Espressoare si cafetiere

Espressor automat Delonghi Magnifica ESAM3000B – review si pareri

Cuprins

Achizitia espressorului automat Delonghi Magnifica ESAM3000B iti va garanta o cafea scurta si concentrata care sa ”te puna in miscare” in fiecare dimineata sau un cappuccino savuros pe care-l sa-l servesti cu prietenii intr-o dupa amiaza placuta.
Magnifica ESAM3000B de la Delonghi dispune de 15 bari presiune pentru a-ti prepara simultan doua cesti de espresso puternic si aromat.

Design si dimensiuni

Nu pot spune ca designul este punctul forte al espressorului Delonghi Magnifica. Acesta are un design simplu, colorat in negru cu insertii de inox si gri.
Panoul de control este situat in partea stanga a aparatului iar dispozitivul de spumare si butonul de pornire al acestuia sunt situate in partea dreapta.
Grilajul unde se amplaseaza canile are aspect inox si este mare si incapator.
Rezervorul de apa situat in partea stanga spate este complet detasabil fiind astfel posibila umplerea direct de la robinet.
Boilerul este deasemenea detasabil in totalitate lucru care iti permite o curatare adecvata a acestui oferind astfel o durata de viata mai lunga aparatului.
Dimensiunile aparatului in latime, adancime si inaltime sunt 285 x 375 x 360 mm in timp ce greutatea sa este de 10 kg.

Specificatii tehnice

Espressorul automat Delonghi Magnifica ESAM3000B foloseste o putere de 1450 W si 15 bari presiune pentru prepararea cafelei.
Acesta are rasnita incorporata alimentarea fiind posibila fie cu boabe de cafea sau cu cafea gata macinata.
Compartimentul de cafea are o capacitate maxima de 200 g iar rezervorul de apa poate contine pana la 1.8 litri de apa.

Functii si dotari

Rasnita Delonghi Magnifica ESAM3000BDelonghi Magnifica foloseste un sistem inovativ denumit CRF Technology (Compact Reliable Fresh), sistem compact prin care boabele de cafea sunt macinate instantaneu pentru un gust mai bun si mai savuros.
Prin sistemul plitei de mentinere a cafelei calda poti intarzia sa o servesti minute bune si totusi isi va pastra gustul si savoarea intacte. In plus, temperatura se seteaza pe nivele in functie de preferintele personale.
Termostatul pentru vapori este reglabil la fel ca si emisia acestora.
Pentru a putea utiliza cesti de orice dimensiuni, aparatul este dotat cu dispensor reglabil.
Sa auzi zgomote suparatoare dis de dimineata este extrem de deranjant drept pentru care Delonghi Magnifica a fost dotata cu o rasnita extrem de silentioasa. Aceasta are nu mai putin de 13 functii. Setarea gradului de macinare al cafelei se va face in mod usor printr-o simpla apasare de buton.
Alte functii de merita amintit sunt cea de oprire automata, indicatorul nivelului de apa, functia de economisire a energiei, functia Stand-by si Thermoblock system.

Concluzie si pret

Singurul minus care poate fi acordat produsului este designul banal. Caracteristicile de top te fac insa sa treci rapid peste asta.
Pentru achizitia espressorului automat Delonghi Magnifica ESAM3000B accesati pagina de AICI.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button