Televizoare

Review televizor LED Philips 32PHH4309

Cuprins

Philips 32PHH4309 este un televizor cu tehnologie LED, diagonala de 81 cm si rezolutie HD!

Inca exista categorii de persoane pentru care din diferite motive functiile smart ale unui televizor nu isi arata deloc utilitatea. Aici putem vorbi despre varstnici care nu sunt deloc familiarizati cu tehnologia moderna incorporata de un televizor inteligent sau de cei care pur si simplu inca prefera sa stea in fata calculatorului pentru a naviga, viziona filme sau orice alta actiune ce poate fi indeplinita pe internet. Din cauza faptului ca piata a fost ”invadata” de televizoarele inteligente, alegerea unui TV non smart a devenit destul de dificila.

Vin in intampinarea celor care cauta un asemenea aparat, televizor non smart dar performant prin prezentarea produsului Philips 32PHH4309, un televizor cu tehnologie LED, diagonala de 81 cm si rezolutie HD!

Design si dimensiuni

Asa cum ne-au obisnuit cei de la Philips au dat modelului 32PHH4309 un design modern si futurist.
De culoare neagra, aparatul se remarca prin rama extrem de subtire ce incadreaza ecranul cu diagonala de 81 cm. In partea de jos a acesteia, intr-un spatiu special creeat, sta imprimat numele producatorului, Philips. Standul aparatului este de dimensiuni destul de mari, cu unghiuri drept placute la vedere.
Aparatul masoara 64 mmin adancime, 424 mm in inaltime, si 726 mm in latime, fara stativ. Cu tot cu stativ, dimensiunile sunt 186 mm x 485 mm x 726 mm, la fel in inaltime, latime si adancime.
Greutatea produsului ajunte pana la 5.6 kg.

Specificatii tehnice

Televizor LED Philips 32PHH4309

Tehnologia cu LED folosita de modelul 32PHH4309 ofera imagini foarte clare in culori vii si asigura totodata un consum redus de energie. Produsul se bucura de o eticheta energetica A!
Tehnologia LED si rezolutia HD de 1366 x 768 pixeli sunt doar doua dintre caracteristicile de top ale aparatului. In completarea lor, cei de la Philips au venit cu Digital Crystal Clear si 100 Hz Perfect Motion Rate, alte doua caracteristici superioare pentru o imagine impecabila!
Beneficiezi de un constrast dinamic de 500.000:1 si 69 de miliarde culori datorita tehnologiei Digital Crystal Clear in timp ce 100 Hz Perfect Motion Rate asigura o procesare de top a imaginilor in miscare.
Aspectul imaginii este 16:9 iar luminozitatea 250 cd/mp.
Pe partea de audio, televizorul are in dotare un sistem de 10 W, arhisuficient pentru acest model din punctul meu de vedere. Incredible Surround, Clear Sound si Auto Volume Leveler sunt caracteristicile superioare ale sonorizarii.
Televizorul dispune de tuner digital iar redarea imaginilor video se poate face in sistem PAL, SECAM si NTSC.

[offer_product]

Functii, moduri si dotari

La capitolul functii, trebuie mentionat in primul rand playerul media integrat de care Philips 32PHH4309 beneficiaza. Acesta este capabil sa ruleze continut multimedia de diverse tipuri (aici includ fisiere imagine, audio, video si chiar subtitrari) dar si sa inregistrez transmisia pe suport USB.
Alt lucru care m-a impresionat este modul de amplificare al basului. Sunetul redat va clar precis si profund!

Conectivitate

De notat cele doua porturi HDMI pentru conectarea diverselor dispozitive, portul USB 2.0, iesirea audio digitala si slotul CI+.
Trebuie sa remarc la acest capitol al conectivitatii si sistemul EasyLink (HDMI-CEC) prin care se poate face pass-through din telecomanda, se controleaza sistemul audio iar redarea se face la o singura atingere.

Accesorii incluse

Ca si accesorii pachetul Philips 32PHH4309 include telecomanda, standul pentru masa, cablu de alimentare, ghid de utilizare, brosura cu date juridice si pentru siguranta si certificatul de garantie al produsului.

Concluzie si pret

Sunetul clar, imaginea HD dar si playerul media integrat sunt capitole pro ale televizorului. Acestea, coroborate cu pretul mic, fac din televizorul LED Philips 32PHH4309 o achizitie excelenta!
Vedeti pretul si specificatiile complete AICI.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button