Home Cinema

Sistem Home Cinema 5.1, 3D cu Blu-ray Samsung HT-H7500WM

Cuprins

Sistemul Home Cinema HT-H7500WM produs de Samsung este un sistem cu Blu-ray 3D, de tip 5.1. Acesta ofera calitate superioara in materie de sunet si imagine, trebui sa spun insa ca si pretul este pe masura. Pentru cei ce doresc experienta maxima a cinema-ului acasa, cred ca este alegerea corecta.

Design

Sistemul Home Cinema HT-H7500WM vine cu un design atragator si util in acelasi timp. Difuzoarele sunt construite din nanotuburi de carbon, fiind transparente si oferind calitate premium a sunetului. Aspectul oferit de acest mic amanunt va fi foarte elegant!
Satelitii, cinci la numar, sunt dimensionati in mod diferit. Doi sateliti mici cu cate un difuzor, si alti trei sateliti a cate doua difuzoare (2 verticali si unul orizontal). Pe langa difuzoarele transparente, acestia au o forma interesanta, avand partea frontal construita din 3 laturi cu “taieturi” placute la vedere.
Subwoofer-ul are si el o forma interesanta. Practic este in doua nuante, un negru lucios si un gri foarte inchis ce probabil incearca sa imite mahonul la aspect.
Playerul Blu-ray nu face nici el exceptie si se arata cu un design extraordinar. Acesta in coltul din partea frontala dreapta integreaza o mica “fereastra” prin care se poate observa o parte din interiorul acestuia, unde doua becuri de culoare rosie stau aprinse, dand un efect vizual extraordinar.
Imagineaza-ti toate componentele sistemului montate intr-o incapere, senzatia pe care ti-o ofera o astfel de imagine este una de hi-tec din viitor. Daca adaugam si calitatea sunetului nici cel mai aprig critic nu poate gasi puncte in minus sistemului. Dar sa vedem ce anume face ca sunetul sa fie atat de special.

Functii si dotari

In ceea ce priveste dotarile, in primul rand trebuie sa notez amplificatorul cu tub vidat de care sistemul dispune, acesta oferind sunet bogat si realist, la o calitate premium!
Producatorul, Samsung, se lauda ca fiind singurul care ofera DTS Neo Fusion II, un codec ce transforma sursa audio in sunet virtual pe 9.1 canale oferind o calitate surround desavarsita, sunetul fiind astfel captivant si extraordinar directionat.
Functia de personalizare a sonorizarii este deasemenea o functie extraordinara ce nu vei gasi pe alte aparate de gen home cinema. Aceasta permite crearea de profile personalizate pentru fiecare persoana in parte ce foloseste sistemul home cinema. Sunetul este personalizat masurand frecventa pe 6 benzi pentru a o gasi pe cea perfecta pentru auzul utilizatorului. Profilele personalizate se creeaza usor si pot fi comutate rapid datorita interfetei user friendly.
In ceea ce priveste playerul Blu-ray, acesta este capabil de redare 3D si are functie Smart, oferind astfel o multitudine de aplicatii disponibile pentru descarcare si preinstalate precum browserul web. Aparatul este dotat cu un procesor de tip dual core care ofera viteza si cursivitate in utilizare.
Imi este greu sa aleg din multitudinea de functii pe care sistemul le ofera, dar voi mentiona cateva cum ar fi cea de screen mirroring, 3D Sound Plus, Smart volume, Power Bass si bineinteles tunerul radio.

Click aici pentru specificatii tehnice complete si pret

Specificatii tehnice

Sistemul Home Cinema HT-H7500WM de la Samsung are o putere totala de 1000 W impartita intre cei 5 sateliti si subwoofer. Sunetul este decodat folosind Dolby Digital, Dolby True HD, DTS, DTS 96 / 24 sau DTS HD, in timp ce mediile de redare ale playerului sunt Blu-ray 3D, Blu-ray Disc, DVD, CD si VCD.

Conectivitate

Multe plusuri ale acestui sistem home cinema de la Samsung, sunt oferite de acest capitol al conectivitatii.
Sistemul dispune de wi-fi incorporat, oferind astfel o multime de posibilitati. Poti folosi telefonul pentru diferite comenzi precum reglarea sunetului, creeare de profile, pornire/oprire si multe altele. Deasemenea poti reda continut de pe dispozitive interconectate prin reteaua wireless la sistem.
Samsung Multiroom Link este o aplicatie preinstalata cu ajutorul caruia, utilizant wi-fi-ul, poti controla de la distanta intreg sistemul dar si televizorul. Poti folosi aplicatia deasemenea pentru a-ti creea un sistem wireless cu mai multe difuzoare.
Conectivitatea la internet este si ea facuta prin intermediul wireless-ului fara a mai fi nevoie de cabluri suplimentare, astfel vei naviga, descarca si viziona continut in mod simplu si usor!
Bluetooth-ul este si el prezent, punctand mult la conectivitatea sistemului alaturi de porturile HDMI, Audio in, Audio optic in, Audio coaxial in, Video compozit si bineinteles USB-ul. Aceasta din urma permite conectarea dispozitivelor externe ce nu dispun de wi-fi, dispozitive precum HDD-uri, stick-uri de memorie, camere foto/video etc.

Concluzie

Sistemul Home Cinema Samsung HT-H7500WM este unul din cele mai calitative prezente pe piata la ora actuala, insa dupa cum spuneam si in deschidere, pretul sau va fi pe masura. Daca esti un cinefil inrait si stii sa apreciezi sunetul si imaginea redata calitativ, cu siguranta modelul Samsung Home Cinema HT-H7500WM este pentru tine.

Vezi specificatiile complete si pretul produsului pe pagina sa de achizitie AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button