Aparate frigorifice

Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+ Review

Cuprins

Va prezint Beko DBK 386 WDR+, o combina frigorifica din seria Smart Blue, cea mai noua serie de aparatura electrocasnica oferita de Beko.

Ce este Smart Blue?

Denumirea de Smart Blue este data de noile tehnologii inovatoare si bineinteles de culoarea luminii. Dintre aceste noi tehnologii merita amintite Active Fresh Bluelight si protectia antibacteriana pentru manere. Manerele sunt acoperite de un strat antibacterii ce asigura o igiena ridicata, iar Active Fresh Bluelight, lumina albastra de unde se trage numele seriei, o veti gasi la compartimentul de fructe si legume. Lumina albastra ajuta in pastrarea fructelor proaspete si bogate in vitamina C, continuand fotosinteza pe durata depozitarii in combina frigorifica.

Functia de inregistrare voce se poate dovedi deasemenea foarte utila. Putem renunta la vechile biletele scrise lasate pe frigider care nu ofereau o estetica foarte buna bucatariei.

Dimensiuni combina frigorifica

Dimensiunile de doar 201 x 59.5 x 60 cm (inaltime, latime, adancime) la un volum total de 331 litri fac modelul Beko DBK 386 WDR+ unul extrem de compact. 77 litri au fost distribuiti catre congelator si 244 litri catre partea frigorifica. Partea frigorifica este deasemenea compartimentata foarte bine: 4 rafturi de sticla, 7 suporturi pe usa (4 mici + 3 mari) + dozator de apa, compartimente de legume/fructe si compartiment pentru branzeturi. Congelatorul este impartit in 3 compartimente.

Accesorii Beko DBK 386 WDR+

Ca si accesorii combina vine cu un suport metalic pentru sticle cu capacitate de 5 unitati ce se monteaza in partea superioara, tavita pentru gheata si suport pentru oua.
La partea de constructie si design nu ar fi foarte multe de spus. Beko DBK 386 WDR+ are un design simplu dar placut, culoare alba, usa cu deschidere spre dreapta (dar reversibila), manere verticale iar pe usa in partea superioare sunt asezate comenzile si afisajul electronic.
La partea tehnica merita amintit consumul energetic clasa A ce aduce modelului un consum de doar 281 kw pe an, autonomia fara curent de 18 ore si nivelul de zgomot redus de doar 40 decibeli.

Functii si tehnologii

Partea frigorifica beneficiaza de sistem de dezghetare automat, in schimb congelatorul va trebui dezghetat manual.

Asadar sa notam la capitolul plusuri in primul rand tehnologia Active Fresh Bluelight, protectia antibacteriana aplicata pe usa si manere, autonomia mare si volumul compact.
La un asa pret minusurile sunt greu de gasit, poate doar faptul ca, congelatorul se dezgheata manual si desi e posibil sa fiu subiectiv, dispenserul de apa din interior care reduce semnificativ spatiul de pe usa si caruia personal nu-i gasesc mare utilitate.

Click aici pentru specificatii tehnice complete si pret

Concluzie

Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+ are un pret de achizitie foarte atractiv, fiind disponibila si in varianta resigilata. Totusi nu recomand achizitia unei resigilate tinand cont de diferenta de pret nesemnificativa.
Plasati comanda pentru Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+ cu un click AICI.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button