Espressoare si cafetiere

Review espressor automat Philips Saeco Intelia HD8751/19

Cuprins

Bucura-te de un espresso savuros sau de un caffe lungo exact ca in Italia chiar la tine acasa cu ajutorul espressorului Philips Saeco Intelia HD8751/19!
Cu un design unic, dispozitiv de spumare, rasnita ceramica incorporata si presiune de 15 bar, modelului Intelia HD8751/19 este greu sa-i gasesti lipsuri sau defecte, poate doar pretul.
Pretul nu este singurul care il diferentiaza de alte modele insa. Eficienta si calitatea sunt net superioare! Si tinand cont de acestea, raportul calitate-pret este de nota 20!

Design si dimensiuni

Designul Saeco Intelia HD8751/19 este clasic si elegant menit sa-si gaseasca locul in orice spatiu fara a creea o imagine neplacuta.
In partea superioara se poate vedea cutia de incarcare a rasnitei care este din plastic transparent pentru un efect vizual placut.
Frontal este asezat panoul de control cu display si sase butoane mari pe un fond argintiu.
Ce m-a surprins este detasabilitatea grupului de preparare astfel incat acesta sa poata fi supus unei spalari minutioase in mod simplu.
Dimensiunile aparatului in latime, adancime si inaltime sunt 256 x 340 x 440 mm in timp ce greutatea sa este de 8 kg.

Specificatii tehnice

Puterea de 1500 W si cei 15 bari din caseta tehnica a aparatului sunt suficienti pentru prepararea rapida a cafelei.
Rezervorul de apa din dotare are capacitatea de 1.5 litri iar in compartimentul pentru boabele de cafea pot incapea maximum 300 g, deajuns pentru a prepara cafea timp de cateva zile fara reumplere.
Rasnita incorporata este din material ceramic si are caracteristici superioare. Atuurile unei rasnite ceramice sunt longevitatea, precizea mare si faptul ca nu se supraincalzeste niciodata.
Display-ul aparatului foloseste tehnologia cu LED.
Pentru un confort sporit, toate componentele detasabile ale espressorului Philips Saeco Intelia HD8751/19 pot fi spalate fara probleme in masina de spalat vase, fiind compatibile cu aceasta.

Functii si dotari

Cei de la Philips au dotat modelul Intelia HD8751/19 cu o tehnologie de incalzire rapida a boilerului astfel incat sa nu trebuiasca sa astepti prea mult atunci cand doresti sa prepari un espresso. Deasemenea, odata pornit, boilerul incalzeste apa aproape instantaneu astfel ca se poate prepara cafea dupa cafea fara nici un timp de asteptare.
Espressorul Intelia HD8751/19 este dotat cu dispozitiv de spumare. Este un sistem de spumare al laptelului classic, „Pannarello” pentru cunoscatori, dupa cum este denumit de barmani. Dupa imersarea in lapte, dispozitivul genereaza abur pentru o spuma extraordinara.
Alte functii interesante prezente in meniul espressorului sunt functia pentru ceai, setarea cantitatii de cafea dorite, functia stand-by, functia de autocuratare si setara pe nivele a gradului de macinare al rasnitei incorporate.

Concluzie si pret

Daca Philips Saeco Intelia HD8751/19 este un aparat de cafea pe gustul tau, poti vedea specificatiile complete si pretul sau vizitand pagina de achizitie AICI.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button