Home Cinema

Sistem Home Cinema 5.1 cu Blu-ray 3D Sony BDVE2100

Cuprins

Va prezint un sistemul home cinema BDVE2100 de la Sony. BDVE2100 este un sistem home cinema cu 5 sateliti, Blu-ray si functie 3D.
Cu sistemul Sony BDVE2100 cinema-ul vine la dumneavoastra acasa, impreuna cu o multitudine de alte functii integrate. Divertismentul este garantat!

Din ce este format sistemul Home Cinema Sony BDVE2100

Sistemul Home Cinema Sony BDVE2100 curpinde un player Blu-Ray 3D, sistem audio de tip 5.1 (subwoofer si 5 sateliti) si bineinteles telecomanda.

Design si dimensiuni

Designul este simplu si modern, usor de integrat in estetica oricarei case. Producatorul a denumit designul ”Sense of Quartz”, despre care spune ca este inspirat din marginile sticlei slefuite si faetele impecabile ale cuarului. Satelitii si subwooferul de culoare gri inchis, au o forma interesanta, cu colturile din partea de jos ”taiate”. Si designul playerului Blu-ray este in aceasi nota cu linii drepte si unghiuri ascutite, avand butoanele si ledurile de control in partea superioara.
Dimensiunile satelitilor difera. Cei patru sateliti care se aseaza in fata si in spate au dimensiunile de 80 x 189 x 95 mm in adancime, inaltime si latime, in timp ce satelitul ce trebuie situate in centru masoara 75 x 225 x 85 mm. Subwoofer-ul este o idee mai mare avand 255 x 305 x 220 mm.
Toate componentele prezentate impreuna cu playerul Blue-ray, cabluri si accesorii cantaresc doar 2.7 kg.

Specificatii tehnice

La capitolul specificatii tehnice notam o putere totala de 1000 W, RDS si tuner radio cu memorie de 20 de canele.
Mediile de redare video ale sistemului home cinema sunt Blu-ray 3D, Blu-ray Disc, DVD si SA-CD iar fomatele suportate sunt WMV 9, MPEG-1, MPEG-2 si AVC-HD.
Sunetul este decodat in sistemele AAC, WMA9, LPCM, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby Pro Logic, DTS, DTS 96/24, DTS-ES Matrix 6.1, DTS-ES Discrete 6.1, Dolby True HD si DTS-HD LBR.

Click aici pentru specificatii tehnice complete si pret

Functii si dotari

Sitemul home cinema Sony BDVE2100 dispune de functii inovatoare. Puteti partaja cu usurinta continut multimedia precum video-uri, fotografii sau muzica prin intermediului Wi-fi-ul integrat de care sistemul dispune.
Aveti la dispozitie si o serie de aplicatii preinstalate precum Sony Entertainment Network, browserul web, jocuri si aplicatii meteo. Prima permite sa redai milioane de melodii puse la dispozitie de sony, sau sa urmaresti posturile TV preferate.

Conectivitate

La capitolul conectivitate sistemul Sony BDVE2100 sta excelent. Dispune de wi-fi integrat ce permite conexiunea la internet sau partajarea de fisiere multimedia cu telefonul smart, tableta sau PC-ul.
Puteti deasemenea folosi functia bluetooth din dotarea sistemului pentru partajare de fisiere sau redare in timp real a muzicii de pe dispozitivele mobile.
Porturile audio optic in, HDMI si USB nu lipsesc nici ele.

Concluzie

Sistemul Home Cinema 5.1 cu Blu-ray 3D Sony BDVE2100 este o alegere excelenta, un sistem menit sa multumeasca chiar si pe cei mai pretentiosi. Produsul poate fi achizitionat la un pret deloc piperat!
Vedeti pagina de achizitie AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button