Home Cinema

Review sistem Home Cinema 5.1, 3D cu Blu-ray Samsung HT-H5530

Cuprins

Samsung HT-H5530 este un sistem home cinema de tip 5.1 cu Blu-ray 3D. Cand spui Samsung, te gandesti la calitate, fiind unul din cei mai cunoscuti producatori de gadgeturi si aparatura electrocasnica de pe piata, mai ales pe segmentul suporturilor multimedia.
Sistemul Home Cinema Samsung HT-H5530 combina perfect permormantele si designul pentru a oferi o experienta home cinema cat mai placuta.

Design si dimensiuni

Designul este unul frumos si modern, cu sateliti de marimi diferite din care cei ce se aseaza in partea din fata a camerei sunt mari si inalti, de tip tower, dand sistemului un aspect profesional. Ceilalti trei sateliti sunt de dimensiuni mici, fiind o ”prezenta” discreta in incapere. Asezarea va face ca cei doi sateliti de tip turn asezati de o parte si alta a TV-ului sa capteze toata atentia.
Materialul de constructie este un plastic lucios de culoare neagra care prinde bine in orice tip de locuinta.
Playerul Blu-Ray este si el facut din acelasi material, cu design simplu, unghiuri drepte cu coltul din dreapta fata rotunjit usor oferind un aspect asimetric interesant.

Specificatii tehnice

Sistemul Home Cinema Samsung HT-H5530 este de tip 5.1 si numara 5 sateliti plus un player Blu-ray 3D.
Puterea totala a sistemului este 1000 W cu un consum de 47 W.
Playerul este capabil sa redea imagini 3D Full HD, oferind o experienta mai buna decat iti poti imagina.
Formatele de discuri suportate de catre player sunt 3D Blu-ray, Blu-ray Video, DVD-Video, DVD±R, DVD±RW, VCD 1.1, CD DA, CD-R si CD-RW iar continutul redat poate fi de tip MP3, WMA, AVCHD, DivX, DivX HD, LPCM, MKV, WMV, FLAC, JPEG HD si AAC.
La partea audio sunt de mentionat sistemele de decodare a sunetului Dolby Digital, DTS 96/24, Dolby True HD si DTS HD.
Sistemul dispune si de tuner digital, astfel poti asculta posturile de radio preferate.

Functii si dotari

Te poti bucura de peste 100 de aplicatii, incluzand aici si pe cele mai uzuale precum YouTube, Facebook sau Picassa la fel cum poti reda emisiunile preferate prin BBC iPlayer sau viziona filme multumita aplicatiei Netflix.
Alta functie de mentionate este 3D Auto Contrast, functie menita sa-ti ofere o imagine mai ”ascutita” de calitate superioara in modul 3D.
Functiile de Screen Mirroring sau Wi-Fi direct le vei folosi deasemenea in mod uzual.

Click aici pentru specificatii tehnice complete si pret

Conectivitate

Sistemul Home Cinema Samsung HT-H5530 dispune de port USB 2.0, HDMI, audio in, audio optic in, bluetooth si wireless.
Functiile Wireless si bluetooth pot fi folosite pentru a reda continutul de pe dispozitive mobile direct pe TV in confortul sufrageriei in timp ce USB-ul permite conectarea de device-uri multimedia precum stick-uri sau HDD-uri. Trebuie doar sa conectezi memoria USB sau hardul extern la player, sa le sincronizezi si te bucuri imediat de redarea fisierelor, gama de citire a diverse formate multimedia fiind larga dupa cum spuneam mai sus.
Accesul la internet este facut deasemenea prin Wi-fi evitand cablurile trase prin camera.

Concluzie

Daca iti doresti calitate, functionalitate si design placut, sistemul home cinema 3D cu Blu-ray HT-H5530 de la Samsung este alegerea corecta!
Iti va aduce experientele traite la cinema direct la tine in sufragerie.

Vezi specificatiile complete pe pagina de achizitie a produsului AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button