Infinite Care

Cuprins

Voi descrie obiectiv in randurile ce urmeaza o masina de spalat din categoria celor cu capacitate mare de spalare, si anume masina de spalat rufe AWIC 10914 de la Whirlpool.
Cand spui Whirlpool deja te gandesti la calitate si performanta tinand cont ca este cel mai mare producator de electrocasnice din lume. Dar pe langa puterea brandului, modelul AWIC 10914 aduce o intreaga serie de functii inovative si avantaje pe care nu le veti gasi la alte masini de spalat rufe. Capacitatea de incarcare de 10 kg, al 6-lea simt si cele 1400 de rotatii pe minut de care masina este capabila, o ridica la stadiul de produs premium.

Design si dimensiuni

Modelul AWIC 10914 vine cu un design modern, placut ochiului si usor de integrat in orice baie. Primul care se face remarcat pe partea de design este hubloul de mari dimensiuni. Aceasta pare ca este facut integral din geam, datorita ramei foarte inguste. Geamul da senzatia de “intrerupere” acolo unde este manerul de deschidere, lucru ce sare in ochi imediat, intr-un sens pozitiv. Geamul hubloului este semi-transparent avand o nuanta fumurie pentru a creea un contrast bun cu restul masinii de spalat care este complet alba.
Sertarul pentru detergent si balsam sta asezat in partea superioara dreapta a masinii si are o forma patratoasa. Acesta se face remarcat prin logo-ul Whirlpool imprimivat pe el destul de vizibil.
Despre panoul de control as putea spune ca este unul mai mult decat simplist. Acesta este format dintr-o rotita cu aspect cromat pentru selectarea programelor si a diferitelor functii si 4 butoane ce o inconjoara.
Panoul de control este situat in partea superioara chiar deasupra hubloului care “invadeaza” usor spatiul acestuia, creand o imagine placuta la vedere.
In partea superioara dreapta sta asezat ecranul de tip LCD pentru afisarea programelor si a diverselor informatii, afisarea luminoasa a acestuia fiind in nuante de verde.
Masina de spalat are o greutate de 80 kg si masoara 85 x 59.5 x 60 cm in inaltime, lungime si adancime.
Tamburul este facut din otel inoxidabil iar cuva din polipropilena.

Programe si functii

Masina de spalat rufe Whirlpool AWIC 10914 integreaza functii si programe interesante ce isi vor dovedi usor utilitatea.
Tehnologia al 6-lea simt recomanda dozajul de detergent inainte de fiecare spalare in functie de cantitatea rufelor din cuva. Aceasta functie de recomandare a dozajului este mai mult decat binevenita tinand cont ca de cele mai mult ori detergentul este supradozat. AWIC 10914 te ajuta sa economisesti astfel bani si este totodata prietenoasa cu mediul prin acest dozaj inteligent al detergentului.
Functia de siguranta impotriva copiilor este o alta functie binevenita prezenta pe modelul AWIC 10914.
Selectia de programe a masinii de spalat AWIC 10914 este: program de prespalare, program pentru bumbac, rufe delicate, program clatire intensiva, spalare manuala, program de spalare cu apa rece si program rapid de 15 minute.
Ultimul pare a fi cel mai interesant. Este o veche zicala care spune ca “timpul inseamna” bani, eu as spune cel putin ca este un factor decisiv in desfasurarea activitatilor domestice.
Programul de spalare rapida de 15 minute, economiseste nu doar timpul ci si resursele utilizate precum curent si detergent. Trebuie sa stiti totusi ca nu puteti spala chiar orice, programul este destinat rufelor putin murdare. Pot fi utilizate doua temperaturi pentru o astfel de spalare rapida, 20 si respectiv 30 de grade, iar resursele necesare vor fi calculate de tehnologia al6-lea simt.

Click aici pentru specificatii tehnice complete si pret

Specificatii tehnice

Masina de spalat rufe Whirlpool AWIC 10914 este inclusa in standardul de clasificare energetica A-30%. Producatorul da un consum anual de energie de 189 kW si 9900 litri in ceea ce priveste consumul de apa.
Masina are o viteza maxima de centrifugare de 1400 rotatii pe minut, incarcatura maxima a cuvei fiind de 10 kg.
Modelul AWIC 10914 este unul destul de silentios. Nivelul de zgomot la centrifugare ajunge la 76 decibeli, iar zgomotul la spalare poate urca pana la 54 decibeli.

Concluzie

Oricat ai incerca sa cauti un nod in papura masinii de spalat rufe AWIC 10914, dezavantajele sunt greu de gasit. La capitolul plusuri insa, as putea nota cateva beneficii aduse. In primul rand tehnologia al6-lea simt, urmata de puterea celor 1400 de rotatii pe minut, afisajul mare de tip LCD si capacitatea mare de incarcare.

Recomand achizitionarea acestei masini de spalat rufe daca o faceti cu precadere in cantitati mari. Vedeti caracteristicile complete si pretul aparatului electrocasnic Whirlpool AICI.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button