Masini de spalat rufe

Review masina de spalat rufe SLIM Samsung WF60F4E5W2X

Cuprins

Masina de spalat rufe SLIM Samsung WF60F4E5W2X este prezentata pe site-ul producatorului ca fiind capabila sa obtina mai mult de la detergentul de rufe. Acest model are o capacitate maxima de spalare de 6 kg si o forta de centrifugare de 1200 RPM.

Tehnologii moderne

Spre deosebire de alte masini de spalat rufe similare scoase pe piata recent de catre alti producatori, modelul lansat de sud-coreeni dispune de tehnologia Eco Bubble, prin intermediul careia generatorul unic de bule reuseste cu succes sa dizolve detergentul, pentru ca mai apoi sa injecteze aer, totul avand drept rezultat o spuma imbogatita.

Forta de penetrare a spumei in tesaturi este net superioara celei intalnite in cadrul masinilor de spalat obisnuite, ceea ce inseamna ca masina de spalat Samsung WF60F4E5W2X functioneaza in conditii optime chiar si atunci cand temperatura apei nu este una ridicata, ba dimpotriva. Drept urmare, utilizatorul va avea parte de o curatare delicata, fara a fi nevoie de un consum ridicat de energie electrica.

Masina de spalat rufe Samsung cu tehnologia Eco Bubble™ are, asadar, un randament asemanator, indiferent ca alegeti sa spalati cu apa rece sau calda!

Tehnologia Eco Bubble propusa de catre sud-coreenii de la Samsung prevede amestecarea detergentului folosit cu aer si apa inainte ciclului de spalare pentru care ati optat direct de de panoul frontal. Spuma generata este mai eficienta decat cea care ar fi rezultat direct din detergentul concentrat, asigurandu-va o spalare foarte buna si, dupa cum spuneam, un consum mic de energie electrica.

Design si dimensiuni

Panoul de control Samsung WF60F4E5W2XDin punct de vedere estetic, vizionand fotografiile afisate pe site-ul producatorului, dar si alte clipuri pe Youtube, in care este prezentat acest model dimpreuna cu functionalitatile sale, masina de spalat rufe SLIM Samsung WF60F4E5W2X se va integra cu succes in locuinta dumneavoastra.

Designul Crystal Gloss prezinta urmatoarele caracteristici: planul frontal al masinii este usor curbat, de preferat in locul unui design banal, in linii drepte; de asemenea, Touch of Color asigura o transparenta profunda si un plus de eleganta marginii usii acestei model. Capitolul estetic se rasfrange, printre altele, si asupra afisajului elegant cu care a fost dotata masina de spalat rufe Samsung WF60F4E5W2X, precum si butoanele plate, responsive.

Asa cum sugereaza si numele, masina de spalat Samsung WF60F4E5W2X (dimensiuni: 85 x 60 x 40 cm) se inscrie cu succes in categoria modelelor slim. Pentru o eventuala instalare, insa, e bine de luat drept marja de eroare cativa centimetri in plus pentru a evita situatiile neplacute.

Functii si caracteristici

Masina de spalat rufe SLIM Samsung WF60F4E5W2X cu usa deschisaConform manualului de utilizare, aceasta masina de spalat rufe este una inteligenta, in sensul ca ne ofera solutii imediat ce apare o defectiune. Nu trebuie decat sa apelati la functia Diagnosticare inteligenta pentru a primi rapid informatii cu privire la defectiunea ivita. Defectiunile si erorile minore sunt diagnosticate imediat prin intermediul acestei functii inovatoare. Cum? Simplu, utilizand un smartphone dotat cu functia de scanare cu LED-uri.

Iarasi, manualul de utilizare este extrem de folositor in astfel de situatii. Daca problemele sunt mai mari, finalmente, va trebui sa chemati o persoana avizata in domeniu pentru a rezolva defectiunea. Garantia de 2 ani oferita de producator va scuteste de alte cheltuieli suplimentare necesare reparatiilor. Tocmai de aceea va recomandam sa achizitionati masina de spalat folosindu-va de magazinele recomandate de noi!

Fiecare tip de material ce urmeaza sa intre in Samsung WF60F4E5W2X vine insotit cu un anumit program de spalare. Gasim aici programele obisnuite precum sintetic, copii, bumbac, s.a., alaturi de altele destinate hainelor sport (aviz celor care prefera miscarea si un stil de viata sanatos), blugilor (jeans) sau diverselor tesaturi de culoare inchisa. Articolele vestimentare (vezi tricouri, bluze, etc) care si-au pierdut din prospetime, capatand un miros de “statut”, pot fi spalate foarte usor gratie programului de 15 minute.

Intretinerea masinii de spalat Samsung WF60F4E5W2X este lesne de realizat, in conditiile in care, am amintit si mai sus, poseda tehnologia Eco Bubble. Programul de auto-curatare este de mare ajutor in momentul cand doriti sa scapati de mirosurile neplacute ce pot aparea dupa o utilizare indelungata, dar si de reziduurile ce se pot acumula la interior.

In ceea ce priveste centrifugarea, consideram drept suficiente cele 1200 RPM. Desi nitel cam zgomotoasa, aceasta este foarte stabila si, sub nicio forma, nu va incepe sa “danseze” prin casa. Vorbim despre un nivel mediu de zgomot de aproximativ 61 db (spalare), respectiv 76 db (zgomot de centrifugare). Nu exceleaza la capitolul silentiozitate, tinand cont ca am intalnit cel putin un alt model mai performant din acest punct de vedere (LG este un concurent puternic pe acest palier), insa e bine de stiut ca nici nu este o masina de spalat din cale afara de zgomotoasa.

Eficienta energetica

Clasa de eficienta energetica A++ constituie un alt plus de care aveam nevoie pentru a da unda verde achizitionarii acestei masini de spalat rufe SLIM, la pachet cu programul de spalat denumit cat se poate de sugestiv “Program usor de calcat”.

Facand parte din cadrul variantelor slim ale masinilor de spalat, capacitatea redusa de spalare a lui Samsung WF60F4E5W2X (un dezavantaj intalnit in cadrul majoritatii acestor modele) poate reprezenta un minus pentru cei care obisnuiesc sa spele in cantitati “industriale”.

Puteti afla mai multe detalii si pretul acestui produs cu un click aici >>>

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button