Espressoare si cafetiere

Review espressor automat Philips Saeco Moltio HD8769/19

Cuprins

Esti mare iubitor de cafea? Vrei sa poti bea acasa un espresso mai bun decat in orice cafenea? Sa poti opta dupa gust si pentru un caffe lungo, cappuccino sau latte macchiato?

Nimic mai simplu. Achizitioneaza espressorul automat Saeco Moltio HD8769/19 de la Philips!

Iti garantez ca nu putine sunt cafenelele cu espressoare mai slabe calitativ decat Philips Saeco Moltio, acest fiind un espressor extrem de complex.
Pe langa garantia brandului, service-ul si asistenta in caz de evenimente neplacute sunt acoperite timp de 24 de luni extensibil contracost pana la 48.

Design si dimensiuni

Espressorul Philips Saeco Moltio HD8769/19 impresioneaza inca de la prima vedere prin designul sau cu un aer retro.

Colorat in negru si argintiu Philips Saeco Moltio nu doar ca isi gaseste locul oriunde, ba chiar va da un aspect rafinat incaperii unde este plasat.
Aparatul este facut din plastic calitativ iar tavita pentru ceasca de cafea si duzele sunt realizate din inox.

Panoul digital ce control al espressorului este plasat in partea superioara a acestuia si dispune de display LCD colorat in functie de starea aparatului. Display-ul va fi verde cand aparatul este pregatit de prepararea oricarui tip de cafea, galben in timpul unei sarcini si rosu cand doreste sa te atentioneze. Tot pe panoul de control se regasesc si butoanele mari, usor de utilizat, cu pictograme.

Espressorul Philips Saeco Moltio HD8769/19 are in latime, adancime si inaltime dimensiunile de 256 x 470 x 350 mm iar greutatea sa este de 8.5 kg.

Specificatii tehnice

La capitolul de specificatii tehnice, despre Moltio HD8769/19 trebuie mentionat ca are o putere mare de 1850 W si o presiune de 15 bar.

Avand rasnita incorporata, alimentarea aparatului se va face strict cu cafea boabe, acesta fiind capabil sa prepare 4 tipuri de bauturi: Espresso, Cafea, Cappuccino si Latte macchiato.

Rezervorul de apa de care Moltio HD8769/19 dispune are 1.9 litri iar capacitatea compartimentului pentru boabe de cafea este de 290 grame.

Aparatul prepara doar cate o ceasca de cafea neavand capacitate de 2 cesti.

Rasnitele de cafea din dotare sunt 100% din materiale ceramice pentru un gust mai bun al cafelei si pentru performante sporite. Astfel boabele de cafea nu se supraincalzesc si isi pastreaza aroma intacta.
Toate componentele detasabile ale aparatului de espresso sunt lavabile in masina de spalat vase.

Functii si dotari

Espressorul dispune de o carafa pentru lapte care va produce o spuma perfecta si delicioasa. Carafa cu doua compartimente patentata de producator este complet automata! Este de ajuns sa o umpli cu lapte si sa selectezi bautura pe care doresti sa o prepari din meniul espressorului.
Rasnita incorporata are o setare a granulatiei de macinare in 5 nivele, de la cea mai marunta macinare pana la cea mai mare.

Exista functii de reglare a lungimii cafelei, a concentratiei acesteia si a temperaturii iar toate pot fi memorate de aparat prin utilizarea functii de salvare a setarilor. Astfel nu vei mai sta sa faci aceleasi setari de fiecare data ci vei apasa un singur buton pentru a-ti prepara cafeaua preferata exact cum iti place.

Durata de viata a aparatului este foarte mare datorita sistemelor de decalcifiere si autocuratare. Philips Saeco Moltio HD8769/19 este un espressor capabil sa isi curete singur circuitul de cafea de fiecare data cand aparatul este pornit si inainte de oprire.

Concluzie

Desi este un espressor scump, daca pentru tine cafeaua este una din placerile vietii, investitia merita facuta.

Ca si plusuri notam usurinta in utilizare, intretinerea usoara, designul placut si functiile automate in timp ce faptul ca este capabil sa prepare o singura ceasca de cafea odata il notam la capitolul minusuri.

Pretul si specificatiile complete pot fi vazute AICI.

Articole asemănătoare

Un comentariu

  1. Buna ziua,
    Am un espressor Philips Saeco Moltio la care in compartimentul de apa nu este dotat cu filtru de apa special. Imi apare semnul pe culoare galbena ca trebuie sa inlocuiesc filtrul de apa. Cum sa procedez intrucat aparatul nu are filtru e apa?
    Va multumesc.
    Cu stima,
    Popescu petru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button