Masini de spalat rufe

Review masina de spalat rufe Slim Indesit IWSD61251CECO

Cuprins

Masina de spalat rufe Slim Indesit IWSD61251CECO face parte din categoria aparatelor electrocasnice care nu ar trebui sa lipseasca din locuinta, respectiv gospodaria, nimanui. Traim in secolul vitezei si, in acelasi timp, ne aflam intr-o cautare perpetua de dispozitive (si, in mod implicit, tehnologii) capabile sa ne faca viata mai usoara.

Dimensiuni si design

Masina de spalat propusa spre review inglobeaza o serie de astfel de tehnologii, utile consumatorilor, despre care vom vorbi in mod detaliat in ceea ce urmeaza. In pofida dimensiunilor reduse (85 x 59.5 x 42 cm), masina este capabila sa curete pana la 6 kg de haine la o singura spalare. Incarcarea masinii este frontala, la o forta de centrifugare de 1200 rpm, consum redus de energie si de apa.

Masinile de spalat slim au mare cautare in randul persoanelor dornice sa isi gestioneze cat mai bine spatiul propriei locuinte. Cu alte cuvinte, modelul de fata poate raspunde fara probleme necesitatilor celor care nu dispun un spatiu tocmai generos. Indiferent de locul in care va fi amplasata, bucatarie sau baie, aceasta nu va face nota discordanta celorlalte elemente de mobilier. Culoarea alba poate lumina cu usurinta orice cotlon al locuintei dumneavoastra!

Inca de la inceputurile sale, producatorul italian Indesit ne-a obisnuit cu aparate electrocasnice simple si intuitive. Masina de spalat Indesit IWSD61251CECO nu face rabat de la aceasta regula, in conditiile in care partea frontala a cutiei de detergent a fost “desenata” cu simbolurile grafice corespunzatoare programelor de spalare, prezentate amanuntit in manualul de utilizare.

Afisaj si economie

Panoul de control Indesit IWSD61251CECOStadiul in care se afla programul de spalare, temperatura apei si numarul de rotatii per minut pentru care ati optat este redat fidel cu ajutorul display-ului LED. Reiese de aici caracteristica specifica masinilor de spalat marca Indesit, si anume posibilitatea de alegere al temperaturii apei, cat si a vitezei de centrifugare.

Facturile la energie electrica nu vor avea prea mult de suferit, deoarece masina de spalat rufe Indesit IWSD61251CECO a fost incadrata in clasa A+ de eficienta energetica. Hainele ies aproape uscate din masina de spalat, lucru subliniat in specificatii prin intermediul indicelui “B” din dreptul clasei de eficienta la centrifugare. Eco Time si Energy Saver sunt alte doua caracteristici ce merita mentionate atunci cand facem referire la consumul de energie al acestui aparat electrocasnic.

Eco Time, spre exemplu, reprezinta o solutie ideala pentru momentele cand nu doriti sa umpleti pana la refuz masina cu haine. Astfel, 3-4 kg de haine murdare pot fi spalate cu mai putina apa, energie (pana la 40%) si intr-o durata de timp de pana la 30% mai mica.

Functia Energy Saver poate fi folosita doar in cadrul anumitor cicluri de spalare: Sintetice, Bumbac si Jeans. Energia consumata va fi vizibil mai mica (pana la 70%, conform specificatiilor oferite de producator).

Programe de spalare si functii avansate

Programe de spalare Indesit IWSD61251CECOArticolele sportive, parca din ce in ce mai scumpe, sunt protejate in momentul cand ajung sa fie spalate de Indesit IWSD61251CECO. Simpla selectare a programului special Sport implica o ingrijire deosebita a tricourilor, sorturilor, etc din garderoba dumneavoastra!

Temporizatorul (Delay Timer) cu care a fost prevazuta masina de spalat propusa spre review devine extrem de util in momentul cand doriti ca programul de spalare sa porneasca la o anumita ora. Chiar si atunci cand nu va aflati acasa. Selectati ciclul de spalare, iar aceasta se va porni in mod automat atunci cand aveti nevoie.

Despre cele 16 programe de spalare prezentate in mod grafic pe compartimentul destinat detergentului se poate spune ca bifeaza cu succes necesitatile de zi cu zi ale unui utilizator normal, precum si pretentiile altor persoane care, spre exemplu, isi permit sa investeasca intr-o haina de calitate. Avem in acest sens programe de spalare destinate hainelor de bumbac (Bumbac) si articolelor sportive (Sport), la pachet cu altele mai mult sau mai putin folositoare (Sintetice, Jeans, Lana, Mix, Consum Redus de energie, s.a.).

Fiabilitate si durabilitate

Masina de spalat rufe Slim Indesit IWSD61251CECO puncteaza si la capitolul fiabilitate. Tamburul fabricat din inox, precum si cuva din poliplex, ne conduce cu gandul la un numar considerabil de ani in care vom putea folosi fara griji aceasta masina de spalat.

Din punct de vedere al zgomotului produs la spalare (60 dB) si la centrifugare (81 dB), Indesit IWSD61251CECO nu iese cu nimic in evidenta, in sensul in care nu este nici prea zgomotoasa, insa nici nu exceleaza in materie de silentiozitate. Cu alte cuvinte, cu cifre similare din dreptul modelului IWSD61251CECO ne-am intersectat si in cadrul recenziei unui produs similar marca Samsung (vezi masina de spalat SLIM Samsung WF60F4E5W2X).

Puteti afla mai multe detalii si pretul acestui produs cu un click aici >>>

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button