Masini de spalat rufe

Masina de spalat rufe Whirlpool AWSX63213 – eficienta si economie la un pret imbatabil

Cuprins

Masina de spalat rufe Slim 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213 face parte din ultima generatie de electrocasnice si nu ar trebui sa lipseasca din casa nimanui.
Whirlpool AWSX63213 este una din cele mai economice masini de spalat atat din punct de vedere al energiei electrice cat si al consumului de apa si detergent.

Tehnologia 6th Sense

Tehnologia 6th Sense sau al saselea simt de care dispune masina, va adapta consumul de energie electrica, apa si detergent in functie de cantitatea rufelor ce urmeaza a fi spalate.
Masina este incadrata de specialisti in clasa energetica A+++, cea mai buna clasa energetica, avand un consum de energie extrem de redus!
Masina Whirlpool AWSX63213 dispune de o functie Eco Monitor, functie ce monitorizeaza si ofera informatii referitoare la consumul de energie din timpul spalarii.
Modelul AWSX63213 dispune de un program de spalare rapida de doar 15 minute, un mare plus fata de alte modele. Tineti cont totusi ca puteti incarca cuva doar pana la 3 kg cand este folosit programul scurt de 15 minute, fata de 6 kg capacitatea maxima a cuvei.
Capacitatea maxima de 6 kg a cuvei nu poate fi folosita in orice program de spalare. Incarcarea maxima a cuvei variaza in functie de programul ales. Aveti in sensul asta un tabel pe site-ul producatorului si in manualul de utilizare ce insoteste aparatul electrocasnic.

Programele de lucru

Programele de lucru sunt suficiente si diversificate in asa fel incat sa multumeasca si pe cei mai pretentiosi. Fiecare program utilizeaza al saselea simt al masinii (6th Sense Colours) optimizand astfel performanta in functie de tipul de culori: inchise, deschise sau mixte. Functia 6th Sense Colours protejeaza negrul culorilor inchise, spala perfect orice haina de culoare deschisa evitand transferul de culoare iar la spalarea mixta 6th Sense Colours isi face treaba incredibil de repede si eficient!

Click aici pentru specificatii tehnice complete si pret

Aspectul masinii de spalat

Sa vorbim putin si despre aspectul masinii de spalat care este unul simplu dar totodata modern. Este dotata cu un afisaj de tip LED ce ofera o multitudine de informatii in partea superioara dreapta, in pozitie centrala se gaseste un buton mare de tip rotita completat de alte 4 butoane mici in jurul sau prin care sa setati programul dorit, iar in partea stanga se gaseste sertarasul pentru detergent.
Dimensiunile masinii de spalat sunt deasemenea un mare plus, fiind reduse: 84.5 x 59.5 x 45 cm (inaltime, latime, adancime).

Viteza de centrifugare

Viteza de centrifugare a masinii Whirlpool AWSX63213 este de 1200 rotatii pe minut asigurand o eficienta maxima la fiecare ciclu de spalare si o stoarcere foarte buna. Masina de spalat este foarte performanta si in ceea ce priveste nivelul de zgomot care este de doar 75 decibeli in timpul centrifugarii si 59 decibeli in timpul spalarii efective.
Whirlpool a dotat modelul AWSX63213 cu functii automate de siguranta menite sa detecteze defectiunile inca din faza incipienta pentru a evita daune mai mare. Senzorii de siguranta ne pot anunta daca exista erori sau componente electrice ce nu functioneaza corect, usa masinii de spalat este deschisa sau apa reziduala nu a fost evacuata.

Concluzie si pret

La capitolul plusuri amintesc clasa de consum super economica a masinii A+++ si functia 6th Sense Colours.
Tinand cont de performanta si functiile masinii de spalat si pretul de comercializare, minusurile sunt greu de gasit.
Puteti achizitiona Masina de spalat rufe Slim 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213 AICI.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button