Calitatea aerului

Umidificator de aer Clean Air Optima CA603new – review complet

Cuprins

Pentru a avea grija ce aer respiri in casa este nevoie de un umidificator si de un purificator de aer. Daca vrei sa alegi un produs bun care este apreciat de cei care l-au achizitionat deja alege umidificatorul de aer Clean Air Optima CA603new avand in vedere ca functioneaza atat ca umidificator de aer cat si ca purificator.

Mai mult decat atat, poate fi folosit si pe post de aparat de aromaterapie luand in considerare ca poate dispersa arome in camera in care sa afla. Acest aparat multifunctional are multe caracteristici speciale despre care iti voi vorbi in cele de urmeaza.

Functii multiple si tehnologie moderna

Umidificatorul de aer Clean Air Optima CA603new are mai multe functii. In primul rand functioneaza ca un umidificator de aer. Are un higrometru integrat si functioneaza autonom.

Higrometrul masoara umiditatea din camera in care se afla. Tu poti seta procentul de umiditate pe care ti-l doresti de la 45% la 75% in functie de modul in care te simti cel mai bine. Este indicat chiar pe timpul noptii ca umiditatea sa fie un pic mai mare decat pe timpul zilei mai ales daca este iarna.

Pe durata anotimpului racoros alegem sa ne incalzim prin diferite mijloace, fie ca vorbim de aeroterme, calorifere, seminee etc care usuca aerul din interior. De multe ori, fara sa ne dam seama de umiditatea din camera, ne trezim dimineata cu nasul infundat si gatul uscat. Asta ne predispune la raceli si alte infectii. Pentru a ne proteja, este indicat sa mentinem in interiorul locuintei un nivel de umiditate corespunzator iar umidificatorul de aer Clean Air Optima CA603new te va ajuta sa faci asta.

Dupa ce ai setat procentul de umiditate nu mai ai nimic de facut. Aparatul, de fiecare data cand va detecta ca umiditatea scade sub pragul impus de tine va porni sigur pentru a o aduce la nivelul optim. Cand senzorul de la higrometru il anunta ca si-a indeplinit functia, umidificatorul de aer Clean Air Optima CA603new se va opri automat. Aceasta autonomie a umidificatorului de aer Clean Air Optima CA603new te asigura ca nu trebuie sa il verifici sau sa stai cu ochii pe el pentru a-l opri.

Umidificator si purificator Clean Air Optima CA603newExista doua tipuri de umidificatoare pe piata: cele conventionale care arunca vapori de apa in aer cu ajutorul unui ventilator si cele moderne care functioneaza pe ultrasunete. Umidificatorul de aer Clean Air Optima CA603new se incadreaza in cele moderne. Practic, ultrasunetele actioneaza asupra recipientului cu apa facand particulele de apa sa vibreze. Ele se vor evapora automat in atmosfera fiind dispersate cu ajutorul umidificatorului.

Cea de-a doua functie a umidificatorului de aer Clean Air Optima CA603new este de purificare a aerului. El are un filtru incorporat care capteaza particulele solide in aer. Tipurile de particule retinute de filtru sunt acarieni, microbi, virusuri, praf, par de animale, polen etc. Dupa cum observi, aceasta functie de purificare a aerului este foarte buna pentru sanatatea ta.

Aerul din incaperea in care este montat umidificatorul de aer Clean Air Optima CA603new va fi mult mai curat iar plamanii tai iti vor multumi pentru asta. Umidificatorul de aer Clean Air Optima CA603new este cu atat mai benefic cu cat ai astm sau alte probleme de hipersensibilitate. Crizele de astm se vor rari deoarece umidificatorul de aer Clean Air Optima CA603new indeparteaza alergenii care pluteau in camera.

Filtru ceramic nano silver usor de curatat

Toate impuritatile din aer care sunt captate de umidificatorul de aer Clean Air Optima CA603new se leaga de filtrul ceramic pe care aparatul il are incorporat. Acest filtru este de tip nano silver ce il face foarte  usor de intretinut. Pentru a-l curata este nevoie doar de apa cu otet iar filtrul va fi ca nou. Nu trebuie sa il consideri un consumabil deoarece singura cheltuiala pe care o sa o ai cu umidificatorul de aer Clean Air Optima CA603new este investitia initiala.

Filtrul doar se spala si are o durata de viata foarte lunga. Mai mult decat atat, deoarece este din ceramica va oferi o protectie suplimentara impotriva calcarului si a microorganismelor. Bacteriile si fungii nu se pot inmulti pe filtru datorita materialului din care este facut. Asta inseamna ca apa care este dipersata de umidificatorul de aer Clean Air Optima CA603new este curata si fara microorganisme. Daca vrei insa sa fii foarte precaut, poti opta pentru apa distilata in loc de apa de la robinet.

Telecomanda si timer

Telecomanda si timer Clean Air Optima CA603newPentru a fi cat mai prietenos cu utilizatorii, producatorii umidificatorului de aer Clean Air Optima CA603new i-au adaugat functia de timer. Timerul poate fi setat intre 1 si 10 ore. Asa ca daca vrei sa pleci de acasa si sa te intorci intr-o casa cu aer curat si cu o umiditate buna tot ce trebuie sa faci este sa activezi timerul si sa il setezi pentru timpul pe durata caruia vrei sa umidificatorul de aer Clean Air Optima CA603new sa functioneze in lipsa ta.

Setarea timerului este foarte usoara mai ales ca display-ul este digital cu touch screen. Umidificatorul de aer Clean Air Optima CA603new se va opri automat atunci ca programarea opririi impuse de tine a aparut. Tot pe display vei putea citi si umiditatea din camera masurata de higrostat si umiditatea setata de tine pentru functionarea umidificatorul de aer Clean Air Optima CA603new. Mai mult decat atat, ai posibilitatea sa controlezi intensitatea vaporilor de apa pe care umidificatorul de aer Clean Air Optima CA603new ii imprastie. Exista trei trepte de putere asa ca le poti activa in functie de modul in care te simti in camera respectiva.

Pentru un control cat mai usor chiar si de la distanta, umidificatorul de aer Clean Air Optima CA603new are o telecomanda. Asa ca poti sta pe canapea si seta aparatul dupa bunul tau plac. Nu este nevoie sa te ridici si sa te duci sa activezi display-ul. Cu ajutorul telecomenzii poti activa functia de umidificare sau de purificare a aerului sau chiar pe amandoua deodata daca asta iti doresti. Singurul minus de care s-au plans utilizatorii este ca umidificatorul de aer Clean Air Optima CA603new scoate un sunet deranjant de fiecare data cand umbli pe telecomanda sau la setari.

Rata de umidificare de 300 ml/h pentru o suprafata de 45 mp

Umidificatorul de aer Clean Air Optima CA603new are o rata de umidificare de 300 ml/h ajungand la 7,2  L/zi daca este mentinut pornit toata ziua. Avand in vedere ca rezervorul de apa are un volum de 5 L trebuie sa te gandesti ca o sa il incarci cel mai probabil doar o data pe zi. Nu trebuie sa te stresezi cu verificarea recipientului de stocare al apei.

Umidificatorul de aer Clean Air Optima CA603new te va notifica atunci cand rezervorul este aproape gol pentru a putea sa il umpli la timp. Daca insa nu ai fost pe faza, umidificatorul de aer Clean Air Optima CA603new se va opri automat cand nu mai are apa. Aceasta este o masura de protectie pentru ca aparatul sa nu se supraincalzeasca. Asa ca daca ai plecat de acasa si l-ai uitat pornit nu trebuie sa te temi de un dezastru. Umidificatorul de aer Clean Air Optima CA603new stie sa se opreasca singur.

Umidificatorul de aer Clean Air Optima CA603new a fost creat pentru a umidifica si a purifica aerul dintr-o incapere de maximum 45 mp. Aceasta suprafata este destul de mare pentru aproape orice camera dintr-un apartament uzual. Daca se va afla intr-o camera cu o suprafata mai mare nu va functiona la fel de eficient.

Caracteristici generale

Umidificatorul de aer Clean Air Optima CA603new are dimensiunile de 230 x 355 x 230 mm si o greutate de 4 kg. Are capacitate de ionizare pentru a creste dimensiunea particulelor ce vor fi captate de filtru si poate functiona ca difuzor de aroma. Consuma numai 38 watti iar nivelul sonor maxim este de 25 dB avand chiar un mod sleep disponibil.

Puteti afla mai multe detalii si pretul acestui produs cu un click aici >>>

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button